icon

Nechcem, aby to skončilo

Dnes o 11:21

Názov témy: Je mi smutno, že za chviľu bude po Vianociach ...

Ahojte, svoju prácu mám rada. Robím ju rada, je super platená, mám výborného šéfa a super kolegov. Ale napriek tomu mi je už teraz smutno za Vianocami. Už teraz so smútkom pozerám na kalendár, že 7.1 musím ísť do práce. Milujem ten čas ešte dva dni pred Vianocami, keď už ľudia majú dovolenky, všetko sa ukľudňuje, už vám nezvonia telefóny, nemáte 35 neprečítaných emailov, 25 teamsových správ a meeting na meetingu. Je to pre mńa krásne obdobie. Užívam si, že môžem odložiť mobil a nemusím na neho ani pozrieť. Že si robím cez deň čo chcem, cvičím, spím, varím, pečiem, idem von, alebo len tak ležím pri filme a stromčeku s kakaom v ruke. Nechcem, aby to skončilo :/

Strana
z2
anonym_0f32f1
Dnes o 11:27

no tak to máš asi zdravé deti. My máme doma uvrieskanú autistku, večne nespokojnú, urevanú, namosúrenú. Všetci aleže všetci celá komplet rodina čakáme na dátum kedy pôjde dieťa do školy. aspoň tie 4 hod. bude ticho.
Vianoce , prázdniny sú pre nás teror.

anonym_bd228c
Dnes o 11:31

@anonym_autor uprimne som si myslela, ze ides do prace uz v pondelok 29. 12., pripadne zajtra. A ty ides 7. 1., cize skoro o dva tyzdne, a uz teraz places? Akoze sorry, mne je to smiesne. U nas vo firme sa pracuje v kuse, aj tie dva dni pred Vianocami, aj medzi sviatkami, aj stale. Niektori maju dovolenku, ale niekto musi aj robit. Vaz si, co mas, u nas sa vo velkom prepusta, takze taketo starosti, ze chcem viac volna, uz mozno o par mesiacov nebudem mat...

nikoletta1712
Dnes o 11:32
@anonym_0f32f1

no tak to máš asi zdravé deti. My máme doma uvrieskanú autistku, večne nespokojnú, urevanú, namosúrenú. Všetci aleže všetci celá komplet rodina čakáme na dátum kedy pôjde dieťa do školy. aspoň tie 4 hod. bude ticho.

@anonym_0f32f1 Ľúto mi je potom tých učiteliek…

autor
Dnes o 11:33
@anonym_0f32f1

@anonym_0f32f1 ja nemám deti. V živote som sa musela rozhodnúť a urobila som rozhodnutie.

anonym_f9e19e
Dnes o 11:33

Ale ved to vsetko sa da robit aj cez rok, len nesmies byt hamižna a chciet mat aj vela looove

anonym_071334
Dnes o 11:35

@anonym_autor aj mne bude smutno za Vianocami,ale o rok budu zasa.keby boli stale,omrzelo by nas slavit🙂

autor
Dnes o 11:36
@anonym_f9e19e

Ale ved to vsetko sa da robit aj cez rok, len nesmies byt hamižna a chciet mat aj vela looove

@anonym_f9e19e prosím?

maranta_leuconeura
Dnes o 11:36

Tiez mi pripada prehnane, ze oplakavas tieto chvile a to ides do prace az 7.1. a zjavne si mala dovolenku este par dni pred Vianocami. Ved to mas 3 tyzdne dovolenky! Tolko som nemala od strednej skoly, kedze na vysokej som uz travila sviatky ucenim sa a potom v praci mi to nikdy takto dlho nevyslo.
Este ubehol len tyzden. Skus ten zvysny cas co najlepsie vyuzit a nebude ti potom luto.

autor
Dnes o 11:38
@anonym_071334

@anonym_autor aj mne bude smutno za Vianocami,ale o rok budu zasa.keby boli stale,omrzelo by nas slavit🙂

@anonym_071334 ja si užívam to voľno. Keď si zoberiem počas roka dovolenku, tak prídem do práce a čaká ma toľko roboty, že ľutujem, že som si dovolenku zobrala. Plus klienti riešia vždy, aj keď mám dovolenku. Toto obdobie je super v tom, že nikto nerieši nič. Všetci sú doma, s rodinami a nepracujú. Toto by som chcela mať dlhšie.

anonym_bd228c
Dnes o 11:43
@anonym_autor

@anonym_071334 ja si užívam to voľno. Keď si zoberiem počas roka dovolenku, tak prídem do práce a čaká ma toľko roboty, že ľutujem, že som si dovolenku zobrala. Plus klienti riešia vždy, aj keď mám dovolenku. Toto obdobie je super v tom, že nikto nerieši nič. Všetci sú doma, s rodinami a nepracujú. Toto by som chcela mať dlhšie.

@anonym_autor tak si musis najst inu pracu. Fakt nemozes mat vsetko, aj super plat, kolegov a sefa, aj svaty pokoj od vsetkeho. O to viac treba tento cas volna zmysluplne vyuzit, aby si potom nemusela takto lamentovat dva tyzdne vopred. A aj pocas roka - treba si nastavit hranice, pocas dovolenky neries klientov ani nic ine. A ze ta po dovolenke caka robota, to je snad normalne. Hovorim, nastav inak hlavu, lebo mas nieco, co mozno 90 percent ludi v sucasnosti nema, a aj tak si nespokojna.

anonym_7de774
Dnes o 11:44

Prepac, ale ak nemas deti tak mas pohodu cely rok 🤣 Znie to blbo ale je to tak. Prides poobede z prace domov a mas "vianoce" kazdy den.
Co maju hovorit mami co maju 3 deti a do toho full time pracu? To si neodpocines nikdy.
Trochu sa mi zda, ze od dobroty nevies co so sebou...

anonym_88ff49
Dnes o 11:47

@anonym_autor a ja sa teším zajtra do práce 😂 nikto so mnou nezdieľa vianočného ducha, tak radšej si pôjdem aspoň zarobiť. 🫣

anonym_66bc20
Dnes o 11:51

Za to ,že niekto nemá deti nemôže sa tešiť z volna z vianoc z ničnerobenia?
Troška odveci a zaváňa závisťou 😋
A ja závidím 🙂ale ajtak užívam

autor
Dnes o 11:54
@anonym_66bc20

Za to ,že niekto nemá deti nemôže sa tešiť z volna z vianoc z ničnerobenia?
Troška odveci a zaváňa závisťou 😋
A ja závidím 🙂ale ajtak užívam

@anonym_66bc20 presne tak, to že nemám deti, predsa neznamená, že si nemôžem užívať Vianoce a mať rada sviatočné obdobie: Ak je pre niekoho rodina a deti záťažou a berie to takto, tak si ju nemal zakladať a rodiť deti.

anonym_66bc20
Dnes o 11:57
@anonym_autor

@anonym_66bc20 presne tak, to že nemám deti, predsa neznamená, že si nemôžem užívať Vianoce a mať rada sviatočné obdobie: Ak je pre niekoho rodina a deti záťažou a berie to takto, tak si ju nemal zakladať a rodiť deti.

@anonym_autor súhlasím autorka🙂 užívaj aj za nás aj za tých čo si to nevedia-nechcu-nemozu užiť 😘

anonym_b5628c
Dnes o 12:11

@anonym_autor ak si necháš stromček ešte aspoň pol roka, tak si to môžeš takto užívať každý víkend, či? Čo si malé decko? Dovolenku nemáš počas celého roka? Prinajhoršom čakaj na dôchodok.

anonym_b5628c
Dnes o 12:15

@anonym_autor hneď pod tvojou témou som narazila na tému Som rada, že končia Vianoce 😀😀😀 ľuďom sa vyhvieť nedá

personality
Dnes o 12:15

No keby sme boli svetové spevacky, by sme odspievali koncert za hodinku a pol a mali 3r voľno trebárs 😀

simona92101
Dnes o 12:16
@personality

No keby sme boli svetové spevacky, by sme odspievali koncert za hodinku a pol a mali 3r voľno trebárs 😀

@personality ale ta spevacka sa na ten koncert musi aj pripravovat,skoro cely rok.to nie je tak,ze rano vstane,nic nerobi a vecer si odbehne na hodinku a pol odspievat..

sevrin
Dnes o 12:16

Na tomto fóre sa témy vedia neskutočne neutralizovať

anonym_b5628c
Dnes o 12:29
@sevrin

@sevrin tiež som si to všimla, svet je v rovnováhe 😎😎😎😎

anonym_87fabb
Dnes o 12:29

Och, aký krásny problém. 😍 Gratuy, že len takýto. Užívaj sviatky.

13uzivatelka11
Dnes o 12:32
@personality

@personality jaj ale to funguje tak že človek sa ráno zobudí že ide byť speváčkou a zrazu ma vypredaný koncert za milióny? Nie je to náhodou tak že musí makať aby bola fakt dobrá a nahrávať albumy a vedieť sa predať a byť videná a pocuta a niečím zaujat fanúšikov aby si kúpili ten lístok na koncert?

autor
Dnes o 12:33
@sevrin

@sevrin ja viem, tému som založila ako protipól tejto 🙂

anonym_071334
Dnes o 13:41
@anonym_7de774

Prepac, ale ak nemas deti tak mas pohodu cely rok 🤣 Znie to blbo ale je to tak. Prides poobede z prace domov a mas "vianoce" kazdy den.
Co maju hovorit mami co maju 3 deti a do toho full time pracu? To si neodpocines nikdy.
Trochu sa mi zda, ze od dobroty nevies co so sebou...

@anonym_7de774 jaj ,autorka nema deti?🙂co potom riesi🙂

anonym_19834f
Dnes o 13:49

@anonym_autor ja sa neviem dockat konca..nenávidím ich

anonym_7de774
Dnes o 13:51
@anonym_071334

@anonym_7de774 jaj ,autorka nema deti?🙂co potom riesi🙂

@anonym_071334 nechapem. A mozno keby ma deti tak sa do roboty tesi 😁😁

anonym_c5380d
Dnes o 13:53
@anonym_autor

@sevrin ja viem, tému som založila ako protipól tejto 🙂

@anonym_autor Fakt sa nudíte.

guliver19
Dnes o 15:24

@anonym_autor a co so tymto pofnukavanim tu chcela dosiahnut? Do 7meho je este kopu dni. Tak zas sa nelutuj a vyuzi zbyvajuci cas. Je tu kopa ludi co do prace musia, sviatok, piatok, tak maj troska sebasudnosti😁

lizatko1009
Dnes o 15:46

my si pracu korigujeme sami a chceme uz 29.12 a 30.12 porpacovat a vobec nam to nevadi, ja sa aj teším, ze to je take miernejsie, bez desiat, budikov👍 a tesim sa na taky maj❤️

Strana
z2