icon

Pôrodnica Banská Bystrica - skúsenosti

matilda1990
7. sep 2017

Ahojte, je tu niekto kto nedavno rodil v BB? Aka je tam aktuálna situácia? Kto je teraz primár? Stále su problemy s cisarskym ze ho nechcu robiť kvoli štatistikám? Kludnemi napíšte vašu skúsenosť, zaujima ma kazdy nazor. Dakujem za kazdu a akúkoľvek informaciu.

Strana
z3
inge34
8. júl 2018

@szana
Nechcem ta strasit, ale ja som presne takto sla rodit do MT. Porodnica super, avsak porod skoro dopadol zle, mala bola obtocena snurou 2x a pôrod nepostupoval, bola som tam dva dni, stale ma presviedcali, ze je to ok, natrepali do mna, co mali, este aj epiduralku, ako riešenie, ked som uz fakt nevladala. Nakoniec bol akutny cisarsky, ked mala koncila, museli ju ozivovat a tie nebetycne kravy na jis boli neuveritelne. Smiali sa mi, ze co chcem kojit, ked nemam mlieko, stale ma vyháňali od nej, pchalo ju umelym mliekom, grcala, tie sproste reci a prístup bol priserny. Ako tak ma zachranovala laktacna poradkyna, ta ma podobnu vzbudzovala v odsavani a odstriekavani.Uz som sa aj rozlucila s kojenim, ale tvrdohlavo som sa rozkojovala 2 mesiace. Strasne to bolo! Teraz som tehotna a ja uz neviem, kam pojdem rodit! Ale ak by neboli komplikacia, tak porodnica je fajn, aj personal, len to nesmu zmrvit. Je tam vela mladych doktorov, ale to je teraz podla mna skoro vsade.

szana
8. júl 2018

@inge34 Dakujem za skusenost, ako vsade naokolo pocuvam, tie negativne pripady su vsade, len dufat, ze sa to zas nestane, zajtra idem do rizikovej do BB, uvim ake su pomery a asi aj tam odrodim, uz nenaspekulujem asi nic. Este Zvolen mi zostava, to mi gynekologicka navrhla v tom pripade, ze by bolo vsetko OK a nebola by hrozba, ze by som znova nepotrebovala neonatologiu. S tym kojenim som toto iste mala ja v BB na JIS, nechceli mi ho ani prilozit, ponizovali ma tam, darmo, ze som bola na nadstandardke s laktacnymi, tie nemohli nic. Tak ti drzim palce, ak budem skor ako ty, tapisem, ako to dopadlo.

bianka532
8. júl 2018

BB katastrofa... 👎

inge34
8. júl 2018

@szana
Ved aj ja dufam, ze sa to uz nestane a aj ja rozmyslam nad zvolenom. Ja som este len na samom zaciatku tehotenstva, ani ku dr.som este nesla, cim menej kontaktu s lekarmi, tym lepsie. Takze budes urcite rodit skor ako ja, budem rada, ak das vediet, kde si rodila a ake to bolo. Akurat clovek nikdy nevie, ci bude potrebovat jisku, alebo nie, pri malej bolo vsetko ok, akurat ta snura...vraj sa to neda na sone vidiet, ale mne sono na sale ani nerobili...naco...Mam pocit, ze ked je potrebny zasah lekarov, niet ich a ked je vsetko ok, su sama "pomoc". Ach...no...tak zelam vela stastia a napis zase. Drzim palce

ukulela
9. júl 2018

@bianka532 ? napis skusenost, pls.

bianka532
Autor odpoveď zmazal
lucia429
10. feb 2019

@matilda1990 ahoj, pozeram prave ake maju skusenosti s porodom baby v BB. Ja som tam rodil v 2014 a celkom dobre na prvorodicku. Teraz ma to caka znovu. Termin mam 13.4 a kedze mam dom syna skolkara a niesme priame z Bystrice tak rozmyslam ako to bude. Ci su za planovane porody? Ako sa to zmenilo v BB? A kto ma ake skusenosti teraz najnovsie? Prosim ak si najdes tuto spravicku, budem rada ked mi napises ako ti dopadol porod a ci si bola spokojna? A tiez ma potesia aj dalsie skusenosti za rok 2018/2019 s porodom. Dakujem vsetkym rodickam.

Strana
z3