icon

Jedlo, oblečenie, bývanie

anonymnyuzivatel
2. dec 2025

Ak poviem ,že nič nepotrebujem.Myslím správne.Tieto 3 vecí nepatria medzi potreby.
Patria medzi nutnosti k životu.

galganka
2. dec 2025

...ako máme naložiť s touto info?

anonym_20f552
2. dec 2025

na dnes mozeme zatvorit kona

biba_18
2. dec 2025

sú to potreby

anonym_888421
2. dec 2025

Aj vyprázdniť sa musíš a hovorí sa tomu potreba, nie nutnosť

anonym_b4be79
2. dec 2025

@anonymnyuzivatel pozri si maslovovu pyramidu... tieto polozky patria medzi "zakladne potreby"... Vzdy je potom otazka rozsahu (kaviar v palaci nemusi nutne korespondovat s ideou "zakladnej potreby")...

anonym_890ea7
2. dec 2025

Ďakujem za oznam

billy_jean
2. dec 2025

Poznáš Maslowovu pyramídu potrieb? Sú to základné fyziologické potreby - dýchanie, jedlo, voda, spánok, bývanie, ošatenie Čiže áno, sú to tie základné ľudské potreby. Na to nadväzujú ďalšie štyri skupiny potrieb.

anonymnyuzivatel
autor
2. dec 2025

Ak tieto 3 veci človek nemá,tak sa niekde stala chyba.

januska12323
2. dec 2025

Vyriešil si bezdomovectvo, gratulujem.

anonym_57463c
2. dec 2025

potreba je len jedlo
byvanie a oblečenie je benefit navyše
sú krajiny kde ludia majú len bedrovú rušku a žiju pod stromom a tam sa chyba nestala takže skus niečo iné vymysliet

huxy
2. dec 2025
@anonym_57463c

potreba je len jedlo
byvanie a oblečenie je benefit navyše
sú krajiny kde ludia majú len bedrovú rušku a žiju pod stromom a tam sa chyba nestala takže skus niečo iné vymysliet

@anonym_57463c omyl. Oblečenie a bývanie patria medzi potreby pocitu bezpečia-základné biologické (fyziologické) potreby

huxy
2. dec 2025
@anonymnyuzivatel

Ak tieto 3 veci človek nemá,tak sa niekde stala chyba.

@anonymnyuzivatel ano, niekde sa stala chyba. Každý človek má určité potreby, ktoré potrebuje uspokojovať. Treba sa o to pričiniť, nikto nemá nič len tak, zadarmo.

ciama
2. dec 2025

@anonymnyuzivatel no ja som sa stretla uz aj s bezdomovcom, ktore ked som sa opytala, preco je na ulici tak mi povedal, ze jemu je tak dobre a ma slobodu, nema ziadne povinnosti, ziadne uvery, ziadne trvale prikazy a ze on sa tak citi dobre. Takze nie je to uplne tak, ako si napisal

elizabet173
2. dec 2025
@anonym_20f552

na dnes mozeme zatvorit kona

@anonym_20f552 👍

anonymnyuzivatel
autor
2. dec 2025

To sú 3 nutné veci,ktoré každý človek by mal mať.
Ilúzia potrieb.Je jedna z ilúzii.

libusak
3. dec 2025

Nie je to zakladna maslowovej pyramidy potrieb nahodou?