icon

ROZLÚČKA s MUDr. Jozefom KAJABOM, MPH, PhD..

ochechula4
17. apr 2020

Rozlucka s tym najlepsim lekarom ❤

Nechcem nikoho navadzat,ani prehovorat,len uvazujem o nejakom dostojnom sposobe rozlucky s nasim milovanym lekarom v tejto situacii ovplyv.pandemiou, kedze sme sa nemohli zucastnit na poslednej rozlucke, ktora sa konala dnes ☹ ....
NECHCETE PRINIEST KVETY,CI UZ S ODKAZMI,KONDOLOVANIM ALEBO BEZ PRED
ORDINACIU?...
So svieckami by som na to isla mozno opatrne (radsej nie pre zamedz.vzniku poziaru a pod.), ale toto mi napadlo ako sposob nejako dat najavo,ze nam na nom zalezalo..ze sme na neho dnes mysleli..

deti95060810
17. apr 2020

rezané kvety sa nepredávajú. je zákaz predaja. Takže asi ani pred amb. sa dlho neohrejú ak nejaké niekto donesie...

ochechula4
autor
17. apr 2020

@deti95060810 u nas predavaju,aj vence aj zive...kazdy ako chce,je to len napad. Ja tam pojdem urcite,kedze este neviem,kde v Krematoriu mu to mozem ,,polozit,,.. dostane aj tam aj tam

dilino
17. apr 2020

koľko rokov mal ten lekár

dilino
17. apr 2020

@veronikaszabova och pane bože mladý človek mojej kamáratke z MT nevedeli dlho zistiť čo jej je a on ju správne diagnostikoval a liečila sa hovorilo mi to priezvisko niečo no určite kamáratka neuveri ked jej poviem dakujem za info

ochechula4
autor
17. apr 2020

@dilino 45

ochechula4
autor
17. apr 2020

@ochechula4 tak uz sa mu to tam zbiera..

dilino
17. apr 2020

@ochechula4 strašne mladý chlap a čo mu bolo či sa nevie.

prea
21. apr 2020

Pane bože 😢😢😢😢 bol to výborný človek na štátniciach som ho mala v komisii bol super... cela škola v Nr isto za ním smúti cela fakulta Výživy ľudí... nech mu je zem ľahká... Slovensko prišlo o veľkého odborníka