Ako priznať finančné problémy a požiadať o pomoc?
Dobre rano. Dokazali by ste si priznat, ze ste zlyhali a po financnej stranke, ste sa dostali niekam, od kadial sa neviete dostat? Trebars ze ostanete s dietatom ci detmi, a nedokazete im zabezpecit existenciu, mate problem vyzit. Dokazete vtedy predstupit pred chlapa s tym, ze ozaj potrebujete pomoct s byvanim a so stravou, Nemyslim zavádzat ho, ale narovinu povedat, Si moja posledna, alebo docasna nadej pomoz mi... Myslim chlapa "cudzieho" zo zoznamky ci niekto kto niekedy davnejsie javil o teba zaujem a z tvojej strany nebol.
@billy_jean ak sa pozries na svadobanov. Ako vychadzaju z kostola. Co si myslis ze bude s nimi dalej? Že je tam velka priekopa kam spadnu? alebo vidis za tym ich stastie? Ta priekopa tam raz bude aj u nich, u niekoho skor u niekoho neskor. Ale nemusi to byt hned pred kostolom.
Nie, nešla by som do vzťahu ani ju k sebe nenastahovala.Pracu by som jej ponúkla a uvidí sa čo bude ďalej.Podla mňa je jej život jedna katastrofa.Ty sa budeš hrať na otca pubertalnych deti a oni 3 ťa budú využívať je to nevyrovnaný vzťah.Ale, ak chces byť veľmi charita a máš také veľké dobré srdce to je milé, ale ja by som bola opatrná.Musi byť veľmi zúfalá, keď ti to na rovinu povedala
@anonym_autor
Vidim, ze ti chyba zivotna lekcia. Smelo do toho! Budeme tu cakat na diskusiu o tom ako sa na teba vykaslala.
Evidentne ta oblbla, ved jej daj pracu, pozicaj peniaze na kauciu najmu, ale do domu si ju nestahuj, kym si ona neuprace zivot. Ale nebudem daleko od pravdy, ze pani vydrzi sekat obrotu, kym si ju nenastahujes domov a potom uvidis zac je toho loket. Videla som uz par takychto samaritanov, co padli na hubu.
Si naivný alebo len blbý? Všetci vieme čo sa stane o pár mesiacov len ty to nevidíš. Do práce prestane chodiť alebo tam bude robiť konflikty, na domácnosť ti prispievať nebude lebo však nemá musí živiť deti, deti nevieš či sú normálne alebo budú robiť bordel a krik a keď ti bývanie s nimi prestane vyhovovať nebudeš sa jej vedieť zbaviť.
Evidentne ta oblbla, ved jej daj pracu, pozicaj peniaze na kauciu najmu, ale do domu si ju nestahuj, kym si ona neuprace zivot. Ale nebudem daleko od pravdy, ze pani vydrzi sekat obrotu, kym si ju nenastahujes domov a potom uvidis zac je toho loket. Videla som uz par takychto samaritanov, co padli na hubu.
@som_realistka nechapem kam chodite na to poziciavanie penazi.
@som_realistka nechapem kam chodite na to poziciavanie penazi.
@anonym_autor prestan rozmyslat rozkrokom a pouzi hlavu💡
Cim ta ohurila? Preco by si ty do toho chcel ist? Lebo aj dobrota ma hranice.
@billy_jean ak sa pozries na svadobanov. Ako vychadzaju z kostola. Co si myslis ze bude s nimi dalej? Že je tam velka priekopa kam spadnu? alebo vidis za tym ich stastie? Ta priekopa tam raz bude aj u nich, u niekoho skor u niekoho neskor. Ale nemusi to byt hned pred kostolom.
@anonym_autor Lenže mladý pár, ktorý sa rozhodol uzavrieť už svadbu prešiel tú poznávaciu fázu (niektorí aj viac rokov) a usúdili, že dokážu ísť spolu.
S takouto ženou, ktorú nepozná ešte dobre sa to nedá ešte nedá povedať, že to pôjde.
@anonym_autor Lenže mladý pár, ktorý sa rozhodol uzavrieť už svadbu prešiel tú poznávaciu fázu (niektorí aj viac rokov) a usúdili, že dokážu ísť spolu.
S takouto ženou, ktorú nepozná ešte dobre sa to nedá ešte nedá povedať, že to pôjde.
@petronelag no to teda iste, 90% z tych mladych nemaju nic usporenem, zarovene a skoro ziadnu buducnost, Po sobasi ostanu byvat u jedneho ich detskej izbe, a premyslaju ako sa na cely zivot zadlzia hypotekou. Naviac polka z nich ide do manzelstva nedobrovolne lebo uz to tlaci na mocovy mechur.. Cize ovela horsi stav ako toto co ja zvazujem.
Cim ta ohurila? Preco by si ty do toho chcel ist? Lebo aj dobrota ma hranice.
@majlo1234 Skus si preletiet veci co ste mi tu popisali, sama pochopis ze stvrtka z radcov ziju ako prizivujuce sa vztahu alebo manzelovi. Mnohe sa v tom nasli, ale si to nepriznaju
A je to tady zas😅
V hlavnej úlohe zas niekto iný len nie autorka .
Rosamunde Pilcerova rukopis sedí 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
@anonym_autor ja som myslela,že ty si tá žena.
prečo to píšeš takým spôsobom?
@majlo1234 Skus si preletiet veci co ste mi tu popisali, sama pochopis ze stvrtka z radcov ziju ako prizivujuce sa vztahu alebo manzelovi. Mnohe sa v tom nasli, ale si to nepriznaju
@anonym_autor dobre a teda keď ty si presvedčený, že ťa nechce iba využiť a všetko je úprimné a my len kydáme na ňu, načo si pýtaš radu? veď rob, ako ty myslíš....
@petronelag no to teda iste, 90% z tych mladych nemaju nic usporenem, zarovene a skoro ziadnu buducnost, Po sobasi ostanu byvat u jedneho ich detskej izbe, a premyslaju ako sa na cely zivot zadlzia hypotekou. Naviac polka z nich ide do manzelstva nedobrovolne lebo uz to tlaci na mocovy mechur.. Cize ovela horsi stav ako toto co ja zvazujem.
@anonym_autor U mladých je to iné, oni majú spoločné ciele, budú mať spoločné dieťa, čo ich bude spájať, sú zdraví, môžu robiť aj dve práce a obyčajne sa neberú preto, lebo jeden z nich čaká, že ho ten druhý ubytuje a aj zamestná (nemajú problém sa zamestnať kvoli svojej povahe).
Ja mám syna, má 30 rokov a našťastie si nenašiel takú, že má problémy v zamestnaní, je bez financii. Ona je celkom sebestačná, on tiež a spája ich dieťa, spoločné záujmy a majú len menšiu hypotéku, má vlastný rodinný dom.
nech skusi v niecom podnikat, tiez neuznavam autority, najma take, ktore autoritami nie su, drze, rozkazovacne, ale par rokov som si ne (kusla) do jazyka aby som vydrzala, mozno terapia by pomohla
@anonym_autor poskytni jej prácu ale so skúšobnou dobou. A rázne jej vysvetli, že ak sa jej komplikovaná povaha zas prrjaví dostane vyhadzov. Ak je na tom fakt biedne, tak jej nákup potraviny. No nech sa stará sama. Inak si zavesíš na krk príživníka a nezbavíš sa jej.
@melanta Nejedna sa o jednorazovu zalezitost, skor o vztah v ktorom bude mat sancu sa "rozbehnut", a niektojej pomoze preklenut ako to sama nazvala "tazke obdobie"..
@anonym_autor ak chceš, pomôž jej, sle nečakaj od toho lásku jak hrom. Možno takto ľúbi, zoznamuje sa s každým druhým, kto dá viac, častejšie, s tým vydrží dlhšie. 🤔
Nemáš kde investovať peniaze?
Mňa by zaujímalo, čo za situáciu má, že si nevie udržať prácu, a prečo je až tak zúfalá, že je jej jedno kde sa zadĺži a sebe polož otázku tiež, či ti to stojí za to, aby aj teba stiahla k sebe.
Veľmi dobre poznám také prípady, a vôbec nedopadli dobre, zaslepenie, láska, možno aj ľútosť...a ocitli sa na dne obaja.
@anonym_autor prosím ta, to co je za ženskú, má 2 dospievajúce deti, a nemá kde bývať? A ešte sa jej ani robiť nechce. Myslíš ze keď ju zamestnás ty, tak už tu zlu povahu mat tam u teba nebude? Pre boha živého 🤦🏻♀️
@anonym_autor neodpovedal si mi na otázku. Čo tento vzťah prinesie tebe? V čom bude ona pre teba pridaná hodnota? Lebo pravdepodobne si už tiež vo veku, že nemáš 20+ a že si sa nepobláznil do mladej 18tky.
Pred kolkymi rokmi si sa na tuto zenu takto namotal? Kedysi si o nu mal záujem a zrazu ked uz ona nevie ako si poradit, tak si jej dobry aj ty. S jej strany tam nie su sympatie ake by si chcel. A co pises o jej povahe, asi ani nikdy nebudu. Je tak veľmi zufala, ze sa chyti aj slamky. Daj si pozor, aby si nakoniec neostal s holym zadkom.
Koľko majú deti rokov? Prečo nie sú s otcom, keď matka sa nedokáže postarať? Kde sú úrady, na koho každého sa obrátila?
A tiež neviem prečo píšeš tak čudne, v druhej, či v tretej, či v ktorej osobe... Strašne niečo
Ja mam pocit ako by si hovoril o jednej od nás....vždy sa prisaje na niekoho a benefituje, dotyční muzi jej pomáhajú, platia donášku z reštaurácii aj pre jej synov ,výlety, alkohol....ona stale marodí....
Pred kolkymi rokmi si sa na tuto zenu takto namotal? Kedysi si o nu mal záujem a zrazu ked uz ona nevie ako si poradit, tak si jej dobry aj ty. S jej strany tam nie su sympatie ake by si chcel. A co pises o jej povahe, asi ani nikdy nebudu. Je tak veľmi zufala, ze sa chyti aj slamky. Daj si pozor, aby si nakoniec neostal s holym zadkom.
@kikush182329 trafila si sa, bolo to pred 16 rokmi, a to je na tom zvlastne ze mi to neprekaza, hladal som, nasiel som zle, nehladal som, nasla sa, ci dobre alebo zle vo hviezdach, ale vsetky to tu velmi skatulkujete a zjednodusujete, toto je nieco ako prieskum ze co vidite vy zeny .. rozhodnutie bude na 4 ludoch inych a musia suhlasit vsetci.
@anonym_autor nie a ani by ma to nenapadlo. O pomoc keby som musela, by som poziadala rodinu, alebo ako pisu = otca dietata. A popracvoala na tom, aby som mala pracu a nevyhovarala sa na komplikovanu povahu.
A kedze to tu ako citam dalej beries ako taky prieskum, tak ak by ma niekto takto poziadal o pomoc = premyslala by som si to. Nie niekohho by som si len preto na krk nezavesila. Ale kludne by som tomu cloveku dala pracu, pripadne pomohla s byvanim, ale nezavazne a stmy, ze ak to nebude vyhovovat, proste sa poberie dalej. Lebo cloveka nepoznas a podla mna, naozaj si nikoho nechces len tak s detmi domov nastahovat :DDD
A neporovnavaj to s riadnymi vztahmi... kde sa vyskytlo dieta, alebo su ludia manzelia, parteri dlhorocni atd... je to uplne ina situacia. Neprisla som na zoznamku s tym, ze pocuj Fero nemam z coho zit s detmi, viem nechcela som ta ale uz si mi aj ty dobry a postaraj sa o nas.. :DDD (schvalne prehanam.. )
@anonym_autor mne sa zdáš akokeby Ti to vyhovovalo, "Ty si nič, bezo mňa nič nemôžeš, aj tak nemáš kde ísť", čo dnešní páni majú radi, že sú tzv.dominanti, narcisti, alfasamci...
@denkabemommy ano jemne 40+ ale tie vulgarne slova zasa by som mepouzival, Bola praveze skor zufala ako "zla"
@anonym_autor Nemyslim si ze je to ok. Je dobre, ze je otvorena, ze sa prizna, nic netaji, ale zaroven by mi vsetky mozne kontrolky blikali.
@anonym_autor mne sa zdáš akokeby Ti to vyhovovalo, "Ty si nič, bezo mňa nič nemôžeš, aj tak nemáš kde ísť", čo dnešní páni majú radi, že sú tzv.dominanti, narcisti, alfasamci...
@anonym_6eef8c samozrejme, že mu to vyhovuje. Totiž má šancu, byť so ženou, ktorú dávno miloval, ale ona dala prednosť inému. Teraz je v núdzi a zobrala by jeho pomoc. A on dúfam, že si ju k sebe priúta. Buď preto, že bude naozaj existenčne odkázaná na neho, alebo s ním zostane z vďačnosti - teda v to on dúfa.
Kolko máš rokov? Takže si chceš k sebe nasťahovať zúfalú ženu ktorá si nevie udržať prácu pre jej povahu (??!) plus dvoch tínedžerov? 😃 Budeš deťom platiť ich rozmary? Zamestnať ženu čo nemá pracovné návyky, keď sa ti ako zamestnanec nebude páčiť ako to budeš riešiť? A keď už má takú povahu že nevydrží v žiadnej práci ako si predstavuješ to bývanie? Stratu súkromia. Bývaš sám a zrazu budete 4. Pre tie deti budeš cudzí chlap, môžu ti robiť podlosti, byť drzi v tvojom dome/byte. Aj keď ona otca deti opustila, tie deti majú stále otca a mal by ich živiť on. Nie ty. Nech si požiada a zvýšenie výživného keď je to takto na hrane

Pozri môže to vyjsť. Ale je tam veľa red flagov.