Čo ľutujete a čo neľutujete z mladosti?
Ake veci lutujete/nelutujete ktore ste spravili v mladosti?
pytam sa ako mlade dievca a rada by som vedela vase skusenosti 🙂
Veľa veci, hlavne by som nebola tak konzervatívna a užívala si život
trollie temy...zas
@anonym_717b6a ake trollie temy? mna to realne zaujima
Znie to ako klišé.... Ale neľutujem vôbec nic. Všetky moje rozhodnutia a skutky, aj tie dobré aj tie zle viedli k dobrému životu, aký mám teraz. Nič by som nemenila
Mala som asi 5 btc... a zbavila som sa aich :( inak nelutujem nic. Len to ze som namiesta 5 prec.nedala 5 naviac.
Lepši šampon
Nelutujem nič, vždy som žila a aj žijem trochu na hrane. Každé jedno rozhodnutie a skutok ma doviedol tu, kde som. 😊🙏
@kikiki666 Že som sa na VŠ viac nevenovala škole. Moja škola sa dala spraviť pomerne ľahko, dalo sa nechodiť na prednášky, často aj na cviká. Niektoré skúšky boli síce náročnejšie, ale celkovo sa tam dalo dosť flákať a ja som to využila, dala som prednosť partiám kamarátov. Známky som mala síce dobré nakoniec ale takmer všetko, do čoho som neinvestovala dosť času, mi neskôr chýbalo.
@kikiki666 ze som netravila viac casu s milovanymi ludmi kym som mohla. A mozno som si mohla odlozit viac penazi ako slobodna bezdetna a nadpriemerne zarabajuca zijuca u rodicov zadarmo 😃 ale peniaze sa zarobit daju, ten cas s milovanymi sa uz vratit neda.
Vsetko ostatne - hanba, pruser, zlyhanie, akakolvek tazka situacia alebo zle rozhodnutie - z toho sa da vytazit ponaucenie a posunut sa dalej.
Ze som tak tlacila na pilu aby som otehotnela prirodzene. Mohla som si usetrit roky vyplakavania ze to nejde
Ľutujem, že som nezačal investovať skôr, aj že som si nedal hneď index v ll.pilieri keď už bol možny.
@kikiki666 že som dala šancu chlapovi u ktorého lietali samé redflagy. Ušetrila by som si roky, nervy aj peniaze
že som sa nezbalila a neodstahovala zo slovenska , to fakt lutujem ,
trollie temy...zas
@anonym_717b6a ja tu vidím len nejakého anonyma čo tu trolluje úplne nepodstatnými a prilblblými komentármi. Už aby to zrušili, nech sa pekne začne zobrazovať, kto tu trolloval.
@kikiki666 ľutujem že som nevyužila možnosť v mojom prvom zamestnaní to, že som mala najlepšiu šéfku na svete.bola som hrozne hlúpa, nemala som pokoru, urobila som kraviny z takej mládežníckej namyslenosti, proste prvé zamestnanie, bola som nespratna...ona mi dala toľko šancí a tým že som to nemala s čím porovnať, netušila som že to bola moja jediná veľká príležitosť. Ona má chcela vychovať v dobrého zodpovedného človeka , videla vo mne niečo schopné ,ale ja som to brala furt ako otravovanie m, nakoniec som urobila veľmi zlú vec, vyhodila ma a odvtedy sa v zamestnaní strašne trápim, je to moja karma, kazdy šéf po nej bol horší ako ten predošlý, šikanovali ma, ponižovali, žiadna moja snaha nebola ani len minimálne ohodnotená či cenená, robím podradné práce a všade som absolútne nahraditelna, školy som flakala takže dnes už viem že to bola životná príležitosť, ktorú som zahodila... Vyčítam si to celý život aká som bola hlúpa. Je to už skoro 20 rokov ale vždy keď idem do práce si za to nadávam...
mala som niektorých ľudí poslať dopi*e už dávno pradávno 😂 ale to sú skúsenosti a tie sa dajú získať len tak že ich odžiješ 🤷
@kikiki666 mám dve veci, že som neodišla pracovať a študovať do zahraničia. Nechala som sa ukecat rodicmi aby som ostala na SK. Druhá je, že v deň tragickej nehody svojej mami, som ju mala ešte objať, povedať jej, že bola najlepšia mama na svete a že ju ľúbim.
že som viac neporozmyšľala, kým som sa vydala ..
Že neboli také možnosti ako Dnes. Hlavne, čo sa týka cestovania za pár supov a studia v zahraničí.
Že som nevedela povedať NIE! Vela starostí mi to vytvorilo. A tiež ľutujem niektorých svojich bývalých. Siesty zmysel napovedal "Nechod do toho" ale nepocuvala som.
Že som nešla do zahraničia hneď po škole 🙂
Nelutujem a som vdacna svojmu mlademu ja za bezstarostnu mladost, neriesila som ziadne velke zivotne rozhodnutia, vyburila som sa tak ako to len mlady clovek vie, mala som vztahy, zazila som rozchody, vela krat som sa popalila, nasla som samu seba. Mam pocit, ze nemusim v tomto nic dohanat. Lutujem - iba, ze som nesla hned po skole do zahranicia aspon na rok 🙂.
Životné skúsenosti sú neprenosne, potrebuješ ist svojou cestou. Cesta je cieľ.
Že som sa dala dokopy s jedným debilom, aj keď od začiatku tam boli náznaky, že je to hňup a stratila s ním zopár rokov. Tiež na mrzí, že e som si viac neužívala život, keď boli príležitosti a ako som sa ku niektorým ľuďom zachovala.
Ja lutujem že som si viac neuživala, nebola uvolnenejsia, prilis mi zalezalo co si myslia ostatny. Ze som nesla tolko za tym co som chcela.
Zaco som rada bolo kazdy krat ked som povedala ano na nieco aj ked som uplne nechcela, bola som unavena, mozno kus som mala obavy.
Tolko zazitkov vzniklo z toho ze som povedala ano na spontany vylet, party, zoznamila sa s novymi ludmi.

trollie temy...zas