Skúsenosti s pôrodnicou v Galante: čo očakávať?
Ahojte,
nenasla som tu tuto temu, mozno tu je, ale nevsimla som si. Moja kamoska chce rodit v Galante, tak by som Vas rada poprosila o nazory. Ake to tam je? Co vsetko si potrebuje priniest? Co predporodna priprava? A co lekari, ktori su z tych skusenejsich? Babatka maju stale pri sebe, co nie? Je tam laktacna sestra? Asi vela, ale budem vdacna za kazdu odpoved. Dakujem.
Szia Žani!! Držíme palce , buď kľudná- všeto bude OK. Vieš, že máš pri sebe kamarátky, ktoré ťa podržia. Na mňa sa môžeš spoliehať, ako sme sa dohodli. Puszi: E
Na mne sa drahý smial, keď som cvičila. Fučala som ako vláčik motoráčik 🙂 Ale aspoň som sa trošku rozcvičila. Pekné sníčky a zajtra držíme všetky palce. Papa ...
ahojte baby tak aj ja sa pridávam som 38tt a zajtra idem poobede na poradnu do nemocky na 10inu k Havránekovi a už dúfam že si ma tam nechá xixi 😀 no chcem sa sním dohodnút už na termíne pôrodu asi sa stretneme na izbách tento týžden 😀
Baby nemáte strach??? Ja ho už mám 😀
zanetka, drzim palce, nech to mas rychlo a lahko za sebou 🙂
gween - myslim, ze toto je diskusia a v ramci diskusie padaju rozne nazory. kazdy ma pravo na ten vlastny. i na nemocnice a ich personal 😉
Baby, strach? Ja som strach nemala, ja som sa neuveritelne tesila na toho mojho cloviecika...strach nepomaha. Ale vobec. Drzim vam palceky... 😉
viem, že bola kedysi zadarmo, ale kamoška mi hovorila, že už nie je, tak teraz neviem.
Čaute baby, Žanetka je už v nemocnici, tak na ňu myslime 🙂
Žeby bola epidurálka v GA zadarmo? No to neviem.
ahojte tak ja som dnes bola na poradni v ga nemocke a bola tam jedna babenka ktorá už bola na vzdychárni a volala sa žaneta no poviem vám už mala bolesti aj na fit lopte sedela a prechádzala sa ale sestrička snou bola a aj ju masírovala ale kde tu aj dobre vzdichla od bolesti 😅 chúda ale aspon to bude mat za sebou v kútku jej aj závidím 😀 pa
pipinka - ved aj ty to uz mas za par 🙂 ja by som menila hned, mna to vobec nebavi, zasa sa mi vratili nevolnosti, len cca 2 mes. som mala akotak pokoj.
zoldy, hej rodim v GA, je to najblizsie.
hmm baby tak vás to len čaká aj vám verím že toho máte plné zuby už a ja tak isto 😅 a tieto posledné dni sú otras no neznesitelné či v noci či cez den už aby bolo miminko na svete 😎
Ahojte no informovala som sa v Ga je epiduralka zadarmo,kamoska rodila s cisarskym a mala aj epiduralku a bola zadarmo.Awoj pipčo 😀
to je vazne skvele. a picha ju stale iba ta 1 dr.? alebo uz hocikedy mozu pichnut?
to je super siwike, ze sa ti to podarilo zistit, dakujem pekne. Vraj tu epiduralku picha len jedna primarka. Kamoska ju chcela, ale akurat v ten tyzden, ked rodila, tak mala dovolenku. Tak nakoniec rodila bez nej.
inak ja tiez mozem porodit kazdym dnom, pripajam sa k pipinke, tento posledny mesiac je fakt najhorsi, ale este ze nie su az take horucavy.
Ja tiež rozmýšľam nad epidurálkou, ale drahý s tým nesúhlasí. V Šali sa zato platilo. To je vážne zadarmo?
Kotrá chcete ešte rodiť s epidurálkou?
Ahojte baby čo je zo žanetkou?už ma miminko?
Lucka10 ja určite ked budem mat druhy porod-cisarsky tak si budem prosit epiduralku a aj pipinku som nahovarala včera unas ,tej sa to už krati za 3 dni ma termin-poriadne su velky,srandujem 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Ja nad epidurálkou rozmýšľam. Ale vraj to predlžuje pôrod a sú tam určité riziká. A hlavne keď ju chcete, musí tam byť tá doktorka, ktorá ju pichá.
Ahojte! Žani včera večer porodila cisárskym rezom, má sa dobre, dieťatko váži 3700 gr a meria 52 cm.

ahoj zanetka, zajtra máš termín? Pýtam sa preto, lebo aj ja to mám už za pár. Ja mám termín 1.8.08 a už len čakám.