icon

Veci potrebné do pôrodnice

lila332
25. sep 2020

Ahojte tehuľky, mamičky a aj budúce mamičky. 🥰 Obraciam sa na vás s otázkou, čo všetko je potrebné do pôrodnice. Lebo už sa mi to pomaličky ale isto blíži a sama absolútne neviem čo všetko potrebujem. 🙈 Na internete je toho veľa, ale príjmem aj vaše rady. Napríklad koľko plienok približne potrebujem koľko vložiek ste využili a tak podobne. A či je pravda to že po cisárskom reze je slabšie krvácanie, zaujíma ma to vzhľadom na to ze cisárskym pôjdem. Každú jednu odpoveď si budem ceniť.❤️
Pekný deň Vám prajem.💛

Strana
z2
malebiele
25. sep 2020

@martinuska dakujem za vysvetlenie 😊 takze sa oplati kupit aj ten poporodny pas?

jabuducanevesta
26. sep 2020

v Poprade nedávajú vložky tebe, tak ja som si nakúpila asi aj 10 balíkov, čo nevyužiješ v nemocnici, využiješ doma, po cisaráku som mesiac ešte krvácala a čistila sa. Ja som si kupovala podložky pod teba tie jednorazové papierové, to nedávali, veľa minerálky, kvôli korone asi nebudete mať návštevy. Bábatko u nás obliekli len do košielky a dali perinku a nôžky malo holé. Žiadne rukavičky, čiapočky nám nedávali a keď kámoška obliekla sestričke svoje bábatko do svojich dupačiek a čiapočky, už sa jej veci nevrátili, lebo pošpinilo sa a "dalo sa vyprať" a už ho nemala... Ja som si obliekla malého až pred odchodom domov do svojho, ich košielky a perinku som vrátila.
Príbor, hrnček, toaletné veci svoje. Baby si aj zohrievačku mlieka doniesli svoju, inak ti sestričky mliečko dajú presne po troch hodinách zohriate.
Sieťované sa mi zdá, že v balení sú tri, ja som ich využila. V nemocnici začala a kým som doma krkvácala, lepšie sa mi hojila rana a lepšie to dýchalo

bubka226
13. nov 2020

@evamea preco cola?

evamea
13. nov 2020

@bubka226 Na to ti presnú odpoveď dat neviem, ale sestra na pooperačke mi povedala, nech mi muž donesie colu. 🙂 Neviem akú rolu v tom hrá kofeín, ale niečo na tom bude, hlava ma nebolela. 🙂

nela6
13. nov 2020

@bavlnka92 mne v nemocnici rozbalili cisto novu odsavacku, lebo som im slubila. liter mlieka pre nedonosene deti 😄😄 sa mi pustilo akoby som 5 deti porodila...

livka283
13. nov 2020

@evamea áno toto presne aj mne kamoška sestrička kázala po cisárskom, colu a slané tyčinky , hneď bol svet krajší

Strana
z2