Budem rada, ak mi mozete dat nejake referencie na Mudr. Behunovu, ak nechcete na webe, kludne mi poslite mail na tigri@centrum.sk DAKUJEM 🙂
@skorpionica ja som ho zazila.na porodnici ked tam mal svoju pacientku a teda nic pozitiiivne..ba priam hroza
@nadja23 baby tak chodia..a kedze tam je skork vzdy iny doktir nespoliehala by som sa na to ze ta neposle..ale ak.si vysedis radu na poradnu a potom ta posle na monutir v ten den sa uz nan s najvacsou pravdepodobnostou nedostanes.
Ja do tychto vseobecnych nechodim tak v tomto ohladne monitoru ti neporadim
@jankaslamka
@marianica s tymto troska nesuhlasim,ja som rodila v prostrednom porodnom boxe a teda bola tam premavka ako na dialnici kedze sa cez neho presuvali do dalsieho porodneho boxu. A ked som lezala s nohami hore tak mi to teda dost vadilo............ 😒 😎
@monicka23 aj ja som v nom rodila. Ale videla son porodne boxy na antolskej a na kramaroch a toto je naozaj luxus oproti nim
ahojte
napíšete najnovšie info o pôrodnici a nov.oddelení, rodila som na Antolskej no teraz zvažujem kam pôjdem. ďakujem.
Ahojte, kedy je najlepšie chodiť na poradne? V akom čase? Netreba sa objednať? Stačí si zobrať len poradové číslo? Koľko sa asi čaká na vyšetrenie?
Rodila som v Ruzinove v auguste a stale neviem zistit ako sa volal moj porodnik (predstavil sa, ale fakt si nepamatam). Mlady nieco po 30, blondak v okuliaroch. Neviete nahodou niektora? Vdaka
aj mna rodil koncom augusta mlady blondavy doktor s okulirmi a volal sa Matus Chuda
aj ja som ho mala len preto, ze mal sluzbu...bol super a este sme stihli aj posrandovat....bol ludsky a respektoval vsetky moje zelania....
Ahojte idem sa podelit s vami o svoje najnovsie skusenosti. Rodila som po 3r. druhe dieta 27.02.2014 a bola som maximalne spokojna so vsetkym co Ruzinov ponukal. Lekar super Krizko ml. u neho som mala predporodnu poradnu a zhodou okolnosti mal aj sluzbu a odrodil mi dceru. ( rodil mi aj prveho syna a tiez maximalna spokojnost) personal na sale super ( asi osud lebo zhodou okolnosti bolo na 99% rovnake zlozenie ako pri prvom synovi). Na sale pri porode (trval 4h) mi pomahali zvladnut bolesti a zdielali so mnou vsetky tie pocity z rodenia mojej milovanej dcerky. Bola som na nadstandarde a rovnako maximalna spokojnost s celym personalom. Som nenarocna mamina a tak som nemala s nicim a nikym problem 🙂)) celkovy dojem z nemocnice bol super, lebo za ten cas co som tam nebola stihli prerobit toaletu so sprcou na porodnici pri boxoch.... Taktiez aj vsetky priestory vymalovatli...milo som bola prekvapena a citila som sa tam naozaj dobre. Bolo tam aj zopar novych sestriciek ci uz gynekologicke alebo novorodenecke..vsetky boli mile . Ak by som si znova mala vybrat kam rodit tak urcite Ruzinov.
@neri111 Ahoj, môžem sa spýtať kedy a kde si si vybavovala nadštandard izbu? Koľko ťa stála?
@natalieperez ak môžem-nadštandardná izba sa nedá objednať vopred,
povieš, že máš o ňu záujem-počas pôrodu (resp. tesne pred) a ak je voľná, tak ťa tam po pôrode prevezú,
ak nie-tak ťa dajú na štandard a pri uvoľnení (obvykle tak do 24hodín) ťa prevezú, ak budeš mať naďalej záujem
stojí bez málinka 20€/deň
@magimary ďakujem za odpoveď 🙂
@natalieperez ked som bola na sale po porode a prevazali ma na sestonedelie poziadala som sestricky o nadstandard ze tam chcem ist. Vraj ked sa uvolni miesto a prave bolo jedno volne tak ma tam dali. Platila spm za 4dni 72€ v den odchodu.
Mozem len odporucit ruzinovsku.
Ahojte. chcem sa spýtať, kde sa berú poradové čísla, keď idem do Ružinova do tej všeobecnej poradne? vďaka
@kadan Ja som rodila v ružinove 2 týždne dozadu a nemocnica ti dá podložky,vložky,plienky,oblečenie pre dieťa,pre teba nočnú košelu...ty potrebuješ svoje akurát uterák a šlapky+šlapky do sprchy a veeeela vody 🙂 Ale tá je pitná aj z vodovodu,takže ja som pila tú,keď som si svoju vypila 🙂 Dajú aj vlhčené utierky pre dieťa,aj masť na zadok,ale ak by si to minula,tak to ti už potom môžu aj neskôr priniesť príbuzní 🙂 A ja som si zobrala jednorázové sieťové nohavičky,lebo normálne nieje dobré mať,aby sa rana vetrala a ešte som si zobrala kuchynské utierky, čo sa mi tiež veľmi osvedčilo,keďže človek chodí na "malú" stále do sprchy a takto som si nezašpinila uterák,ale s tými kuch.utierkami som si to jemne osušila zakaždým,lebo neviem si predstaviť,ako by som si tú ranu s uterákom utierala..... 🙂
@kadan tak ako pise strunka18...vsetko co si pisala ti daju. a potom ti pribuzny vsetko prinesu. neboj naozaj by ta nenechali len tak bez nicoho. Ja som mala v taske do porodnice zbalene vsetko co bolo treba no isla som tam z beznej kontroly u lekara uz aj s taskou. Ale ak by sa prihodilo nieco necakane postarju sa o teba tak ako sa patri. A urcite si vezmi toaletny papier...ja som mala 2kotuce taky makky a aj som sa s nim utierala po sprche. Takze neboj.
Ahojte. Prosim,ake mate skusenosti bezprostredne po pprode v tejto porodnici? Ja ju zvazujem ako zalozny plan,kedze tu chodi k porodom moj gynekolog,kt.je ochotny mi vyjst vo vela veciach v ustrety. No docitala som sa,ze absolutne nepodporuju bonding,dietatko nenechaju s mamickou ani tie 2hodiny na pprodnej sale, zoberu ho a vratia az po hodinach,dokonca rano. Pre mna je dolezite nechat dotepat pupocnik a svoje dieta nedam z ruk,max.na chvilocku na premeranie/prevazenie,ale urcite nie hned. Tak neviem,ci je to v ruzinove realne
@luciole dočítala si sa presný opak (čiže úúúplne nepravdy 😉)
je to presne naopak-dieťatko je s tebou celé dve hodiny (akurát je už zabalené), nikto ho nikam neberie, nekúpu ho, iba ho zavinú a hneď prinášajú k tebe, merať ho chodia k tvojmu pôrodnému stolu (ak pravdaže nie je veľa pôrodov naraz) a teda nie je vôbec od teba...akurát pri prevážaní na izbu-jeho vezú v postieľke, teba na vozíku, ale privezú ti ho hneď, žiadne privezenie až ráno (inak je to po sekcii)...
babuľko je v ideálnom prípade (ak je všetko bez komplikácií) 24hodín nonstop s tebou (až na ten prevoz do izby z pôrodnej sály)
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@jankaslamka prosim Ta a to sa za kazdym, ked idem na poradnu ten posledny mesiac, musi chodit aj na monitor? na antolskej to nebolo, preto sa pytam..