icon

Skúsenosti s pôrodnicou v Galante: čo očakávať?

biba12
5. jan 2008

Ahojte,

nenasla som tu tuto temu, mozno tu je, ale nevsimla som si. Moja kamoska chce rodit v Galante, tak by som Vas rada poprosila o nazory. Ake to tam je? Co vsetko si potrebuje priniest? Co predporodna priprava? A co lekari, ktori su z tych skusenejsich? Babatka maju stale pri sebe, co nie? Je tam laktacna sestra? Asi vela, ale budem vdacna za kazdu odpoved. Dakujem.

maminecka26
18. nov 2009

ahojte....nechodite daktora k DR.Havrankovi??? chcela b ysom k nemu chodit, ale ma sukromnu ambulanciu a neviem co sa unho plati...nakolko mi pisal ze len niektory ukony sa platia...teraz neivem....vdaka

manika77
Autor odpoveď zmazal
strapco13
18. nov 2009

manika77..to si ty???!!! som nepozerala do albumu 😅 😅
ako sa dari?pozdrav mm
maminecka..havranek je naozaj dobry

manika77
Autor odpoveď zmazal
manika77
Autor odpoveď zmazal
maminecka26
19. nov 2009

vdaka manika.....hej som rozhodnuta ist k nemu, nakolko som tehotna....a aj syna som rodila unho....neviem nikoho lepsieho od neho a ani by som nechcela....diky

manika77
19. nov 2009

za malo...ja si myslim ze aj ked podaktori vravia ze je drahy..ale podla mna ked vidis zaco platis tak je to v pohode...a gratulujem k tehu 😵 😵

mata1001
20. nov 2009

ahojte baby,chcem sa opytat ci ste bola niektora na laparoskopii v GA?ako cela ta predpriprava prebieha?vdaka

manika77
20. nov 2009

ahoojky ja som bola v januari 2008 🙂

kicsinko5
23. nov 2009

ahojte... 🙂 som tu nová medzi vami... co sa týka babišovej, je ozaj perfektná... ale 19-ho novembra končila ☹ ... uz len prvé 2 decembrové týzdne bude, aj to len štvrtky u barana, bo on prebere jej pacientky... aj ja som chodila k nej... a s radostou cítam, ze aj havranek je dobry, lebo vo štvrtok idem k nemu... rada by som rodila u dajakého skuseného...

katelyn
24. nov 2009

ahojte dievcata...pridavam sa k vam nakolko ma caka uz o par dni porod a zaujali ma vase dotazy a vsetko co tu pisete...ja chodim k doktorovi havranekovi a u toho by som aj chcela rodit som prvorodicka tak neviem do coho idem mam z toho aj strach ale aj radost 🙂))

katelyn
24. nov 2009

este som chcela napisat ze ja som sa tiez bola dat fotit este sice nie su foto hotove ale bola som u jednej uzasnej fotografky v SC vola sa kata husenicova ona sa zaobera zvacsa fotenim malinkych deticiek a robi im neuveritelne uzasne foto ale foti aj tehu tak sa uz teraz tesim ked mi da fotecky pridam potom na ukazky nejake 🙂)

binas
25. nov 2009

katelyn v kolkatom si tyzdni ja som 38 ale este nic 🙂

katelyn
25. nov 2009

binas : ja som v 35tt podla poslednej menstruacie ale podla ultrazvuku a prvych pohybov to vyzera na 37tt tak uvidime...no ja mam maleho uz uplne dole aj brusko mam nizko len sa neotavaram zatial 🙂 tak uvidime kedy sa drobcek vypyta na svet 🙂 a u akeho lekara budes rodit ty?

mariqruz
26. nov 2009

Ahojte babulky no co uz ste niektora mamina?ja este stale nic.v pondelok idem do nemocnice a tam sa uvidi co dalej.Ale poviem vam,ze uz je to vela velmi vela to cakanie 😀 😅

binas
26. nov 2009

katelyn ahoj tak ja v utorok budem 39tt.krcok makky ale sa tiez neotvaram a rodit bude pravdepodobne u DR Vaska ,Mariqruz uz by sa snami mohlo nieco diat vsak 🙄

lea028
27. nov 2009

manika 77 za preventívku sa platí 15 Euro ? raz do roka ju prepláca popisťovňa.

manika77
27. nov 2009

lea ja som bola na preventivke a platila som a chodim raz za rok 😉 ....to je vlastne 8 eur za objednanie..lebo tam sa bez objednavky nedostanes..a 7 eur za ultrazvuk myslim

meduli
27. nov 2009

Ahojte baby!ja som tu nová! 🙂 ja idem zajtra do GA. na vyvolaní porod doktorovi Havránekovi a strašne sa bojím že čo bude ☹ !Chcela by som vedieť že koľko ste unho platili ked ste ho nevolali porodu a zajtra bude mať službu?A aký je pri porode?Už druhé bábo bude a aj tu som mala vyvolanu.prosím držte my palce!

manika77
27. nov 2009

meduli mas IP 🙂

binas
29. nov 2009

manika otazka co pisala meduli by ma tiez zaujimalo ,az vies mohla by si mi napisat dakujem

jaanna
1. dec 2009

ja som sa teraz vratila z pôrodnice v galante. Rodila som u dr. Havránka - a môžem povedať že super, fakt nemôžem nič zlé napísať. Ja som sa strašne bála pôrodu, ale nakoniec to vôbec nebolo až také zlé....Dalo sa to vydržať úplne v pohode a dokonca aj bez epidurálky. Havránek bol totálne v pohode, milý, ochotný.... Čo sa týka pobytu v nemocnici - tak tiež dobré. Sestričky v pohode. Treba však napísať, že sestričky sa nejak nestarali - priniesli bábo, ukázali čo s ním a hotovo.....staraj sa. Ale keď som niečo potrebovala - vysvetliť, ukázať, priložiť dieťa k prsníku - išla som za nimi a všetko mi opätovne poukazovali. Boli ochotné - len netreba čakať že oni budú chodiť za Vami a že sa budú vypytovať ako sa darí, treba aby ste sa vy išli spýtať a oni ochotne poradia...

anika12
1. dec 2009

prosím vás, kde ordinuje Dr. Richard Barán??? treba sa objednať? Platí sa u neho? ĎAKUJEM

jarka34
1. dec 2009

Anika ordinuje dole na prízemí, a neplatí sa, a taktiež na netreba objednať. Tuším ordinuje každý piatok, ale poviem ti má dosť plno.

anika12
2. dec 2009

Jarka, ďakujem a dá sa ísť k nemu aj po 12. hodine? to už vôbec neordinuje v stredu na 10.poschodí len piatky??? ďakujem

mima300
3. dec 2009

Ahoj Anika. Ja idem k nemu rodiť. Do poradne chodím vždy po pol jednej na desiate poschodie. Ale videla som tam len tehotné. V utorok a štvrtok ordinuje v Královej pri Senci. Najlepšie keď mu zavoláš.

myounghee
3. dec 2009

anika12 - normalne ordinacne dni ma: pondelok a piatok! Tehotne vo vyssom stadiu tehot. chodia na 10-nu na pol jednu. Najlepsie je ist co najskor aby si nemusela dlho cakat, bo ma strasne vela toho stale.

myounghee
3. dec 2009

a ordinaciu ma naprizemi, tam kde volakedy ordinoval Dr. Jancik 😉

kicsinko5
3. dec 2009

ahojte.... mna tak isto, ako jaannu zaujíma, ze kolko sa platí u dr. Havránka za pôrod... akože kolko sa zvykne dávať... ešte pre info... Baran bude aj vo štvrtok ordinovať dole na prízemí, totiž prebere pacientky po Babišovej...

myounghee
3. dec 2009

😲 to vazne? 😒 no neviem ako to vsetko bude stihat. Dufam, ze bude mat cas na kazdu znas 😕 .