icon

Trestné oznámenie na lekárku

blondinka152
26. aug 2014

Ahojte

Mala by som otazku ci nemate niektp skusenosti s tym ze ste davali trestne oznamenie za zanedbanie ...prosim ak ano kam a co robit a na kolko % mate skusenost ze ste aj vyhrali,zial koli jednej p... na 90%sme dosli o babatko (potrat) ale ona neurobila nic aby sa pokusila zachranit malicke a poslala ma domou a este mi vynadala,viem ze malicke mi to nevrati ale mozno sa uvedomi a bude mat iny pristup a viac sa snazit a nebrat to len tak.

dakujem za vase skusenosti,rady...

Strana
z2
emily76
27. aug 2014

@blondinka152 ja som prisla o babatko 3x, posledny som lezala tyzden v nemocnici, davali mi lieky.. a aj tak som on prisla. Ak sa to ma stat, tak sa to stane, nech ti hovori kto chce co chce a nech ti daju hocico. Proste priroda.. tolko krat opakovane, ale zial pravdive, sa postara o to, aby ak nieco nie je v poriadku, tak... Plakala som, hnevala sa.. ale nepomohlo mi to.. otazka preco ja??? Ale, vsetko sa raz na dobre obrati.. treba si vydychnut, dopriat telu cas na zregenerovanie a pustit sa zase do toho. Mne dr povedala, ze treba dodrzat klasicke sestonedelie, pretoze v maternici sa uz zacali procesy pripravy na tehotenstvo a tych 6 tyzdnov je optimalnych na regeneraciu.. Ak neuzivas, zacni kyselinu listovu, ktora pomaha predchadzat urcitym vyvinovym deformaciam, nech ti za ten cas dr urobi nejake testy na zrazanlivost krvy napr, ak sa da genetiku... mozno po druhej strate by uz mohla... ale oficialne to robili az ked sa to 3x zopakovalo. tym, ze niekoho obvinis zial asi nic nedosiahnes.. aj keby just na pohotovosti cosi zanedbali, tak pochybujem, ze budes mat ako to dokazat. Zbytocne sa budes nervacit. ☹

sissmiss
27. aug 2014

@blondinka152 TVOJA gyn.to zanedbala, lebo injekcie kvoli tomu ze mate tie faktory ake mate ti mala dat ona. Ze teraz je mudra jak radio na lekarku z pohotovosti je jasne, na niekoho to hodit musi. Polovica tehotenstiev konci potratom, zvacsa v prvych dnoch po uhniezdeni takze to zena ani nezisti, len meska menstr.ci je silnejsia, ani nevie ze bola tehotna. Zial je to tak, smutne ale tak to je. Chod za svojou gyn preco si nedostala od nej tu injekciu kvoli faktoru, s tym nema nic dr na pohotovosti. Ta ti sice mohla dat duphaston ktory moze trosku pomoct udrzat tehotentsvo, ale nefunguje tak, ze da sa a teh. sa udrzi, len zvysi sance o par percent, ziadna zazracna tabletka na udrzanie teh.neexistuje, zabudni. Mrzi ma cim si si presla, presla si tym vacsina z nas, takze mozes tu dostat nejaku podporu. Ale co sa tyka podavania TO, neries to, nepochodis, zbytocne si budes zivit hnev, dr na pohotovosti za to nemohla, tvoja gyn skor. Ale len za tu cast ze si nedostala lieky kvoli faktoru, to ries. Pohotovostnu jedine za necitlivy pristup, ale zase, hormony, vsetko vnimame precitlivelo, pocujeme ton hlasu ktory sme si domysleli...vsetko prehaname... Uvolni svoj smutok, vyplac sa, spracuj to a chod dalej. Bude to cas trvat, samozrejme. Ale je to to najlepsie co mozes urobit pre SEBA. Posielam objatie. Posmut si ale pracuj na tom aby si to CASOM dokazala pustit, neutapaj sa vo svojom ziali, to ti moze velmi ublizit, aj vztahu, vsetkemu. Zivot je kolobeh

blondinka152
autor
27. aug 2014

@sisasss ale ona sa ani nepokusila,cisty nezaujem mala hoc ako mi pomoct mozno keby mi dala tie tabletky tak by som bola teraz tehotna mozno nie ale pokusit sa mohla a nie ma poslat domou,ja sa jej nechcem pomstitale aby sa uvedomila a brala tehotne zeny ako ludi a nie len ako svoju povinnost za ktoru jej platia :( :( :( dost to boli a po cca 3mesiac.ideme skusat este raz.a ten duphaston sa dava hned na zaciatku ako sa zisti tehu?
@kamila68 ja o nicom netocim lebo su tabletky koli protilatkam .
@kiki68 hej pichla mi aj 1x a aj 2x a som B- a partner A+ :(
@luk25 super 🙂 ze aspon niekde vedia co maju robit 🙂

katarina644
27. aug 2014

@blondinka152 ahoj, ja mne sa narodilo dieta, ktore nedychalo, hodili to na mna. ale to, ze dieta malo devat mesiacov v brusku creva na plucach to nikto nevidel. a vsetci po porode, ze daj to na sud, potrebovala som sily na nase dieta. vyprdli sme sa nato. neviem, ci vyhras, ak sa spoja doktori nemas sancu. kryju si chrbaty.

luk25
27. aug 2014

@blondinka152 ano urcite ti mala nasadit aspon duphaston, je to bežny postup, a ako pises možno by zabral možno nie, ale podla tvojho opisu nebolo z jej strany urobene maximum, kamoska zacala krvacat v 5tt a hned ju zobrali do nemocky, mala len ležat a davali jej duphaston a sledovali ju, ležala tam par dni, potom sla domov ale bohužial potratila, ale zas nemože sa stažovat na lekarov že neurobili maximum

fidka79
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2