ROZLÚČKA s MUDr. Jozefom KAJABOM, MPH, PhD..
Rozlucka s tym najlepsim lekarom ❤
Nechcem nikoho navadzat,ani prehovorat,len uvazujem o nejakom dostojnom sposobe rozlucky s nasim milovanym lekarom v tejto situacii ovplyv.pandemiou, kedze sme sa nemohli zucastnit na poslednej rozlucke, ktora sa konala dnes ☹ ....
NECHCETE PRINIEST KVETY,CI UZ S ODKAZMI,KONDOLOVANIM ALEBO BEZ PRED
ORDINACIU?...
So svieckami by som na to isla mozno opatrne (radsej nie pre zamedz.vzniku poziaru a pod.), ale toto mi napadlo ako sposob nejako dat najavo,ze nam na nom zalezalo..ze sme na neho dnes mysleli..
@deti95060810 u nas predavaju,aj vence aj zive...kazdy ako chce,je to len napad. Ja tam pojdem urcite,kedze este neviem,kde v Krematoriu mu to mozem ,,polozit,,.. dostane aj tam aj tam
koľko rokov mal ten lekár
@veronikaszabova och pane bože mladý človek mojej kamáratke z MT nevedeli dlho zistiť čo jej je a on ju správne diagnostikoval a liečila sa hovorilo mi to priezvisko niečo no určite kamáratka neuveri ked jej poviem dakujem za info
@dilino 45
@ochechula4 tak uz sa mu to tam zbiera..
@ochechula4 strašne mladý chlap a čo mu bolo či sa nevie.
Pane bože 😢😢😢😢 bol to výborný človek na štátniciach som ho mala v komisii bol super... cela škola v Nr isto za ním smúti cela fakulta Výživy ľudí... nech mu je zem ľahká... Slovensko prišlo o veľkého odborníka

rezané kvety sa nepredávajú. je zákaz predaja. Takže asi ani pred amb. sa dlho neohrejú ak nejaké niekto donesie...