icon

Nechali ma obaja

Dnes o 12:40

Spoznala som dvoch chalanov. Veľmi som si s nimi rozumela, obaja chceli so mnou vzťah. Ja som si nedokázala vybrať, tak nemám ani jedného z nich. Veľmi to bolí. Cítim, že som urobila niečo zle, ale ja som len nevedela, čo mám robiť. 😔

januska12323
Dnes o 12:42

Ani jedného si nechcela tak neviem čo riešiš. Keby si jedného chcela nemala by si problém pri výbere.

anonym_1c9c87
Dnes o 12:43

ak nemáš s nimi dieťa tak prebolí.
spoluž. takto chodila s obidvoma, ostala tehotná a všetko riešil súd.
vyhovárali sa jeden na druhého.

luciaruz
Dnes o 12:53

A??? Keď budeš niekoho naozaj milovať, nebude pre teba ziaden "druhý". Iba tolko ti poviem.

anonym_1d9059
Dnes o 13:27

U nás sa takýmto hovorí že nevedela si vybrať tak skončila medzi dvomi stoličkami na podlahe.
Tak sa z tej podlahy zdvyhni choď ďalej

jogy1984
Dnes o 13:38

Nič si toho nerob . Toľko žien hľadalo čakalo preberalo až zostali na staré kolená samé .

marca12
Dnes o 13:45

@anonym_autor Chybaju ti,lebo zrejme o teba usilovali,zahrnali ta pozornostou. Prisla si o oboch a tebe chyba pozornost. Nic sa nejede,pride niekto iny. Chce to len cas. To je ako zavislost.

reanda
Dnes o 14:08

nic zle si neurobila.. asi ani jeden nemal ozaj vazny zaujem, ked to obaja vzdali.. si winner 👍

anonym_9e0fc3
Dnes o 14:20
@reanda

nic zle si neurobila.. asi ani jeden nemal ozaj vazny zaujem, ked to obaja vzdali.. si winner 👍

@reanda winner?.ani ja by som nemala záujem o niekoho, kto má ďalšieho nápadníka a nevie sa rozhodnúť.

anonym_67f86f
Dnes o 14:58

Dala si to pekne, na styl Bridget Jones. Len nechapeme z tvojho textu co sa stalo? Uz ta nechcu, alebo nasli nejaku inu? ak si nasla naraz dvoch, nemas sa coho bat...najdes opat a ber prveho lepsieho ak ti dvaja 🙂

anonym_06a3da
Dnes o 15:59

S dobre ti tak. Čo si čakala.

anonym_976233
Dnes o 18:54

@anonym_autor Ty si nič zlé neurobila. Ak by mal aj len jeden z nich záujem, tak by ťa hneď nenechal😊

ivicatolic
Dnes o 20:59

@anonym_autor príde tretí.... Jupiii 😄👉👉👉

slovakboy
Dnes o 21:11

@anonym_autor predpokladám, že si mladá. Nemyslím, že si žiadneho nemala rada. Ani že si podvádzala. Proste si nevedela ako na tie pocity reagovať. Jeden bol super ale ešte ho úplne nepoznáš nevieš či je to laska na furt. To isté druhý. Tak hľadáš. Stalo sa mi to iste na strednej. Lichotil mi záujem dvoch dievčat. Až kým sa obe nestretli na vlakovej stanici kde ma vyprevádzali. Trapas, hanba. Dostal som kopačky najprv od jednej, keď druhá videla, že ma to ranilo, tak aj od druhej. Cítil som sa ako baba. Ponížil som sám seba. Tak som to vnímal. Teraz by som to so svojim terajším rozumom neurobil. Ale vtedy? Presne to čo som ti napísal. A napísala si to aj ty. Nevedel som si vybrať, lebo k žiadnej som nemal úplné pripútanie. To prichádza až neskôr. A v tej prvej fáze je to len očarenie a radosť zo záujmu. No povedz jednému, že ho nechceš. Keď má záujem. Je to zbabelé, nezrelé, ale pochopiteľné.

slovakboy
Dnes o 21:15

@anonym_autor čo máš robiť? Ak si nevieš vybrať tak nič. Ak áno, tak choď za ním a popros ho o odpustenie. A buduj to pripútanie.