Skúsenosti s pôrodnicou vo Zvolene? Zistite viac!
Ahojte. Rodili ste niektora vo ZV? Alebo nejaka vasa znama? Zaujima ma uplne vsetko o tejto porodnici. Dakujem. 🙂
annie, myslim, ze sue je jasna 😀 skoda len, ze nevieme podrobnosti 😖 ale myslim, ze uz mozme gratulovat 🙂
Ja som vcera mala pravdepodobne kontrakcie-ale len take falosne, sice trocha boleli, ale boli nepravidelne, nesilneli a ani ich pocet sa nezvysoval.. a nakoniec prestali, ked som niekedy uprostred noci konecne zaspala 😔 skoda, som sa tesila, ze tu sue predsa len dobehnem 😎 😀
no baby, tak vyzera to fakt tak, ze sue uz ma babatko.. 🙂 ved nam napise ked pride domov..
katariinka drz sa.. este sa mozno stretnete v nemocnici.. 😀
no podla mna sa sue s katarinkou predsa len stretli v tej porodnici.. 🙂 drzim vam palce dievcata 😉
juuuj, baby tak drzim palceky, uz mate asi babenka pri sebe 😵 😵 😵
normalne ma nostalgia chyta 😀
mimi ty byvas na Zl. p vsak a v ktorej bytovke??? ak nechces verejne napis aj do IP .....
takze by to uz mali babenky za sebou a pri sebe babatka, no ved sa ozvu, dufam ze vsetko v poriadku a bez problemovy porod
@mimi21 ano byvame hore nad skolkou (ul. Centrum) ale v 1-izbaku a teraz sme kupili 2 izbak lebo uz sme boli 3-ja ako sardinky a teraz ked sa mala narodila uz ani nevravim, no zatial sa to tam maluje a potrebujeme aj nejaky nabytok takze ratam ze tak do 3 tyzdnov by sme tam mohli byvat 🙂 .... ozaj nahodou nemate v lodzii tie vonkajsie rolety? lebo rozmyslam zeby sme dali len neviem kolko to tak financne vychadza+ by sme si asi dali aj na bok balkona aby sme mali trosku sukromia
jasne ze mozme dat stretko 😉
tie rolety my nemame ...
a to mate taky ten 2,5 izbovy byt??? my mame taky isty 😅
my 6 🙂 no aj ja dufam, ze sa pomestime
a z tej malej izby urobite Samkovi detsku? my tak planujeme pre Ninku...
no parada 🙂 tak to s amozeme strtavat na dvore 😀 a mozno sa z videnia aj pozname
jeeej, ahojte, tak si to tu citam a vidim, ze ste zo Zlataka,... aj ja, na A. HLinku 39 🙂 tak sa sem musim castejsie zapojit a potom sa fakt budeme stretavat na ihrisku 🙂
To je zlate, ja som sa ponosovala, ze okolo mna nepoznam ziadne tehulky ani maminky 😉 Tak to sa určite budeme stretávať 🙂
no babulky to vam zavidim... 😉 aspon vam prejde cas.. a co sa len na zlataku rodi?? 😀 😀
Ahojte!.. este stale nerodim ☹ aj ked sa vcera vecer zopakoval ten isty scenar.. najprv kontrakcie, bolesti,vsak tie niekedy uprostred noci prestali.. dnes som bola u doktorky, vypisala ma na zajtra do nemocky 😖 .. ze vraj len na pozorovanie, lebo skor ako na desiaty den po termine (co je v pondelok) so mnou nic aj tak robit nebudu.. ale prave som zistila, ze mi odtiekla hlienova zatka s trochou krvi, takze by sa to konecne mohlo trocha pohnut 😠 .. drzte teda palce, pls 😉 to nemocnicne prostredie ja teda nemusim 😢
Inak sa pripajam k "Zlatackam".. aj ja byvam na A. Hlinku, 53 (tie najomne).. mimi, to je tusim presne oproti tebe🙂
To je fakt sranda, kolko nas je 🙂 Na prechadzkach pokecame 😉
@katariinka, drzim palce. Nemocku nikto nemusi, ale hadam, ked uz aj hlien. zatka je uz fuc, tak by to mohlo ist sup, sup.

no ako rodicky, rodite????