Je prasknuté čelné sklo na výmenu?
No je to uz na vymenu,mala som take male a presne takto do vsetkych stran sa to rozsirovalo a pukalo dalej,ale zase na muzovom aute bol tukanec a to sme dali len opravit 50eur nas to stalo.
@anonym_40d899 a vymena vas kolko vysla?
@mon1305 Ake auto ake mas senzory? Cena podla toho
Na golf7 bez senzorov orginal 800 Eur v Polsku 250Eur (neorginal )
Jedna sa o tvoju bezpečnosť a o bezpečnosť ľudí, kt.voziš. To je prvoradé. Ďalej bude sa ti to zväčšovať, neprejdes cez STK. Sklo si zožeň z Poľska. Ku sklu si objednaj korbáčiky a krowky…. 😉
@mon1305 no samizda okolo 300eur na ford focus.Zalezi ake je auto,na muzovom by to vyslo isto aj 500eur,ten ma velku dodavku,takze aj velke sklo.
Samozrejme, že na výmenu.Bude sa to rozširovať ďalej a s týmto by si jazdiť ani nemala. Parádna pokuta za to je. Presne pre takéto prípady sa oplatí mať pripoistenie čelného skla. Okolo 300 - 400 € stojí výmena
Samozrejme, že na výmenu.Bude sa to rozširovať ďalej a s týmto by si jazdiť ani nemala. Parádna pokuta za to je. Presne pre takéto prípady sa oplatí mať pripoistenie čelného skla. Okolo 300 - 400 € stojí výmena
@doriiis kde ako..Ford Galaxy v Polsku sice bez senzorov,150 eur
Keď máš už takú veľkú prasklinu, považuje sa to za technický nespôsobilé vozidlo. Keď ťa zastavia policajti, ešte aj pokutu zaplatíš. Čo najskôr vymeniť.
Cena zavisi od druhu auta, ci je okno vyhrievane. Zavolaj do firmy, co to robi a hned Ti povedia, kolko to bude stat. Ak mas poistene, tak to nahlasia aj na poistovnu, ta Ti to preplati
Ak si platis havarijne poistenie, alebo pripoistenie celneho skla, tak by to slo cez poistovnu. Teraz som si nie ista, ale ty by si platila len spoluucast (cca 75€ by to bolo, myslim).
Kazdopadne urcite vymenit sklo, ak sa to siri.
Niekedy sa da, kym sa to nezacne sirit, dat si to zalepit. Ale toto uz by som uz neriskovala, kedze tebe sa zvacsuje, ze ti za jazdy zrazu praskne cele celne sklo.
Navyse s tymto nesmies jazdit. Ak ta nahodou zastavi kontrola, je to za pokutu.
A znova to nedavam ako overenu info, ale co som bola poucena, tak ti mozu aj zakazat dalej pokracovat v jazde a musis si zavolat odtahovku (a este ti mozu vziat aj vodicsky). Lebo auto s prasklinou v celnom skle nad 2 cm je brane ako technicky nesposobile (zrusi to nieco ako platnost udelenej stk, kedze tu by si dostala len pri neposkodenom celnom skle).
Navyse o to horsie, ak je prasklina v mieste, kde ma mat vyhlad vodic.
Takze objednat servis a dat vymenit. Ani neskusat, ze este budes chvilu s tym jazdit.
Ak si platis havarijne poistenie, alebo pripoistenie celneho skla, tak by to slo cez poistovnu. Teraz som si nie ista, ale ty by si platila len spoluucast (cca 75€ by to bolo, myslim).
Kazdopadne urcite vymenit sklo, ak sa to siri.
Niekedy sa da, kym sa to nezacne sirit, dat si to zalepit. Ale toto uz by som uz neriskovala, kedze tebe sa zvacsuje, ze ti za jazdy zrazu praskne cele celne sklo.
Navyse s tymto nesmies jazdit. Ak ta nahodou zastavi kontrola, je to za pokutu.
A znova to nedavam ako overenu info, ale co som bola poucena, tak ti mozu aj zakazat dalej pokracovat v jazde a musis si zavolat odtahovku (a este ti mozu vziat aj vodicsky). Lebo auto s prasklinou v celnom skle nad 2 cm je brane ako technicky nesposobile (zrusi to nieco ako platnost udelenej stk, kedze tu by si dostala len pri neposkodenom celnom skle).
Navyse o to horsie, ak je prasklina v mieste, kde ma mat vyhlad vodic.
Takze objednat servis a dat vymenit. Ani neskusat, ze este budes chvilu s tym jazdit.
@anonym_cb5e26 ... Môže byť. Muža to na 6 tkovej mazde stalo 44 € ako spoluúčasť. Inak 450 € by platil.
@moonlight1210 ... Vodičák nie, zadržali by malý technicky
@anonym_cb5e26 ... Môže byť. Muža to na 6 tkovej mazde stalo 44 € ako spoluúčasť. Inak 450 € by platil.
@moonlight1210 ... Vodičák nie, zadržali by malý technicky
@doriiis moze byt, kedze primarne ide o snahu zamedzit jazdu poskodenemu vozidlu.

No je to uz na vymenu,mala som take male a presne takto do vsetkych stran sa to rozsirovalo a pukalo dalej,ale zase na muzovom aute bol tukanec a to sme dali len opravit 50eur nas to stalo.