Čo obnáša údržba 9-ročného auta?
oplati sa stale autorizovany ci uz nie?
co sa zvykne menit po 9 rokoch? min rok nam menili brdzy a olej a neviem , co, cca 1200 euro sme platili..,.
chapem, ze zavisi od auta a soferovania, ale co sa tak v 9 rokoch meni?
auto ma cca 120 000 km.
Vdaka
@anonym_autor myslis vazne,tuto otazku?
Kazde auto,ma iny servisny interval.Daj znacku,motorizaciu,km a mozno sa dozvies viac.
tí neautorizovaní si tiež vedia pekne zapýtať, neboj nič. a ešte samozrejme bez papiera.
@anonym_e7d8c1 tak autorizovany asi radsej, pozname majitela no mozno si preto nedovolia nas od...ale majitel ma matersku firmu v inom meste, nie tam , kde chodime
@anonym_autor myslis vazne,tuto otazku?
Kazde auto,ma iny servisny interval.Daj znacku,motorizaciu,km a mozno sa dozvies viac.
@tundra kazdy rok nam svieti servis, to akoze nie je normalne?????????
@anonym_autor to,ze svieti je mozno normalne,ale
pytat sa vseobecne,co sa robi za servis po 9 rokoch,je velmi vseobecna otazka.
@tundra ci ludia chodia ku auto ci ku neauto a ano, zbezne, co sa zvykne po 9 rokov vymienat, ako som napisala
chapem ze zavisi od
km
od sposoby jazdenia
a ano od znacky, samozrejme
@anonym_autor ked si spokojna,servisuj tam,kde doteraz.
@tundra asi si nepochopila, vseobecne polozenu otazku, chapem ze zavisi od auta , od znacky, od vybavenia, od sofera, ale cakam daku ''vseobecnu odpoved''
@tundra asi si nepochopila, vseobecne polozenu otazku, chapem ze zavisi od auta , od znacky, od vybavenia, od sofera, ale cakam daku ''vseobecnu odpoved''
@anonym_autor to bude tym teplom🤣.
Ja chodim do servisu,len zriedka,ked to neviem opravit sam.Vo vseobecnosti 9 rocne,nemusi ist do autorizovaneho servisu,lebo uz pravdepodobne,nema zaruku.Na druhej strane, pri predaji sa lepsie predava,ked su v servisnej knizke razitka z autorizovaneho servisu.120k km je zabehnute auto,z tohto pohladu nvm. co cakas.
Na jednej toyote som najazdil cez 400k km a mala pôvodne,tlmice,vyfuk,dpf.Menil som alternator,poloos,predne ramena,drziak motora.Vsetko,ked malo auto cez 300k km.
@anonym_autor mám 20 ročné auto, kupovala som ho ako šesť ročné a nikdy som za rok v servise nenechala 1200€.
Ako to radiť keď nevieme či más bavoráka či daciu
Mne sa viac oplatilo chodit do autorizovaneho servisu, lebo v tych neautorizovanych mi nevedeli najst poruchu, mam s nimi zle skusenosti. Klimu mi opravovali v troch servisoch, kazdy opravil len nieco a az po tom tretom zacala ta klima fungovat. Potom som mala problem s tym, ze auto zle tahalo, mala som to v neautorizovanom servise mesiac, vymenili tri suciastky, len tak nahodne ze toto to moze byt a nebolo. Musela som za to zaplatit a odvtedy to auto piskalo. V autorizovanom zistili hned, ze kde je problem, vymenili a bolo. Odvtedy som sa neautorizovanym vyhybala na sto honov.
Ja za 2r,co mam auto uz 10r tak jedine som menila hadicku jednu,auto ma 330tisic a stale ide ako hodinky.Ale je pravda,ze bolo po buracke a cigani ho super opravili.A tiez stocene km,ale mne to nevadi ak sa aj motor pokazi,kupim novy a auto pojde dalsie roky.
Chodime ku kamaratovi,on opravuje auta.
Chodime ku kamaratovi,on opravuje auta.
@anonym_9e913a nemam kamosa,,jasne to je naj top
Ja za 2r,co mam auto uz 10r tak jedine som menila hadicku jednu,auto ma 330tisic a stale ide ako hodinky.Ale je pravda,ze bolo po buracke a cigani ho super opravili.A tiez stocene km,ale mne to nevadi ak sa aj motor pokazi,kupim novy a auto pojde dalsie roky.
@anonym_9e913a asi zavisi od typu auta, chapem
@anonym_9e913a nemam kamosa,,jasne to je naj top
@anonym_autor tiez mame jamu,tak co by dokazal muz opravi.
Ked nemas kamosa tak sa popytaj v tvojom okoli ludi kam chodia,odporucanie od nich isto dostanes.Tak sa to robi.
@anonym_autor tiez mame jamu,tak co by dokazal muz opravi.
Ked nemas kamosa tak sa popytaj v tvojom okoli ludi kam chodia,odporucanie od nich isto dostanes.Tak sa to robi.
@anonym_9e913a hej to mas pravdu asi sme uz pi 9rocnom mali tak, ze 9 rocne uz je stare auto ze?
@anonym_9e913a asi zavisi od typu auta, chapem
@anonym_autor ano,ja mam male,normalne auto.Ziadne 120koni a pod.Takze aj jednoduchsi motor.
@anonym_9e913a hej to mas pravdu asi sme uz pi 9rocnom mali tak, ze 9 rocne uz je stare auto ze?
@anonym_autor ja som s nim spokojna.Ak sa ti nepaci tak ho nekupuj.Mne sa auto pacilo hlavne vzhladovo.
@anonym_autor ja som s nim spokojna.Ak sa ti nepaci tak ho nekupuj.Mne sa auto pacilo hlavne vzhladovo.
@anonym_9e913a ja mam auto kupene 2017 a ma 9 rokov
@anonym_autor my mame takto dodavku,ale tie urobia bez problemovo aj milion km,nase ma 230tisic.
@anonym_autor ak si spokojna s autom,nepredavaj ho,nechaj si ho.

tí neautorizovaní si tiež vedia pekne zapýtať, neboj nič. a ešte samozrejme bez papiera.