icon

Pôrodnica v Žiari nad Hronom a bonding

wera_ga
31. aug 2015

Ahojte maminky, chcela by som vedieť či máte niektorá skúsenosti s pôrodnicou v žiari nad Hronom konkrétne s prikladaním po pôrode kontakt koža na kožu hneď po narodení dieťaťa alebo ho berú preč? je možné dohodnúť sa aby som mohla mať malé od narodenia celé dve hodiny na sále na sebe? a potom hneď po vyšetreniach na izbe? ďakujem

Strana
z2
lifka123
31. aug 2015

@wera_ga 25 eur za noc pokial viem

wera_ga
autor
31. aug 2015

@katarinamarkova no teda :D a aké je to v štiavnici? Aký je tam prístup a dávajú po narodení koža na kožu? A za ako dlho po pôrode donesú mimino do izby? Počula som že je to súkromná nemocnica tak asi sa tam aj dosť platí čo?

lifka123
31. aug 2015

inak ak mozem odporucit, niektori lekari v ziari vyvolavaju uz aj 2 dni po termine, neodporucam, ak je vsetko v poriadku, z vlastnej skusenosti, radsej pockat, aspon 5 dni..

wera_ga
autor
31. aug 2015

@zabudnuta no rozmýšľam aj tam ale ešte som o nej nič nepočula tak ak máš nejaké info bola by som ti vďačná 🙂

wera_ga
autor
31. aug 2015

@lifka123 prečo? Ak teda smiem vedieť..

zabudnuta
31. aug 2015

@wera_ga ja som si o nej citala recenzie aj mam kamosky ktore tam rodili a chystam sa tam aj ja,,,teda dufam ze stihnem 😀 a je tam pan Dr. Nidal a na toho su tiez same super ohlasy, kolektiv sestier taktiez

katarinamarkova
31. aug 2015

@wera_ga je to sukromna nemocnica, ale ma zmluvy s poistovnami, teda vszp a dovera....ak sa za 4 roky nic nezmenilo 🙂 takze sa neplati ale vobec nic inak ako v kazdej inej nemocnici
osobne neviem ako je to pri prirodzenom porode - v stiavnici som rodila to druhe cisarskym - ale aj tu mi ju hned ako ju vybrali z bruska dali k licku pomojkat na minutku 🙂 aj po par hodinach ked som este lezala na intenzivke mi ju doniesli na prilozenie a pomojkanie.....ked som sa rozbehala mala som ju pri sebe uz na stalo.

ale co ,,kolegyne,, na izbe vraveli, tak ziadna staznost nebola a postup vpodstate ako som si ja zazila v ziari.....nebol problem babo hned po porode mat tie dve hodky pri sebe a potom ked zena zvladla wc a behanie tak automaticky bolo babo s nou.

Strana
z2