icon

Rehabilitácie detí v Trenčíne: Skúsenosti a odporúčania

1europa23
Včera o 08:26

Ahojte maminy chcem Vam odporučiť ak budete potrebovať rehabilitovať či už s detičkami ploche nožky ako my alebo aj ine v Trenčíne alebo aj pre dospelych Rehamedik p.dr Dubáčova na Zlatovskej . Ja mam skusenosti s náštevou dcérky a jej rehabilitácie a odporúčam všetkými 10 prístup pani doktorky aj celého personalu super ak sa budete rozhodovať kam na rehabku tak určite sem ☺️.

gitkasmotanka
Včera o 16:18

Velmi dobre

zuzu1304
Včera o 18:41

@1europa23 ja teda neviem či som mala smolu a dr mala zlý deň, ale bola som tam na vstupnom vyšetreni, na základe ktorého som sa rozhodla že viac ma tam už neuvidia... Dr namiesto pozdravu má privítala v ambulancii krikom že čo má ona akoze so mnou robiť (prešla som k nej zo súkromných rehabilitácii, ktoré mi veľmi pomohli ale hodina stala 60€ a chodila som tam tri mesiace takže už sa to finančne nedalo...) tak mi povedala nech si chodím tam kde doteraz... Nakoniec mi predpísala nejaké procedúry, ale s poznámkou že ona mi teda u nich niečo predpíše ale aj tak si nemyslí že mi to pomôže... Takže za mňa táto pani doktorka palec dole!