icon

Chodíte samé von zabaviť sa?

2. dec 2025

Moja otázka chodíte samé von zabaviť sa? Alebo doprajete si sama sebe výlet, zážitok, koncert, divadlo a pod?
V dlhoročnom manželstve, manžel nerád chodí nikam, on najradšej len doma by bol. Máme dvoch školákov, kde sa len dá brávam ich so sebou. No občas by dobre padlo aj sama ísť niekam vyčistiť si hlavu a dôjsť na iné myšlienky.
Ako to máte vy?

Strana
z3
ariannazara
2. dec 2025

Chodim s kamoskami bezne. Koncerty, letne akcie atd atd

viestta
2. dec 2025

Chodim aj sama ak so mnou nema kto ist

andrejka1974
2. dec 2025

@anonym_autor na koncerty väčšinou s mužom , ale zajtra idem sama na Michala Davida a bola som už aj viackrát sama alebo s kamoškami

autor
2. dec 2025

Kamošky nie stále majú čas alebo sa im nechce ísť bez manžela.

viktoriakrajnakova
2. dec 2025

@anonym_autor ja hej. Idem do Japonska onedlho. Potrebujem si oddychnuť trochu.

any_soj
2. dec 2025

@anonym_autor rada chodím s manželom, ale popri 3 deťoch 2-7 sa nie veľmi dá :D Ale raz týždenne chodím tancovať na kurz. A kebyže bývame vo väčšom meste, tak minimálne raz mesačne by som bola v divadle. Som z Bratislavy a doslova som vyrástla v opere a činohre, niekoľkokrát týždenne som chodila. To mi tu veľmi chýba... Ale aj tak párkrát do roka idem/e.

viktoriakrajnakova
2. dec 2025

@anonym_autor

https://www.youtube.com/watch?v=ZL-GXSBns_4

tu je take dobre video o Japonsku

ivik4
2. dec 2025

Ked nie s kamoskou tak idem sama hoc kedy na kavu v pohodicke alebo sa najest. Divadlo atd nie, zatial...

biba_18
2. dec 2025

@viktoriakrajnakova sama? 😲

biba_18
2. dec 2025

do divadla či kina sama nejdem, ani na pivo či večeru, stále mám s kým aj keď nejde muž. ale na raňajky v pohode. aj na wellness pobyt alebo jogový pobyt sama idem. aj na dovolenke na týždeň som už bola sama (to som fakt potrebovala vypnúť, 3-ročné dieťa ostalo doma s otcom).

viktoriakrajnakova
2. dec 2025
@biba_18

@biba_18 ano. Japonsko je najbezpecnejsia krajina na svete, je to v pohode. A teraz Black friday boli lacne letenky. Jedna letenka 240e. Cize tam a naspať 480. Uz som tam nebola tri roky, chcela by som navstivit svojich spoluziakov s ktorymi som tam chodila do školy

biba_18
2. dec 2025

@viktoriakrajnakova aha, tak to je iné, ja že prvý raz sama…

betulinka1
2. dec 2025

@anonym_autor jasne chodim. Mam kamosky co maju dospelé deti, takze maju viac voľnosti ako ja. Ale ked zahlasim akciu, tak vzdy je zaujem. Chodime si sadnut vecer niekam von alebo niekedy aj obed dame.

katica06
2. dec 2025

Ja idem zajtra do kina s mamou(ženska téma)boli sme spolu aj v divadle ale.bola som aj sama. Na vystúpenia detí tiež chodievam občas sama. Ale nie preto že manžel sedí rád doma ale je v práci.

anonym_379571
2. dec 2025

@anonym_autor S mužom chodíme všade spolu ale nechodíme na zábavy. Trávime čas väčšinou doma.

anonym_6b0a64
2. dec 2025

Chodím do kina zvyčajne sama, aj pár koncertov som bola sama. A veľa chodím do divadla s mamou - môjho muža opera či balet nebavia, beriem ho na činoherné predstavenia.
A aj na výlety do zahraničia som bola bez neho - s kamarátkou.

viktoriakrajnakova
2. dec 2025
@biba_18

@biba_18 v roku 2022 som bola v Tokyu na Vianocne trhy

viktoriakrajnakova
2. dec 2025
@biba_18

@biba_18 a toto je Hačikó. To podla neho bol ten film

biba_18
2. dec 2025

@viktoriakrajnakova keď pojdeš nabudúce, zober ma so sebou ☺️

anonym_1bc616
2. dec 2025

@anonym_autor len sama chodim a tak mi to aj vyhovuje , nerada sa prisposobujem druhym

vilma7
2. dec 2025

Nie, sama lepšie povedané s kamoškami som sa nechodila dosť kym som bola slobodná...vydávala som sa až ako 39.ročná takže si vychutnávam prítomnosti deti. Zas o par rokov príde čas kedy uz nebudú chcieť so mnou chodiť a budu mať vlastné záujmy, tak potom.
Nemám túto potrebu, ja som si toho užila až až pred založením rodiny.

anonym_1cc64f
3. dec 2025

@anonym_autor samozrejme a vždy som chodila a to mám cez 50

tykat
3. dec 2025

@anonym_autor jasne, akurat cakam na vlak, idem sama na 6 dni do zahranicia. Uzijem si sestru s rodinou. Muz a decka ostali doma. Nejdem tak prvy krat.

anonym_b33ea2
3. dec 2025

Ak otázka znela, či chodím sama, sama. Tak odpoveď je, že učím sa to. Postupne pomaly. Do kina áno, do divadla som ešte sama nešla, potrebujem si dodať nejako odvahu. Rovnako asi na koncert by som sama nešla. Na pobyt áno, bola som dokonca 2 týždne, na wellness určite by som išla. Chodím sama na prechádzky, najesť sa, do útulku venčiť psíkov, do cukrárne apd. Ale mám pred sebou ešte veľa výziev - napríklad nikdy som nebola sama v bare na drink (tak ako to vidíme v amerických filmoch). Asi by to aj bolo divné, keďže nepijem 🙂. Ale na nealko drink napríklad...

anonym_3e0788
3. dec 2025

Bola som sama na koncerte a na koláčik 🙂 určite by mi nevadilo ísť sama do kina alebo do reštiky

anonym_17ba51
3. dec 2025

@anonym_autor jasne, ze chodim. Myslis, ze single zeny len sedia doma na zadku, lebo nemaju s kym ist von? Najradsej chodim sama. Nikoho nemusim pocuvat, vypnem hlavu a uzivam si atmosferu. Kino, koncerty, jedlo, dovolenky, cokolvek.

anonym_975812
3. dec 2025

Nechodím sama, to je hrozná nuda pre mna. Sama som najradšej doma, ticho, kľud vo svojej zóne, ked su deti v skole a manžel v praci. Ak mam ist niekde tak jedine s niekým, kamoška, sestry, manžel.

titla
3. dec 2025

Ja rada cas travim aj sama, ale take zazitkove veci ako divadlo, koncert alebo kino radsej absolvujem so spolocnostou. Chodim s kamoskami alebo svokrou.

petulda333
3. dec 2025
@biba_18

@biba_18 japonci by sa skor mali bat jej..
Navyse jej odpoved je prd platna,kedze je sama

biba_18
3. dec 2025

@petulda333 mňa zaujímalo či ide sama do japonska v zmysle bez kohokoľvek a bez cestovky ...

Strana
z3