Jedlo, oblečenie, bývanie
Ak poviem ,že nič nepotrebujem.Myslím správne.Tieto 3 vecí nepatria medzi potreby.
Patria medzi nutnosti k životu.
na dnes mozeme zatvorit kona
sú to potreby
Aj vyprázdniť sa musíš a hovorí sa tomu potreba, nie nutnosť
@anonymnyuzivatel pozri si maslovovu pyramidu... tieto polozky patria medzi "zakladne potreby"... Vzdy je potom otazka rozsahu (kaviar v palaci nemusi nutne korespondovat s ideou "zakladnej potreby")...
Ďakujem za oznam
Poznáš Maslowovu pyramídu potrieb? Sú to základné fyziologické potreby - dýchanie, jedlo, voda, spánok, bývanie, ošatenie Čiže áno, sú to tie základné ľudské potreby. Na to nadväzujú ďalšie štyri skupiny potrieb.
Ak tieto 3 veci človek nemá,tak sa niekde stala chyba.
Vyriešil si bezdomovectvo, gratulujem.
potreba je len jedlo
byvanie a oblečenie je benefit navyše
sú krajiny kde ludia majú len bedrovú rušku a žiju pod stromom a tam sa chyba nestala takže skus niečo iné vymysliet
potreba je len jedlo
byvanie a oblečenie je benefit navyše
sú krajiny kde ludia majú len bedrovú rušku a žiju pod stromom a tam sa chyba nestala takže skus niečo iné vymysliet
@anonym_57463c omyl. Oblečenie a bývanie patria medzi potreby pocitu bezpečia-základné biologické (fyziologické) potreby
Ak tieto 3 veci človek nemá,tak sa niekde stala chyba.
@anonymnyuzivatel ano, niekde sa stala chyba. Každý človek má určité potreby, ktoré potrebuje uspokojovať. Treba sa o to pričiniť, nikto nemá nič len tak, zadarmo.
@anonymnyuzivatel no ja som sa stretla uz aj s bezdomovcom, ktore ked som sa opytala, preco je na ulici tak mi povedal, ze jemu je tak dobre a ma slobodu, nema ziadne povinnosti, ziadne uvery, ziadne trvale prikazy a ze on sa tak citi dobre. Takze nie je to uplne tak, ako si napisal
To sú 3 nutné veci,ktoré každý človek by mal mať.
Ilúzia potrieb.Je jedna z ilúzii.
Nie je to zakladna maslowovej pyramidy potrieb nahodou?

...ako máme naložiť s touto info?