icon

Vaginálny pôrod po sekcii v roku 2015

mary39
23. júl 2018

Ahojte, neviete prosim vas, ci je mozne rodit po sekcii normalne vaginalne? Ci mozem dostat aj epidural, ked budem chciet a este ci si mozem porod naplanovat? Sekcia bola z dovodu KP

pastelka99
•
23. júl 2018

@mary39 ahoj, počula som, že je to možné...niečo som k tomu našla https://www.babyweb.sk/vaginalny-porod-po-predc...

vierocka888
•
23. júl 2018

@mary39 normalne mozes rodiť prirodzene aj po sekcii. Kamoska prave tak rodila. Prve mala 2r dozadu sekciu a teraz prirodzene....

duris1
•
23. júl 2018

Ahoj, ja som rodila po sekcii prirodzene. Rozdiel bol dva roky. Nemala som ani epidural a ani oxytocin. Porod super rychlo, dovolila som im nadstrih. Takze isto sa to da.

marka86
•
23. júl 2018

Da sa to aj ja poznam take pripady...len co viem nesmie sa davat epidural, lebo ty tam mas uy jazvu po sekcii a ty musis vnimat bolest intenzivne keby doslo k niecomu zavažnemu aby vedeli hned reagovat.

cerez
•
24. júl 2018

Mne dr. vravel, že do dvoch rokov. Ty si už za vodou. Ja som mala rozdiel 6 a pol roka. Prvý bol sc a druhý prirodzený. Bol rýchly a bez epidurálu, ktorý som samozrejme mala dohodnutý. No nestíhali.

juliebaby
•
24. júl 2018

Moja znama mala prvy cisarsky a o dva roky porodila normalne, jazvu sledovali pocas pôrodu aj sonom, a teraz rodila tretie tiez prirodzene.Ja som mala tiez prvy cisarsky(maly sa nepodaval dole),ale skoro som po nom znova otehotnela tak mi nedovolili normalny, a minuly rok som rodila uz 5-te cisarskym ...

juliebaby
•
24. júl 2018

Ale ty mas dost velky rozdiel, tak treba skusit 🙂

marka86
•
24. júl 2018

@juliebaby fuha...mas moj obdiv, vsade pocuvam ako by uz hned podviazovali vajecniky po 2 sc....aj ked 5 je teda dost 😊

negymama
•
24. júl 2018

ja som porodila 3 deti vaginalne po prvom cisarskom, cisarsky bol pre deflexnu polohu, tvarou.