Pôrodnica Krupina. Máte skúsenosti? Chystáte sa tam?
Ahojte tehulky.Kto sa chystá do Krupinskej nemocnici alebo kto ma s touto pôrodnicou skúsenosti čo sa tíka starostlivosti a hygieny......ja sa bojím isť do nej
Monča...ďakujeme za pochvalu a držíme silno palčeky, neboj určite nebudú dopovať liekmi...nech pomôže nejaký kúpel, či mastička...potom daj info...stískame detičky, idem sa napapať a ideme vonku papa
Monči- aj ja som si to myslela ked som už tam bola a pýtala som sa jednej sestričky že ako postupuju či po termíne hned vyvolávaju alebo že ako je to vlastne.No ona že aku mám zdravotnu poisťovnu a ked som jej povedala tak my vravi že od prichodu do nemocnice do 24h musím porodiť lebo že potom im to poisťovna nepreplatí čiže ja som tam bola len s opuchmi tak ma poslali domou a nie s nejakými bolesťami alebo krvácaním čo bz sa blížilo porodu že by mi pomohli to urýchliť.....
Dufam že ste dopadli dobre na vyšetrení.......
ahoj lenka ... tak ako som citala tak v pondelok ides aj ty do poradne ako ja 🙂 sa tam stretneme 🙂 a o kolkej ides?
ahoj Lubka.Ano mala by som isť ak ma nepochytí skor.......Tak aby som tam bola na 10:00........Ty?
no aj ja by som tak chcela ist 🙂 tak sa stretneme 🙂 a byva tam vela zien?
no caute baby,tak konecne som sa sem dostala aj ja.no lenka,ved ja som sa na teba pytala uz aj vrchnej. 😀 no dufam,ze nedopadnes ako ja.
no a my mame nasu malicku chorucku,tak chuda musi uzivat aj antibiotika.zajtra ideme na kontrolu,tak snad to uz bude ok.jani kde mozem kuknut tie vecicky?????
no janka,mala mala chytene priedusky.nakazila sa od ocka,lebo aj ten bol chory. 😖 ale uz je to lepsie len chudatko strasne kasle.ozaj a zatial by som mala zaujem o tu bielu vesticku s kapucnou,ciapocku a rukavicky kitty.mala je krasna.som zvedava,kedy sa ta nasa bude uz takto hojdat. 😅
tak to je - ocinko nakazil 😀 tak šup šup, nech teraz vylieči 😉 - prajeme skoré vyzdravenie - my sme dnes boli pozrieť kamošku a malého Samuela je nádherný, také má riadne vlásky a táto naša Lauruška len také páperie 😉 sranda...no dnes čas nič moc, vraj krásne teplúčko, tak snáď na víkend nás predpoveď nesklame...prajeme pekný piatok všetkým
ahojky.tak ste prezili pekny den.my sme boli uz tiez konecne vonku s malickou.uz jej je lepsie,len drhne. 😀 my sa asi pojdeme kolotocovat,lebo tu mame kolotoce. 🙂 jani odlozila by si mi tie veci do bud.mesiaca???no baby,vyzera to tak,ze nasa lenka uz asi rodi.tak nech to ma rychlo za sebou a tesi sa zo svojho drobceka. 😀 uzite si peknu sobotu
Kati odložím - dohodnuté - jasné...ďakujem predbežne za obchodík, my sme dnes boli v HN na jarmoku...jaj s dvoma deťmi je to zábava, hneď na začiatku malý chcel veľký balón tak samozrejme som ho musela pripevniť o kočík, ešte mal malý ten bike tréningový na bicykel, takže celkom sranda, mm bežal za Mattim ja chlácholila Laurinku, ktorá nám počas dňa nie a nie spinkať...proste sranda, sme si pripadali ako nejaký "koškári" ovešaní po uši...deti umrnkané, proste rodinná idylka uťahaní sme jak kone 😀 😀 😀 😀 čo človek nespraví pre detskú radosť, Mattimu spravilo naj. radosť autíčko - čriepok za 2 euro a Laurinke preliezky 😉 😉 😉 hlavne, že sme boli ako rodina spolu...a v Pláštovciach sú dokedy kolotoče, by sme sa aj stretli možno? 😉 Veď to je na skok, hoď info Kati aké tam máte kolotoče, dobre?
ahojky,no u nas su kolotoce este aj zajtra,to budu aj nejake stanky.ale je tu len par nejakych 5,6..ale ved na dedine sa aj to rata. 🙂 to by bolo super keby sme sa stretli. 😀 😀 pokecat aj nazivo. 😀 😀 .
ahojte babenky...Tak aj ja som tu kati ešte stale nič malemu sa nechce isť von a neviem ako ho prehovoriť......Joj ako vám zavidím že si naplno užívate krasnu sobotu ja len doma bud v posteli alebo pri pc....Moj je v robote tak sa doma nudím a čakam.....naši su ako na ihlach že kedy to začne či možu isť do zahrady a tak.....
No škoda že nieje doma išli by sme na tie kolotoče.....A to čo je nejaka oslava v dedine alobe len tak?
Kati tak nech sa rýchlo malička uzdraví::....... 🙂
Jeeeej babenky ja by som to brala...ale dnes som jak kon utahana...tak zajtra by nam to aj pasovalo, ak sa da Kati hod do IP cislo na Teba, ja by som sa ti ozvala, ak by sme sli, hm?
Leni neboj teraz si vychutnávaj ešte to "leňošenie" potom už budeš lietať ako my 😉
ved to ano to si tea užívam ale už mi to aj pomali lezie na nervy, no viem že potom nebudem vedieť kde mi hlava stojí....
lenka ty si este cela?????ja ze uz rodis!!!to ti dava ten tvoj maly riadne zabrat. 😀 ach jaj,co by som dala za chvilu lenosenia????jani dam ti to cislo.napisem ho tu.a ty lenka,ked sa narodi maly posli mi sms.ak sa bude dat,pridem ta kuknut.0918033254.tak sa majte kocky.no a ktovie co je s monikou.uz tu dlho nebola...
Ahojte babenky, ja vôbec nestíham ☹ Neviem čo je to TV a PC len tak na chvíľu večer. Bývam strašne unavená, náš anjelik bol posledné dni v noci hore veľmi často a vydrží aj dve hodiny. Sa smejem, že nám "padá" hlava obidvom 😀 Okrem toho nás trápia tie vyrážky, asi ju to aj svrbí, lebo vraj je to alergia ale Dr. nevedela načo. Neposlali nás zatiaľ na kožné, dala jej obvodná len Holtov krem. Trochu sa jej to popravilo na čele ale jej to postupuje na líčka, uši, vlasatú časť hlávky aj krk ☹ Má to celé červené, zapálené a zliate dokopy. V pondelok ak sa jej to neupraví s ňou budem musieť ísť znova.
Okrem toho nám už začína kololoč návštev, takže musím stále niečo chystať a nie sedieť pri PC. Už viem, prečo mi všetci hovorili, vychutnaj si leňošenie, kým je malinká v brušku. Takže Leni, uží si posledné dni, kým Ti začne kolotoč. A asi "iný", ako ste písali vy. Ináč to je sila, že to nepreplatí poisťovňa keď neporodíš do 24 hod, ani keby sa dalo všetko naplánovať. Hrôza v tomto našom zdravotníctve. Katka, vám držím všetky palčeky, aby sa malinká čo najskôr uzdravila. Chúďatko malinké.
ahojte...Kati - ďakujem uložila som si...len sme šli nakoniec k našim, lebo v pondelok sme boli predvolaný na genetiku s malou Laurinkou, tak aby sme sa nemuseli v pondelok náhliť šli sme v nedeľu doobeda a vychutnali si tak aj dedkovcov 😀 mala je aj tak neskutočne podráždená zo zúbkov...fakt, také cicadielko na maminke.
Monika...presne ako píšeš, aj ja som rada keď môžem spať skôr 😒 aj teraz kôš prekypuje prádlom na žehlenie, práčka sa mixuje, neviem čo skôr, rezne na linke čakajú na odev a opekanie 😉 skrátka údel maminiek...často neviem ani aký je deň...normálne keď dám niečo Laurinke namiesto Mattimu 😀 😝 😕 ach jaj Prajeme pevné nervy a hlavne silu na všetko to okolo a nech sa malinkej Laurinke po tom krémiku uľaví a nech už je pohodička, to je naj keď je dieťatko v pohode...
Ste krásna rodinka! Laurinka je ako anjelik! Aj nám je uz trochu lepsie, pani doktorka kožná nam dala tekutý puder a zinkovy olej, tak jej to začalo zaberať. Tak snaď sa toho zbavíme 😝
super sa tešíme s Vami... 😉
caute babeny,vidim ze ani vy nemate vela casu byt tu.aj mna ta moja mala opicka uplne zamestnava. 😀 takmer cele dni travime vonku.monika tak to je super,ze vam je lepsie.aj nasej malej je uz lepsie,len este dost kasle.chudatko ani papat sa jej riadne neda,tak sa pri tom dusi. ☹ janka na kolotococh bolo super,som si vecer ani nohy necitila.cely den sme behali.co myslite,lenka uz porodila?????
ahoj Kati...no áno zamestnávajú nás tie naše detičky, navyše je krásne počko, škoda sedieť u PC 😀 ...ja sa napr. mám problém najesť, keď idem jesť malá hoci je nafutrovaná, vypľúva cumeľ na 10m a otvára ten svoj zobáčik a keď na ňu príde únava ja mriem smiechom...tak otvára tú svoju pusu od hlavy po bradu aj minútku sa tu tak nadrapuje že aaaa..tak sa narehoceme... Kati nehovor, že bolo super, lebo budem smútiť, verím, že keď budeme mať nejakú akciošku v okolí dáš skôr vedieť a dohodneme stretko, dobre? ...teraz sme to uvážili tak, že malý by aj tak na ne nechcel ísť, je to taký bojko, tak sme šli k našim na km nás to vyšlo podobne 🙂
Ktovie ako Lenka...uvidíme, snáď každú chvíľu dá vedieť, že má uzlíček šťastia v náručí - držíme päste, alebo už netreba držať? 😉
Kati a čo na ten kašel dr? Predsa len je malinka...cmuk jej nech to rýchlo prejde, heš chorobka 😉
Ahojte babenky........Tak ja som stale 2v 1 a už my to pomali lezie na nervy, V porodnici ma nechcu tak ak do pondelka nič tak mi v poradni oznamia že tu ostavam, lebo to už bude 11dni od termínu.....No doktorka my včera povedala že cez víkend maju s primárom službu tak že by sa to mohlo samo pohnuť no aj ja by som bola rada....
Babenky vaše male su strašne krasnučke ake paradnice..... 🙂
Kati dufam že sa jej ten kašel zlepší.....a ked porodím dám ti vedieť sms-kou.....
ahojte zlatíčka, tak tu je super počasíčko - takže aby som nezaháľala malú som šupla do nosiča a hajde vynášať paplóny a vankúše, vankúšiky na slniečko...už dlho sa takto nevyhrievali tak aj im som dopriala slniečko a práčka ide o 106-hrúza človek si len robotu hľadá, ale z tou malou kým som to z podkrovia vynosila - uznajte - mám také svaly, že teraz nech nikto odomňa nechce dostať 😀 😀 😀
Leni Ťa takto provokujeme že? ...jaj ha...ale nie žiadne nervy, pohoda, sadni do polotieňa a vychutnávaj si čerstvý a super teplučký vzduch ok? Ak ťa to upokojí - ja som malého prenášala týždeň a malú tiež, takže bruško mi dalo zabrať, také veľké som ho pri Mattim nemala - pozri na ten veľký břich a to ti poviem svrbelo ma strašne, hoci som ho potierala, toto som pri malom nepoznala...neviem, bolo to možno aj tým, že nám genetikou robili bububu zbytočne...hrúza...
Leni som si s Tebou zaspomínala - keď bola malá v brušku...jááááááááj ha bruško riadne brušisko 😝 😝 😝
prajeme všetkým krásny a pohodový dník - ja mám navarené dnes len cestoviny s brokolicou a tofú syrom a mrveničkovú polievku, tak aspoň stíham prevracať to čo vetrám na slniečku 😀 😀 😀
Ahoj ...tak to som asi na tom rovnako ak ty aj ja si ho natieram ale podla mna zbytočne lebo od piateho mesiaca som tak rapýdne pribrala že ani najdrahší krem tomu nezabranil.......Tak trošku provokujete haha 😉 ale nie......
Ja ešte len varím alebo respektíve pečiem rebro v rure zo zemiačikmi na americky sposob..no ked sa dorobia tak idem na dvor na hojdačku a relaxovať...
aj ja prajem krasny a slnečny dník .......
Presne Leni, čím viac som investovala, tým horšie sa mi to zdalo...ale to je tým, že som to už všetko chcela mať za sebou, tak od "nervou" svrbelo 😉 ...takkkkk teraz provokuješ ty tou hojdačkou, nám by sa zišla taká na sedenie, lebo keď mám mať malú na rukách a hojdať Mattiho tak to je dobrá rozcvička, ale sú prednejšie veci, teraz chceme poriešiť auto, postaviť lepšiu garáž a podorábať podkrovie...aj keď najradšej by som bývala vo svojom domčeku...v mojej rodnej dedine predávajú oproti našim ale 3. mil ten dom nie je hodný, to by bolo - snívajte s nami 😒 😉 mňam sme mali min. víkendík....pochúťka a tie pečené zemiačky...cítim tú vôňu...ja som sa už aj nafutrovala, kým malá zlobylka spinká heh tak oddychuj, relaxuj...
no lenka,tak to ti uz teda nezavidim.mat brusko v takom teple.ale ved aj janka urcite vie co to je.ja som sa tomu nastastie vyhla. 😀 joj moje zlate,aj ja som si brucho natierala cez cele tehotenstvo a prd to pomohlo.viete ako mi vyzera teraz????no doktorka sa na sofinkin kaslik uplne vykaslala.my sme jej kupili nejaky prirodny sirup,tak je to lepsie.teraz sa o nu stara tatinko.ale viete ako sa rozrospravala???uz si blaboce a na kazdeho sa usmieva.taka je zlatucka. 😀 😀 no leni,tak cakam na sms.janka pekne si mala brusko.to su spomienky,vsak????ked to kopala v brusku.prajem vam pekny piatok.my sme vonku cely den. 😀 😀
Kati presne tie najkrajšie spomienky 😉 a to máš doma riadnu šikulku keď si takto hákojkuje, to je super...smejko malý, len tak ďalej...cmuk od nás na peknú sobotu všetkým, včera sme sa slnili dnes je pod mrakom...snáď nezaprší 😒 ppa

Malá je rozkošná, ešte aj dudušku a bábu má zladenú. Riadna parádnica 🙂 Lenka ani ja som celý čas Vlachovskú nestretla, možno tam chodí iba občas na výpomoc. Za tých 5 dní čo som tam bola tam bol buď primár alebo Dr. Šiška. A ten sa mi zdal v pohode. Mňa síce ani nevyšetroval ale na vizite bol milý, zaujímal sa, či mám nejaký problém. Ja som si myslela, že keď Ťa tam už zavreli a mala si blízko termínu, že malému už "pomôžu" a oni ťa poslali domov ☹
Dnes idem s malou k lekárke s tou tváričkou, zhoršilo sa nám to už to má aj po líčkach a ťahá sa jej to až do vláskov. Asi nás s tým pošlú na kožné, Bože, dúfam, že jej nepredpíšu nejaké silné lieky (kortikoidy) 😢