Cena za výmenu bŕzd, kotúčov+ platničky na Golf 6?
Viete mi dať odhad koľko ma môžu vyjsť nové brzdy vzadu? Kotúče + platničky a približný odhad za robotu? Mám Golf 6
Cena kotúčov a platničiek (Bosch) je cca 50 euro a ak si manuálne zručný a máš vhodné náradie vymeníš si to aj sám
a čo tak zavolať do servisu? Nezalezi len na tom, aky typ auta mas, ale aj aky ma obsah, pohon, ci je to combi, alebo nie je. Aky rok vyroby je to, ci chces brzdy viac alebo menej kvalitne s nizsou zivotnostou, alebo ci chces original diel ..
@chlapec18
@chlapec18 Hm, to už kde sme, keď sa mladý chalan namiesto zavolania do servisu alebo navštívenia jedného z miliardy autíčkarských portálov príde spýtať takúto vec na mamičkovský portál... som zvedavý, kam naša spoločnosť speje, začínam uvažovať nad budúcnosťou mojej dcéry 🙂
@chlapec18 Odhadom od 300 do 1500 €. Záleží od toho, aký materiál nakúpiš a kde ti to robia.
Lebo máš disky aj za 25 €, ale aj za 80 € za kus. Keď si ich kúpiš sám, vyjde to lacnejšie, než keď ti to dodá servis. Keď kúpiš sám, sám sa rozhodneš, ktoré kúpiš, servis ti dá originál, možno aj 3x tak drahé.
Dakujem tým ktorí jednajú normalne. Ine indivídua sa do mňa navážali, pritom s mechanikom som v kontakte lebo som čakal na jeho odpoved tak som sa spýtal sem. 170€ ma to vyjde
kým vyfiltruje predražených a tých čo majú more roboty, stojí to kopec času a naháňania. okrem toho ak si má takýto úplne ľavý kupovať diely, aj to sa môže pekne predražiť a ani trafiť nemusí tie správne. a ak mu drhne valec a nebude sa to chlapkovi chcieť rozoberať, alebo začne že krivý kotúč, pride ďalšia palka.
@chlapec18 Hm, to už kde sme, keď sa mladý chalan namiesto zavolania do servisu alebo navštívenia jedného z miliardy autíčkarských portálov príde spýtať takúto vec na mamičkovský portál... som zvedavý, kam naša spoločnosť speje, začínam uvažovať nad budúcnosťou mojej dcéry 🙂
@smokovec79 Asi sa na otázky ohľadne tehotenstva pôjdem pýtať na motoride.sk ...

@chlapec18 podla toho kde. V autorizovsnom servise aj cez tisicku, cez sukromneho mechanika cca 200e?
Menila som v lete.