Stihnem sa oholiť až v pôrodnici pred pôrodom?
Babenyy myslíte , že ak sa náhodou nestihnem oholiť doma pred pôrodom stihla by som to v pôrodnici v sprche? Poprípade mi napíšte koľko ste vy boli v sprche 😄 a či by sa to dalo v pohodlí stihnúť😄
Normalne nech ta muz kazde 3-4 dni oholi alebo ty doma, to uplne staci... ziadne blbosti nerob v sprche pocas kontrakcii sa akurat tak dorezes.
@anonym_autor myslím,že budes rada ak dokážeš v tej sprche stat ,ako holiť sa v bolestiach,no aby si si hneď aj cisársky rez nespravila
Ako čo by bolo zle na tom keby si prišla rodiť neoholena
Mna pri poslednom porode oholila porodna asistentka a naozaj sa snazila jemne a poriadne v ramci moznosti. Len som este mala 2 tyzdne do terminu a bezne sa tam dole neholim, maximalne tak zastrihnem. Tak pre istotu, kvoli pripradnemu sitiu, ze radsej. Lenze porod dopadol tak, ze sitie ani nebolo treba, ale nevadilo mi to. Ved ine ukony tam sa deju, holenie je to najmenej neprijemne 😅🤣.
V pôrodnici pri bolestiach ťa nebude trápiť ani prípadné kako,ak ti nedajú klystír,nie to chlpy.
Poviem ti moj pribeh.... pri dcere som sa snazila oholit sama, este ma pred porodom holil sanitar - bolo mi to neprijemne. Cize ked som isla rodit druhykrat, tak mi muz pomahal oholit... a zas ma doholil este sanitar pred porodom... nie je to prijemne, ale urobi to sanitar ak to sama nevies urobit. Ja mam viac materskych znamienok na ktore musim davat pozor, cize nevidiet si cez brusko... bola som mega opatrna... no a vidis, aj tak doholili tam
ja som uz pomaly na konci tehotenstva, zacinam 9. mesiac, stale dociahnem, preventivne si kazdy vecer prejdem tam dole rychlo ziletkou. Robila som to aj pred tehotenstvom a budem to robit kym dociahnem.
Hol sa pravidelne napr. kazde 2-3 dni, ak nevidis, nech pomoze manzel. V porodnici sa nespoliehaj, ze to stihnes (pokial nepojdes na vyvolavanie a budes mat cas). Vacsinou sa porod spusta postupne, tak mozno to stihnes este v sprche pred odchodom do porodnice pocas prvych kontrakcii.
Ja som napr. na vzdycharni nebola ani raz, rovno som sla na box, takze na holenie nebol cas. Pri druhom porode ani na epi 🙂
Ja som si cvične každé tri dni oholila, v rámci možností, čiže nič moc 😃🤷 Ale v nemocnici to absolútne neriešili. Takže z toho nemusíš mať stres.
Holila som sa sama preventivne kazde 2-3 dni, no aj tak si myslim, ze to vyzeralo, ako keby ma ohlodali vevericky… a neboj sa, nikto to tam neriesil😀
Holila som sa každý deň aj počas tehotenstva. Ale aj tak sanitar pozeral či som oholená. Šak aký problém, ja sa nehanbím aj keby traja naraz má holili 😃
Tak holenie bolo to posledne, na co som v sprche myslela 😅 moj jediny problem bolo dosiahnut na tlacitko na privolanie porodnej asistentky, tak zle mi tam ostalo 😅 ale oholena som bola, aj vlasy umyte, vyzehlene. Lebo som tyzden prenasala tak som to proste uz cakala a so zbytkami sil so sa denne skulturnila 😅😅
Poviem ti moj pribeh.... pri dcere som sa snazila oholit sama, este ma pred porodom holil sanitar - bolo mi to neprijemne. Cize ked som isla rodit druhykrat, tak mi muz pomahal oholit... a zas ma doholil este sanitar pred porodom... nie je to prijemne, ale urobi to sanitar ak to sama nevies urobit. Ja mam viac materskych znamienok na ktore musim davat pozor, cize nevidiet si cez brusko... bola som mega opatrna... no a vidis, aj tak doholili tam
@katkaseiner preboha to bol nejaky namotivovany. nechapem naco ked si to mala urobene. ved to ani nereba uplne do hladka. este ked ti to j muz urobil tak urcite to stacilo
@katkaseiner preboha to bol nejaky namotivovany. nechapem naco ked si to mala urobene. ved to ani nereba uplne do hladka. este ked ti to j muz urobil tak urcite to stacilo
@pralinka25 tiez si myslim,ale ja uz to kaslem..uz viac rodit nepojdem. Mne to bolo hrozne neprijemne, ale teda prezila som
@pralinka25 tiez si myslim,ale ja uz to kaslem..uz viac rodit nepojdem. Mne to bolo hrozne neprijemne, ale teda prezila som
@katkaseiner chapem ta. navyse si nepomozes v tej situacii. ale odveci fakt. neverim ze by ta muz oholil natolko zle aby to bolo nutne. to mal asi sanitar ako hobby 😀 jasne ze kaslat na to. zbytocne to teraz riesit, ale zbytocne traumatizuju zeny kravinou

Ale ved vsetko zavisi od toho aky budes mat porod. Niekto ledva stihne na prijem a dieta z neho "vypadne". Niekto este dva dni rodi.
Ale poviem Ti tajomstvo. Aj keby si nebola oholena, nikoho to tam nezaujima, ako dole vyzeras. A pokial sa pravidelne holis kazdych par dni, je to uplne jedno.