Skúsenosti s pôrodnicou v Nových Zámkoch?
Nenasla som tu este totiz ziaden prispevok o tejto porodnici. Som z Nitry, ale kamosky ma odhovaraju od tunajsej porodnice, netecie zevraj tepla voda, a sestonedelie je v katastrofalnom stave, tak rozmyslam nad NZ.
Mate nejake skusenosti?
@mamuli super stratégia 🙂 , no obávam sa, že ak máš ísť rodiť, tak ležanie Ti nepomôže 😉 Ja som si kľudne ľahla večer o 22.00 a ráno o 2.30 som sa išla vycikať a len čo som urobila 2 kroky, odtiekla plodová voda 😵
A meno Žifčák aj mne naháňal strach a samozrejme ráno nastúpil do služby on 😅 . Ale bol super ... len jednu výhradu mám, že som 3 týždne nevedela sedieť 😅 , ale to asi nie jeho chyba bola 😕 ,či?
@lubinka26 Lubi, ja praveže nič necitim, ani že do konca mesiaca niečo bude, asi to príde náhle alebo čo. Vieš čo? Ja ešte normálne chodím každý deň do roboty - pomáha to - nemyslieť na pôrod a veci s tým súvisiace 😀 . A ked sa ma v robote niekto spýta, že kedy to bude a ja poviem, že o tri dni tak len čumia 😲 . Preto chodím na koníka len niekedy - večer alebo ráno, ked už som doma a vybavím aj domácnosť 😉 . Na bud.týžden sú ale baby jarné prázdniny - tak by som s Havlasom velmi nerátala - možno bude na lyžovačke 😲 . Ale možno aj nie, ja už kombinujem všetko-možné, čo? 😀 .
baby, prosim vas, ktore ste mali "dohodnuty" porod, kolko ste dali? poprosim IP. dakujem
Ahojte baby, vedeli by ste aj mne dat vediet, ako to funguje s tym platenim za prodnika? Proste dvoch ludi by som tam chcela mat, bud mojho alebo maminho gynekologa, ako sa to s nimi viem len dohodnut? a Kedy mam take veci riesit teraz som v 7.mesiaci, ale tak nic nechcem nechat na poslednu chvilu, aj tak mam panicky strach od toho, ze porodim predcasne. prosim napiste, ci tu ci IP. 😉
@indapich - ja som rodila v NZ pred pol rokom, a z teplou vodou vôbec nebol problém. či z umývadla alebo v sprche teplá voda tiekla, až sa mi zdalo, skôr horúca. ale tak pustila som si k nej studenú. takže neviem, ale určite tam taký problém vtedy nebol.
@lucia23611 moze byt, ze vtedy bola nejaka porucha, urcite by nenadavala ak by ta voda bola tepla. Snad ked tam budem ja vsetko bude ok... ;) verim, ze tých pár dní pre tu malu princeznu zvladnem. Chvala bohu ja som napr, s nemocnicnym jedlom problem nikdy nemala 😀
ahojte dojciace maminky, nemali ste niektora nejaky problem pri dojceni a skym ste to preberali? nahodou v Zamkoch nie je laktacna poradkyna, ktora by vedela dojst aj domou? Alebo z okolia nemate skusenost s laktacnou poradkynou? Najblizsie som nasla v Nitre. dakujem
@orchidea1980 pridávam sa k tejto prosbe!!!
Ale ano, p.Kalmanova, ta co robi psychoprofilakticku pripravu pred porodom.
@stvura Myslela si asi Halmešovu Bibianu? Ta je pol roka po materskej a je super milučka, to si mala vyhru ked si ju vychytila na pôrod - ta ma služby v nemocnici len na velmi maly uvazok - ma svoju vlastnu gynekologicku ordinaciu v starej nemocnici - v tej novej dostavanej časti. Je užasna, aj ja by som ju chcela k pôrodu 😉

štvrtky tam je dr havlas 🙂 ja plánujeem iba štvrtky :D
spinálku pri sekcii vraj robia, v pondelok budem mať stretko s jednou babenkou, ktorá ju mala, dám vedieť ak by zaujímalo 😉
a prečo sa dr žifčáka tak bojíte, nič som nepočula, ani meno mi nejako nič nevraví 😕
@moon1979 máš pravdu, pri prvom sa človek bojí dať mu aj božtek na noštek ale pri druhom budem "experimentovať" 😀