icon

Viete mi poradiť dobrého pôrodníka v novej nemocnici v Košiciach?

lana11
29. sep 2018

Ahojte viete mi poradiť dobrého pôrodníka v Košiciach v novej nemocnici? A aký je rozdiel medzi starou nemocnicou a novou v Košiciach?

Strana
z2
pininka
29. okt 2018

@lana11 ja mám trikrát sekciu a robil mi aj sterilizaciu

liliana2222
29. okt 2018

@lusy_15 ahoj. Dr mackova robí v starej nemocnici na rastislavovej. Ja som pri nej končila prvé tehotenstvo keď som na vlastnú päsť bez vedomia môjho Gyn išla do nemocnice lebo sa mi veľa veci nepozdávalo žiaľ už bolo neskoro. Pri druhom som kartu preložila do starej k dr trebunovej a rodila má dr Mackova sekciou. Obe super, sekcia tiež super aj starostlivosť po, nemôžem im vytknúť nič a ďakujem im že mám zdravé bábo. Ak by som opäť čakala opäť tam a pôrod pri dr mackovej

nasoma
29. okt 2018

@lana11 ja som mala rosakovu 😊

jarenka_k
30. okt 2018

Suchanek sa na chvilu objavil aj pri mojom porode a celkom sa mi pozdaval, aj sme posrandovali 😊 Kamaratka pri nom odrodila dve deti a tiez si ho pochvalovala

jarenka_k
30. okt 2018

@lana11 myslim ze nech uz si vyberies kohokolvek z tu menovanych, vyberies si dobre 😊

xarra
24. mar 2019

@liliana2222 MUDr. Trebuňová už má aj ambulanciu? Neviem sa na internete o nej dopátrať. Ja som kedysi dávno ku nej chodila keď bola ešte v Železničnej nemocnici, ale potom odišla a ambulantnú starostlivosť už nerobila. Rada by som sa k nej vrátila ak sa dá.

liliana2222
24. mar 2019

@xarra ma ambulanciu dole na chodbe, ale mne sa zdá, že to je zavodna ambulancia. Každopádne skús si zavolať, možno keď povieš, že si bývala pacientka tak ta vezme. Číslo priamo k nej je 055 615 3216.

xarra
24. mar 2019

@liliana2222 Ďakujem veľmi pekne 🍀

emyblue
5. jún 2019

@maya07 mohla by som vas poprosit kontakt na MUDr.Rosakovu,velmi by mi to pomohlo 😉

slavinkak
16. aug 2022

@maya07 Dobrý deň, mohla by som Vás poprosiť o kontakt na pani doktorku? 🙂

neitl
2. sep 2022

Dobrý deň, vedeli by ste mi poradiť...? Musela som zmeniť gynekologičku a uvažujem nad MUDr. Tatianou Mackovou alebo MUDr. Danou De Furia. Ktorú by ste si vybrali? Pripadá mi, že pani doktorka Macková je dosť vyťažená, a že ju ťažko zastihnúť, lebo neustále behá po oddelení, kým pani De Furia má stabilnú ambulanciu... Zatiaľ sa mi jedná len o preventívky.

monika1308
17. nov 2022

@neitl čo sa týka Dana de Furia pred časom som k nej chcela prestúpiť ale oznámili mi že meomtnalne majú preplnený stav a nové pacientky neprijímajú

neitl
17. nov 2022

@monika1308
Ďakujem za info.

Strana
z2