icon

Pôrodnica v Leviciach. Máte skúsenosti?

nattie
22. jan 2008

Ahojte maminky a buduce maminky 😉
velmi by ma zaujimali vase osobne skusenosti - ci uz pozitivne alebo negativne ktore mate o tejto porodnici a tiez referencie z pocutia 😉

...nakolko sa mi termin porodu blizi a tuto porodnicu mam z domu najblizsie uvazujem, ze babatko prinesiem domov prave z Levic 😵

maartinkaa
27. okt 2011

@vikta81 ja som mala pri kazdom serklaz, v nemocnici by si mala byt nejaky tyzden a potom sa setrit, ale to zalezi od okolnosti a nakolko si rizikova 😉

li_la
28. okt 2011

@keena Áno? A poznám aj ja teba alebo len tak zvidenia? Lebo si mi povedomá, musím uznať, ale nejak bližšie by som ťa zaradil nevedela... Možno len fotka, ja neviem... 🙂

keena
28. okt 2011

@li_la no ja ta tiez len z videnia poznam. 😉

vikta81
28. okt 2011

@maartinkaa Ďakujem. V prvom tehotenstve som lezala posledne 2 mesiace v nemocnici, lebo na serklaz vraj uz bolo neskoro. Aj teraz mam skrateny krcok, ale tento raz ma čaka asi serklaz, lebo som iba v 16. tt. V nemocnici by som chcela len minimálne byt, lebo mam doma drobceka.

maartinkaa
28. okt 2011

@vikta81 ja som s prvym bola v nemocnici pat mesiacov a bola som aj zasita,,,s druhym po zasiti asi tyzden, ale potom som tam bola este asi sest krat po tyzdni a s dvojickami po zasiti tiez tyzden, ale tich som aj skoro porodila, no ale ja som bola tazky pripad 😀 😀 😀 😀 😀

ktore
28. okt 2011

baby prosim vas v lv sa moze uz aj inak rodit ako klasika?

tunzal
31. okt 2011

@ktore ahoj, ja som rodila v lv minulý týžden v stredu, a môžem ti potvrdiť že nie je možné inak rodiť ako klasika poležiačky, nám sa ani postaviť nedovolili - čo bolo dosť nepríjemné. ale ináč celá pôrodnica v pohode ja som rada že som si vybrala lv a nie nz. celý personál milí aj doktori ale hlavne sesričky a pôrodné asistentky.

majka21
31. okt 2011

@tunzal, gratulujem k bábätku, prajem hlavne vela zdravíčka 🙂

tunzal
31. okt 2011

@majka21 dakujeme

zora256
31. okt 2011

Ahojte baby!
Naozaj sa zruší pôrodnica v LV?Vraj bolo vo správach.Ach,prečo nám to robia tý zdravotníci,vraj nehlasovali ženy.Dalo sa niekde hlasovať?Ja som otom nepočula,kedy?

gabuci
1. nov 2011

@tunzal a môžem sa spýtať prvé dieťa kde si porodila,tiež v LV?Už si mala skúsenosť preto si tam išla aj druhýkrát,či niekto ti to doporučil?Ináč gratulujem k bábätku.

sny
1. nov 2011

Mamičky,ktoré ste rodili v zime,bola možná potom návšteva normálne za tými dverami alebo len cez okienko sa mohlo pozrieť bábätko?

edik101210
1. nov 2011

len za tym okienkom.ale to uplne staci. 😀 ja som bola velmi spokojna s levickou porodnicou.sestricky,pediatricky vsetky na jednicku 😉

mirip
1. nov 2011

@zora256 do1.12.robia normálne lebo plynie výpovedná lehota dva mesiace ak sa dovtedy nedohodnú na nejakom normálnom riešení tak 2.12. nenastúpi už ani jeden lekár do práce

tunzal
1. nov 2011

@gabuci nie nemala som skúsenosť s lv, prvého som rodila ešte v želiezovciach. mala som na výer nz alebo lv, a rozhodla som preto pre lv, lebo v zámkoch mi rodili nedávno dve kamarátky a ani jedna nemala dobre skúsenosti. ale tu som bola úplne spokojná . nie je tam síce nič moderné ale tých pár dni sa dá bez problémov vydržať. pôrodné asistentky milé a ochotné, a sestričky na oddelení tiež, detské sestry tiež vpohode ani jedna nemala napr. s tým problémy, že som nemala mlieko- nemám ani teraz- prvý den dostali deti glukozu a druhý den my hned dali nutrilon, aby mala neschudla. doktori sú tiež fajn, dá sa porozpravať s každým. takže neľutujem že som si vybrala levice.

vikta81
2. nov 2011

@maartinkaa Ďakujem za Tvoju odpoveď. Som tu nová a veľmi si ma potesila, ze si reagovala. 🙂))

mirip
2. nov 2011

tak už to bolo aj v médiách že od decembra gynokol-porodícke oddelenie v LV zatvárajú

ktore
2. nov 2011

boze tak a teraz co bude.kedy to bolo v spravach?
@mirip

mirip
2. nov 2011

@ktore v rozhase v pondelok menovali nemocince čo saruší v ktorej ked sme sedeli v aute a šli od svokry domov, výpoveď dali všetci lekári v Lv nemocnici gynekol.porodnícke oddelenie,kolektívne, k 1.10. a majú dvojmesačnú výpovednú lehotu,ktorá končí 1.12.a podla vyjadrenia ministra zdravotníctva im žiadosť o zvýšenia platov zamietli, platy nezvýšia ale sa budú zlučovať v iných nemocniciach oddelenia, rušiť oddelenia,pracovné miesta,ešte štastie že v tomot období nejdem rodiť,no lutujem baby čo sú v 7-9mesiaci,lebo sú ozajv neistote

majka21
2. nov 2011

ahojte kočky. Tak ako to tu píše mirip, ja som na konci 7.mesiaca a mám z toho poriadnu dilemu, kam pôjdem rodiť keď levice zatvoria. veď všetky pôrodnice na okolí sú vzdialené vyše hodiny cesty a v zime to trvá ešte dlhšie. Ja uvažujem nad BŠ.

sny
3. nov 2011

No ja som už z tohto hotová!!!Ja mám termín 28.11.a keby som mala prenášať,tak mi asi pôrodnicu v LV zavrú rovno pred nosom 😠 😠 😠 Je tomoje druhé tehulkovanie,tak sa modlím,aby sa malá vypítala aspoň o týždeň skôr,lebo ma porazí!Do Štiavnici nechcem ísť,moje známe tam majú zlú skúsenosť,i keď ju opisujú ako najsuper pôrodnicu,keď nemáte nadštandard,tak je to o ničom... 😖 No a do NZ to mám dosť ďaleko,neviem si to v bolestiach ani predstaviť,ale ak nebude iná možnosť,tak pôjdem tam,hádam po ceste neporodím 😕 A super,že ďalšie tehu neplánujem,lebo to by som asi už rodila rovno doma,lebo za pár rokov zavrú asi všetko!!! 😀 😀 😀

lowike
3. nov 2011

@sny @majka21 no baby ja mám termín 14.12 a tiež som zúfalá - dúfam, že sa malá vypýta na svet koncom novembra. V BŠ síce tvrdia, že sa u nich vdecembri normálne pracuje ale tiež mám pocit, že si chcú len nahnať pacientky a pri takom počte rodičiek, čo tam bude podľa mňa nehrozí nadštandard a hlavne - ak s malou niečo bude, kam ju prevezú, keď v BB dali tiež výpovede skoro všetci? :( :(

ita78
4. nov 2011

@lowike No super,a ja mám mať okolo 20.12. cisársky,to kam pôjdem???? V utorok idem do poradne,tak som zvedavá,čo mi povie ženská... 😒 No táto situácia je pre mňa veľmi smutná.Nechápem,to akože tí doktori nehladia na nás ženy,pacientov? Oni sa darmo obhajujú,že za to nemôžu! Veď tu ide o naše životy a životy ešte nenarodených detí!!! A to sa máme akože tešiť na naše najkrajšie chvíle života- zrodenie dieťaťa... Ako? Veď človek len stresuje,lebo nevie čo bude... 😖

majka21
4. nov 2011

Ahojte kočky. Dúfam, že sa nemusíme stresovať, dnes som sa dozvedela, že v lv by sa nič nemalo meniť a navyše ma doki oibjednal na 1.12, aby mi ukončil PN a vypísal materskú 🙂

mirip
4. nov 2011

@majka21 a ktorý ti to povedal?

lowike
5. nov 2011

@mirip @majka21 to by aj mňa zaujímalo, že ktorý, keď všetci namocniční dali výpovede :(
no, skúšajú sa nás ukľudniť a sami veria, žesa to vyrieši :(

@ita78 tiež som z toho na nervy, ale zase nemôžeme to zhadzovať na lekárov, mne skôr príde ten minister Uhliarik ako baran, ktorý si len hudie svoje a nie je ochotný ustúpoiť s tými transfortmáciami ....

ita78
5. nov 2011

@lowike Však prezident to už stopol,tak dúfam,že sa to vyrieši... 🙄

broskilinka
5. nov 2011

@majka21 ja idem o tyzden rodit do stiavnice, zatial som velmi spokojna s ich starostlivostou a cesta je v poho.... teraz chodime dialnicou ale ked pojde do tuheho tak pojdeme smer pocuvadlo, zakruty kde mi byva zle ale potom to dufam nebudem vnimat.... 🙂 takze cesty sa vobec nebojim a som nadsena z pozornosti personalu...

broskilinka
5. nov 2011

@majka21 dalsia vyhoda stiavnice je ze partner je s tebou stale, v prvej dobe ti pomaha, v druhej moze byt ale nemusi a rodi sa na kresle v polohe skoro po sediacky, takze je to prirodzenejsie.... na sale je fitlopta, rebriny, lano, aromalampa, zinenka, masazny olej..... jedina nevyhoda je wc a sprchy na chodbe.... ale to je tak aj v inych porodniciach...
tak prijemne rozhodovanie a stoji za to ist to tam pozriet....

majka21
6. nov 2011

ahoj @broskilinka, ďakujem za správičku. Ja do štiavnice pôjdem len v prípade, ak by v leviciach zatvorili pôrodnicu alebo by odtial odišiel môj gynekolog ku ktorému chodím a som s ním spokojná. Chcem si ho zajednať aj k pôrodu.Ináč nemám dôvod tam ísť. O BŠ som počula samé dobré veci, majú to tam na úrovni, ale tých pár dní, keď už mám dieťatko v rukách, vydržím hocikde 🙂