icon

Kopírovanie identity v práci

Včera o 21:13

Ajojte. Stretli ste sa niekedy s týmto? Že by bol vami niekto tak “posadnutý” že by sa začal rovnako obliekať, rovnaku vonavku používať, rovnaký účes, rovnaké voľnočasové aktivity vykonávať a potom to prezentovať, že vlastne ta osoba(originál) opakuje všetko po tej druhej osobe(kopirke)? Ako ste to riešili ak áno. Prostredie kopírovania sa odohráva v práci, takze nedá sa tej osobe vyhnúť, ani ignorovať ten fakt, že v práci je jedna osoba, ktorá chodi identicky oblečená ako vy a prezentuje, že ja opakujem. A nie prácu nebudem kvôli tomu menít, vyhovuje mi pracovny čas a výplata, kvôli deťom v škôlke. Nechcem riskovat hľadať niečo nové a ani nemám dôvod, ja nič zle nerobim

Strana
z2
kiki68
Dnes o 10:00
@anonym_autor

@thereisabear akože popravde mne samotný fakt, že niekto ma rovnaké saty ako ja vôbec neprekáža, akože áno keď som ju cidela v identickom kabáte, identickom sale a identickej kabelke pár dni dozadu striaslo ma😂 ale akože furt si poviem dobre nech sa inšpiruje kaslem na ňu, ale na keru matku rozpráva ue ja opakujem, to jedine mi prekáža

@anonym_autor No daj si par veci usit a moze ju vykotit 😀😀😀 Ja by som jej vedela hned zavarit

anonym_5b4672
Dnes o 12:02
@anonym_autor

@anonym_5b4672 ja nemám nejaké extrémne drahé značných ani po tom nebazim a áno je to čistá pravda, zdravie je dôležité ako hocico iné a ako si to riešila vlastne? Či nechala si zo odznieť len

@anonym_autor ono stačili čižmy Rieker za 70€ a kabelka Desigual. Z maličkostí sa ti pozbiera . Ale kým jej na začiatku stačila dovca s polpenziou neskôr už iba All inclusive hotel priamo na pláži a to je rozdiel

anonym_5b4672
Dnes o 12:04
@anonym_autor

@anonym_5b4672 ja nemám nejaké extrémne drahé značných ani po tom nebazim a áno je to čistá pravda, zdravie je dôležité ako hocico iné a ako si to riešila vlastne? Či nechala si zo odznieť len

@anonym_autor ja som zostala doma istý čas PN a potom na inú pobočku, mám stále zdravotné problémy robím iba pol dňa

simca06022011
Dnes o 12:16

vies co, asi by som to neriesila.. ty si ty a ona nech si chodi v hocicom... rpedpokladam, ze naraz sa v praci v tom istom nestretnete... uz to ze musi riesit, ze si po nej opakujes, pre mna znamena jedine = ta zena nema vsteko v hlave v poriadku, nema mozno ani co robit. Mozno to mozes brat trochu ako kompliment, asi si tak uzasna ze niekto chce byt ty 🙂))) mozno si lepsia, uspesnejsia a ona si mysli, ze jej sa to podari ako na to pojde tak ako ty... alebo sa nevie najst a skusa teda niekoho ineho "vzorec". V praci by som max, poukzaovala na pracovne veci a sustredila sa na to.. najma ak by som ju nechcela menit. Asi do nejakej konfrontacii by som nesla.. :D

danica2711
Dnes o 12:39

takže najväčší problém je, že si ľudia myslia, že ty opakuješ po nej? Myslím, že to príliš prežívaš, jednak asi kolegyne vidia, kto v tom kabáte/pulóvri/topánkach... prišiel ako prvý, jednak tým normálnym je vaše obliekanie u prdele, nie ste až také dôležité ako si myslíš a hlavne by o malo byť jedno tebe! Je to prkotina, keď nejde o život, ide o... exkrement

mondolina
Dnes o 12:46

vôbec by som to neriešila. ale že vôbec.

zuzandela
Dnes o 18:33
@cyberk

Mala som taku znamu :D dokonca aj tetovania si davala ten isty motiv ako ja 😂 vyzerala ako moja kopia z wishu.
Ja by som si to nejak nevsimla, keby mi to moja mama nepovedala. Kopirovala aj vlasy 😂 A to v tom case som nosila ruzove vlasy, potom som si dala modrocierne, emo/scene era. S kazdym novym chalanom, co som sa zoznamla, mu hned pisala 😂 raz som jej uz povedala, ze je narusena, tak ma blokla 😂
Vidiet ju kazdy den v praci, neviem co spravim 😂

@cyberk 😂😂😂😂

anonym_615052
Dnes o 18:44

@anonym_autor stalo sa mi to a vsak nevyhlasovala, ze ja opakujem lebo vsetci videli opak😀 no bolo to extremne neprijemne… este aj ceruzku si kupila rovnaku
Ale to bolo na Vš

biba_18
Dnes o 19:13

asi jedno z najznámejších kopírovaní bolo keď catherine tramell kopírovala beth garner - ak neviete o čom píšem, odporúčam pozrieť basic instinct ☺️
alebo keď tom ripley kopíroval dickieho greenleafa - ako inak, talentovaný pán ripley 😏
a jedno dielo z úplnej klasiky - dostojevského dvojník

Strana
z2