icon

Pôrodnica Bratislava - Antolská

jajjushka
11. dec 2013

ahojte mamicky. chcem sa iba opytat.kef vas chytil porod a isli ste do nemocnice.tak ste isli kam? hned na 3poschodie na porodne? ci sa najprv mam hlasit na -1 na tom prijme ci ako?
viem iba, ze do 17:00 mozem ist cez hlavny vchod a ked po 17:00 tak cez urgent.to je tam dole ako chodia sanitky?
ja som stoho uplny debil, a bojim sa ze keed ma to chyti budem mat chaus kam vlasne ist a aby som to stihla 😀 dakujem za rady 🙂

zdenkkaa
11. dec 2013

No asi sa hlasit tam na pohotovosti po piatej hodine a tam ta hned zoberu na salu vela stastia prajem a vela sil🙂 je to najlepsia porodnica uplne super lekary ja som tam rodila a uplne super🙂

jajjushka
autor
11. dec 2013

@jurly aha dakujem,nevedela som ze je tu zalozena diskusia o antolskej 🙂

@zdenkkaa dakujem pekneee 🙂

jurly
11. dec 2013

@jajjushka v pohode 😎 urcite odporucam este ist aj s partnerom na mensiu obhliadku vopred, aby ste vedeli a nestresovali ked to pride 🙂

njonja
11. dec 2013

Sa nebooj, ze by si to nestihla🙂 Pri prvom to nejde tak rychlo 😀 😀 To by sme si vsetky zelali🙂 ale kuk do temy, tam su infosky. Ja som sla na vyvolavacku a to ma z ambulancie moj doki poslal rovno na pripravu na porod.. inak je to super nemocnica. mam len pozitivne spomienky..

zuzi79
11. dec 2013

ja som prišla ráno o tretej a išli sme dole cez urgent ako chodia sanitky