icon

Skúsenosti s pôrodnicou v Galante: čo očakávať?

biba12
5. jan 2008

Ahojte,

nenasla som tu tuto temu, mozno tu je, ale nevsimla som si. Moja kamoska chce rodit v Galante, tak by som Vas rada poprosila o nazory. Ake to tam je? Co vsetko si potrebuje priniest? Co predporodna priprava? A co lekari, ktori su z tych skusenejsich? Babatka maju stale pri sebe, co nie? Je tam laktacna sestra? Asi vela, ale budem vdacna za kazdu odpoved. Dakujem.

sonita
22. júl 2010

MATE1001-gratulujem a všetko dobré prajem do života tebe a tvojmu synčekovi 😉

ika33
22. júl 2010

evitak - hej zo Šale

evitkamalicka
22. júl 2010

@ika33 my byvame na Veci

ika33
22. júl 2010

Evitka - No tak ak budeš s malým Oliverom chodiť na pešku, tak sa tam možno niekedy aj stretneme 🙂, teraz von nechodím, lebo som PN.

evitkamalicka
22. júl 2010

@ika33 vsak sa potom niekedy dohodneme 😉

ika33
22. júl 2010

OK, budem rada 🙂

natikaaa
24. júl 2010

ak by som chcela predat kocik velmi dobrom, super stave plus oblecenia takisto super zachovane, kde by som mohla inzertovat? som z GA, super kocik CAM Family

jajak
24. júl 2010

natikaaa, je vela stranok minibazar.sk, mimibazar.sk, bazos.sk, bybybazar.sk

strapco13
24. júl 2010

@natikaaa aj tu na MK je bazar 😉

ika33
25. júl 2010

Ahojte kočky,
chcela by som sa opýtať, asi hľavne báb čo už v nemocnici v GA rodili, či sa platí nemocnici nejaký príspevok za to, že tam budeš rodiť a ak si chceš zabezpečiť prene nejakého doktora. A koľko to asi je. A ešte či mi neviete povedať ako je to s tými izbami, viem, že tam sú aj samotky - nadštandard, koľko to stojí a koľko ich tam je.

Chodili ste niektorá aj na tie cvičenia pre tehotné - taká ta pred príprava na pôrod.

evitkamalicka
25. júl 2010

@ika33 pokial viem tak nadstandard je len jeden a momentalne stoji 19,75€

ika33
25. júl 2010

evitka - ďakujem, to nie je ani tak strašná cena, len iba jedna izba. to nie je moc.

evitkamalicka
25. júl 2010

@ika33 veru, musis mat stastie, aby bola volna, pripadne mozes sa ist skusit opytat na oddelenie nejako dopredu ci by ti ju nevedeli rezervovat....ja tam idem v utorok sa popytat, ale neverim ze budem mat stastie

manika77
25. júl 2010

@ika33 myslim ze sa neda dopredu rezervovat...aspon tak to bolo ked som sla ja rodit.. ☹

evitkamalicka
25. júl 2010

@manika77 da sa, ale aj na to musis mat stastie

ika33
25. júl 2010

maminka 77 - škoda, je to predsa len lepšie vybavená izba ako tie ostatné a ešte keĎ sa náhodou protrafí mamička, ktorá ti nie je moc simpatická a ty máš s ňou stráviť zopár dní, no nič moc. I keď zase keď si s niekym na izbe, tak ti to aj lepšie ubehne. Viete si navzájom aj pomôcť ... No ešte nad tým porozmýšlam či bude nejaký nadšandard, i keď tatinko povedal, že on nám to radšej zaplatí, len aby sme sa mali dobre. 😵 Teda skôr na tom trvá ona ako ja. 😀

lucinka83
25. júl 2010

@ika33 ja chodim k emoke Takacsovej do Sale, pozri sa na stranku studioprezeny,sk

ika33
26. júl 2010

lucinka83 - no už aj ja som sa chcela zapísať, len nebolo voľno, no a teraz som PN, takže ani neviem či ma Emoke zoberie. Lebo sú tam vraj aj nejaké cvičenia, no a ja asi teraz cvičiť nebudem môcť. Inak mi to odporúčalo už hrozne veľa báb.

strapco13
26. júl 2010

@ika33 ja som bola u nej na takom individualnom kurze 2x v 38 a 39 tt..skor som sa nedokopala do toho 😅 ..boli sme tam 2 mamicky..teda tehulky..bolo super,,vyskusaj

ika33
26. júl 2010

No určite to chcem skúsiť a to sa dá aj iba takto? Ja osm myslela, že to sú normálne nejaké kurzy čo trvajú niekoľko sedení ...

lucinka83
26. júl 2010

mozes chodit individualne aj na kurz, ten je 12 sedeni-cviceni 🙂

ika33
27. júl 2010

lucinka - dík, už som písala Emóke, že teda čo je vo veci, že som PN ale rada by som absolvovala nejaký ten kurz a či mi to teda odporúča a ako by to bolo najlepšie. No a ona mi odpísala, že určite je dobré chodiť na kurz ale potrebuje od môjho gyn. potvrdenie, že tam môžem chodiť. Predsalen pár cvikov sa tam robí a nerad by bola ani ona a ani ja, keby som jej tam porodila 😅 Tebe sa to už blíži, u koho budeš rodiť?
Ja by som chcela u Dr. Vaška je to vlastne aj môj gyn. a on aj chodí do GA.

manika77
28. júl 2010

baby evitka ma syna Oliverka..49cm a 3000 gramov

lussy007
28. júl 2010

@ika33 Ahoj...ja mam priblizny termin 🙂

ika33
29. júl 2010

Ahojte .

Evitka - gratulujem a želám veľa zdravíčka obom 🙂

Lussy - super, tak aspoň niekto tu je kto má termín ako ja. A budeš rodiť v GA?

mata1001
29. júl 2010

@sonita dakujem...
baby ja som prisla z porodky v nedelu a rodila som som cisarskym v stredu.sestricky su mile,ochotne,pomozu,poradia.....nemozem nic zle povedat aj ked som od viacerych bab pocula nieco ine.ale ja mam len pozitivne skusenosti...jedna-dve sestricky - vynimky ale to nestoji za rec....
ak rodite normalne tak babatka mate pri sebe hned od dalsieho dna,no ja som maleho dostala az v sobotu.ale mne to nevadilo lebo som sa skoro ani postavit nevedela nieto sa este o neho starat.ale nosili mi ho ukazovat cca kazde 3 hodiny.
chodila som aj na cvicenie k emoke takacsovej...super vobec nelutujem aj ked som to dychanie nevyuzila ale vela veci som sa naucila...zahlasit sa mozete na www.studioprezeny.sk

ika33
29. júl 2010

mata - tak ti gratulujem a želám veľa zdravíčka obom. Inak to sa dobre počúva, že v nemocke sú zlatí, lebo fakt som aj ja počula už kde čo, tak som mala také obavy.

mata1001
29. júl 2010

@ika33 dakujem...
ked ti mam pravdu povedat aj ja som sa bala,pretoze aj ja som pocula vsetko mozne...ale vsetko bolo ok...drzim palce...

ika33
29. júl 2010

mata1001- Dík 😉

mata1001
29. júl 2010

@ika33 u koho budes rodit?