Sekcia v Košiciach
Ahojte mamicky, kedze 1 potod bol prirodzeny ,pri druhom mi htozi sekcia, strasne sa toho bojim , a vobec neviem kam ist na sekciu ,stara al. Nova nemocnica, rady, skúsenosti...Dakujem
Dve sekcie mam za sebou v ke, v starej nemocnici, mudr. Rosocha, velka spokojnost, ziadna komplikacia, profesionalita ...
Ja by som do Novej nesla. Z mnohych dovodov. Vyslovene len ak by hrozil predcasny porod, tak by som sla so zatatymi zubami. Na Rastislavke uz vedia poskytnut adekvatnu starostlivost aj v pripade komplikacii.
Este nikto v nemocnici neumrzol. Zvaz preco ti hrozi sekcia. Nech by si bola kdekolvek a hrozil ti predcasny porod idete do novej. Ak mas vcestnu placentu tak vol blizku nemocnicu (nie sacu ... teda neviem.kde byvas). Ak by si zacala krvacat ide o cas. Musis mat porodnika ktoremu doverujes. Mozes sa rozhodnut aj podla toho. Kazdy tu ma dobre a zle skusenosti. Ja mam.zle,.ale aj tak pojdem.hore koli jis.
Ak predcasne tak nova nemocnica ak planovama sekcia jednoznacne saca
netrpis a mas bezbolestny porod. Ja som tak mala a po 3 dnoch som ani mevedela ze som rodila aj ked kazda sme ina ale davaju amalgetika a staraju sa o teba tam si klient. A aj prostredie. Ak mezozenies nadstandard v novej tak otras ako niekde na ukrajine v 50 tych rokoch v starej neviem. Drzim palce
Viete co nelezala som v novej na nadstandarte a vobec mi to nevadilo. Na izbe som spoznala kamosku na cely zivot. Po sekcii sme si pomahali. Najprv ona mne potom ja jej. Izba mi nevadila. Jedine co mi vadilo ze po porode som ostala na povodnej izbe. Nemali miesto na poporodnom. Bolo by to ok ale sestry mi odmietali nosit malu. V tych bolestiach to bolo dost prejst 2 oddelenia. Velmi sa hnevam
na novorodeneckarske sestry. Velmi zle sa chovali. Ale to je o ludoch nie priestoroch. V saci to bolo rovnake. Ano prenadherna izba. Ale nieco ako pomoct nakrmit dieta ...proste to je o ludoch
Ja som rodila cisarskym raz v Saci a raz v novej nemocnici,teraz som opäť tehotna a bude to 3sekcia a jednoznacne nova nemocnica...Saca ano krasne izby,vsetko o.k.ale ak mate v tehu problem nevedia si rady a pristup no otras...v novej som nemala ani nadstandart ani lekara a bolo o mna aj o maleho prikladne postarane...za mna 👍nova nemocnica

Nejde o izby ani o jedlo...5dni sa da vydrzat.Ide o porodnika aby ste boli obaja ok.Podla toho sa treba rozhodnut a nie ci je wcko na izbe ci na chodbe..