icon

Skúsenosti s pôrodnicami v Poprade a Kežmarku: Diskusia

dadak
26. okt 2006

Ahojte baby,
mozete mi napisat vase skusenosti z porodnic v Poprade alebo Kezmarku? Aj nazor na doktorov a na celkovy porod a zosivanie...Dakujem

tatianka.g
28. máj 2010

vinka v to verim rychlo a dobre 🙂

stamion
28. máj 2010

Tatianka, mohla by si mať chlapčeka už 10.júla,to by sme oslavovali narodky spolu 😀 Tak to bude rak ako vyšitý 😉 Tatianka a kde ideš rodiť? Držím ti všetky palce aby ti to dobre dopadlo 😵
Mimuš presne ako píšeš,raz za čas by každá žena mala ísť na vyšetrenie prsníkov. Dnešná doba si to vyžaduje 😒 Dnes som bola v leclerku a kúpila som Simonkovi fľaštičky s papaním. A mali aj zemiak so špenátom,toto dávaš Mathiasovi papať?

trinka
28. máj 2010

ahojte kočky, prvá štátnica za mnou! 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 na čisté zo všetkých predmetov 😀 😀 a Lili spinkala v kočiku pred školou kým ja som sa potila. O tri týždne ešte pedagogicka a potom si snad budem užívať aj materstvo... 😉 pridam nove foto

zdenka_pp
28. máj 2010

Teda Trinka 🙂 🙂 🙂 GRATULUJEM 🙂 🙂 🙂 , len čučím, že si sa okolo malej stihla všetko naučiť. A dokonca na čisté 😵

trinka
28. máj 2010

Dakujem Zdeni, sama som bola v šoku z tých známok... pedagogicka už taka excelentná asi nebude, ale mne to nevadí, hlavne nech ju urobím... 😉 a potooom dym a čára z kočiara para pojdeme na výlety 😎 a všetky obchody konečne pochodím a potáram v klude po meste! sa tešííím...

silvia_pp
29. máj 2010

Ahojte,
tak mi máme už tiež prvý zúbok 🙂
trinka blahoželám k štátniciam a aj k prvému zúbku 😉

mimuska21
29. máj 2010

trinka blahoželááááám,teším sa s tebou 😉 😉 😉

stamion
29. máj 2010

Trinka,blahoželám!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja som vedela že si veľmi šikovná,a že to zmákneš 😉 Lilinka je zlatučká, a ako pekne sedí 😵 ,šikovná po mamičke 😉
Silvi,blahoželám k zubčeku, my ešte zatiaľ zúbky nemáme,ale sliníme statočne 🙂

mimuska21
29. máj 2010

Stamion.áno toto som mu dala,ale už mu to budem robiť,bude to vyzerať chutnejšie,ked si to sama pripravím,ale ja som to tam tiež kúpila,sme boli na výlete s malý,tak že už bol aj v zahraničí,hahaha náš malý cestovateľ 😀

mimuska21
29. máj 2010

áno aj ja blahoželám k zúbčeku,my tiež Stami zatiaľ nič,ale slin až až a všetko si pchá do pusky 😀

pettka44
29. máj 2010

Ahojte maminky, dlho som tu nebola, ako sa mate??? My sa mame dobre , kojime maly Kubko pribera tyzdenne 400 gramov, uz je z neho poriadny maco...citam, ze sa chystate ist na kontrolu na gyndu....aj mna uz sestricka urgovala, ale nejako nemam kedy 😅 😅 chcem sa opytat, dali ste niektora ockovat drobca proti rotavirusom?? Lebo nam to doktorka navrhla, ale nie som si ista ci ano ci nie??Drzim Vam palceky a vela trpezlivosti....
Vinka a pozdrav Adku, ze ked sa podari tak ju prideme pozriet do prace 😉

trinka
29. máj 2010

Ahojte baby, dakujem za gratulácie.. ešte jednu zmaknuť o tri týždne a mam to z krku :D
Silvia, blahoželám k zúbku :D

stamion
29. máj 2010

Ahoj pettka,ako sa cítiš? A čo rez,už ho máš zahojený? Ja ho už mám zahojený,ale keď ma malý doň kopne tak ma zabolí 😉

mimuska21
29. máj 2010

ahoj pettka-ja som malého chcela dať zaočkovať proti rotavírusom,ale doktorka mi to neodporúčala,tak som na ňu dala.deti aj tak majú hnačky či ich dáš zaočkovať či nie,lebo kamoška dala a moc to nepomohlo,ale rozhodnutie je len a len na tebe,no v každom prípade je to chémia a načo zaťažovať take malé teličko.

mimuska21
29. máj 2010

stamion aj mne ked dá malý do brucha tú jeho pecku tak mám dosť. 😒

silvia_pp
30. máj 2010

pettka ja by som tiež nedala očkovať,keď moja kamoška bola so synom v nemocnici,tak tam bol chlapček,ktorého dali očkovať proti rotavírusom a skončil v hroznom stave v nemocnici práve s rotavírusom a primárka povedala,že sa to stáva ☹ ja mám podobnú skúsenosť,dala som dobrovoľne očkovať svoju staršiu dcéru proti pneumokokom a čo sa dialo potom,neprajem nikomu,začala mi chorlavieť každý mesiac a skončilo to zápalom stredného ucha,podotýkam,že do vtedy nebola ani raz chorá,celkovo jej to oslabilo imunitu a trápime sa dodnes,býva často chorá ☹ detská lekárka mi povedala,že proti čomu ju to očkovanie malo chrániť,to všetko sa na ňu zosypalo...takže ja sa už nikdy viac nerozhodnem pre dobrovoľné očkovanie a to nie som odporca očkovania,ale už povymyšľali očkovanie na kadečo,čo je podľa mňa aj biznis pre farmaceutické firmy,veď koľko ľudí sa dalo očkovať proti chrípke a potom na ňu ochoreli s oveľa horším priebehom,tak to moj názor na očkovanie 😉

mimuska21
30. máj 2010

silvia presne sa s tebou stotožňujem,máš pravdu ja si tiež myslím,že je to už len otázka biznisu.bohužiaľ ale je to tak. ☹

zdenka_pp
30. máj 2010

Ahoj Petka, aj mne teraz lekárka navrhla, či si nechcem dať malého zaočkovať proti rotavírusom. Ale keď som sa jej opýtala, čo si ona ako lekárka o tom myslí, tak tiež povedala, že ona by neočkovala. Že to pomáha len bábätkám, keď už je dieťatko väčšie, je to zbytočné. A keďže môj malý vôbec neprichádza do styku s inými bábätkami, tak je to zbytočné. Nemá sa od koho nakaziť. Aj keď na druhej strane je pravda, že ak bábo chytí rotavírus skončí v nemocnici. Čo nie je lákavá predstava.
Ale zatiaľ som proti očkovaniu, ešte hodím reč s mm, že čo si on o tom myslí, ale on to aj tak nechá podľa mňa 🙂

gajana1
30. máj 2010

Ahojte
peťka ja som nedala očkovať staršieho a nedam ani dvojky. Ja som sa dala proti chripke 3 roky očkovať a zakaždym som dostala chripku ale s takym priebehom že 40tky horučky a nijako sa nedali znižiť.
Staršie som dala proti kiahňam a dam asi aj dvojky ale inak nič

onellyo
30. máj 2010

ahojte 🙂 🙂 🙂
tema ockovanie???
ja dam vsetko co sa len da 😵 😵 😵
pettka kolko uz mate vahu????

mimuska21
30. máj 2010

ahoj gajanka,tak ty si tu už strašne prestrašne dlho nebola,ako sa máte?ako to zvládaš?fakt ťa obdivujem 😉 ,a dojčíš?presne moja s tým očkovaním aj moja babka ked sa dá zaočkovať proti chrípke tak ju hned dostane,takm čo v tých vakcínach potom je?
Zdenka aj mne doktorka povedala,že ona by neočkovala,ale že je to na mne a mm tiež ako tvoj,že ako ja chcem.

vinka
30. máj 2010

Ahojte k tým očkovaniam tiež len s rozumom.Minule som čítala,že napr.prasaca chrípka bol vyklonovaný vírus práve v labákoch kde očkovacie látky vyrábaju.Lebo inač by ani vzniknúť nemohol.Tak neviem čo si myslieť o tom. 😖 človek má veriť lekárom a ludom čo by nám mali pomáhať.A tam patria aj farmaceutické firmi.A dá sa im veriť? 😒

gajana1
30. máj 2010

@mimuska21 mame sa celkom fajn. plne dojčim zatiaľ nemusim prikrmovať a v 5týždňoch mal Martinko 5050g a Peťka 3920g no čo už slečna si drži liniu 😀

Baby a niekto tu spominal stretko tak nejake by sme mohly dať nie???

stamion
31. máj 2010

Ahoj Gajana, aj ja ťa obdivujem a držím ti palce aby si to všetko v pohode zvládala 😵 To stretko som navrhla ja,ale žiadna odozva nebola,akurát teraz od teba 😉 Ja by som tiež nedala očkovať,lebo to zákon schválnosti,že proti čomu sa dáš očkovať tak to aj dostaneš ☹ To musí byť fakt človek so silnou imunitou aby sa vyhol chorobe z očkovania, a to deti bohužiaľ nie sú 😉 Načo ich zaťažovať nejakými ďaľšími očkovaniami,keď aj tak majú tých očkovaní požehnane 😔
Vinka ako dopadlo príjmanie?????????????

gajana1
31. máj 2010

Ahoj
@stamion diky dufam že to budem aj naďalej aspoň tak zvladať ako doteraz

A baby tak kto je za stretko???????

dida38
31. máj 2010

Ahojte zienky,
ak by Vam nevadilo, tak ja by som sa s VAmi rada stretla. Neviem, ci sa Vy uz poznate navzajom aj osobne. Ja tu byvam len rok, a vela prilezitosti na zoznamenie som zatial cez zimu nemala nakolko som bola bez prace a teraz cakam babo 😉
Takze ja by som sa stretnutiu potesila 🙂

domika9
31. máj 2010

ahojte aj ja by som prišla ked by mi dotoho nič ńeprišlo a mala by som auto doma takže u mna jedine sobota alebo nedela

tami_tami
31. máj 2010

aaahojte aj ja sa hlasim na stretko 😉

mafia102
31. máj 2010

Ahojte babenky, ak mozem, tak sa hlasim aj ja na stretko 🙂

vinka
31. máj 2010

Tak ja vám tu vstúpim do toho babule.Mi ako poprad babytuning sme mali niekolko stretiek 😉 (už ho zas spomýnam a pokúšam) 😀 😀 😀 Preto dávam návrh na mega stretko.Spojili by sme babytuning s pôrodom čo vy nato? 😀 😀 😀 Stretávame sa pred maxom tak sa vyjadrite 😀 😀