icon

Nechcem, aby to skončilo

Dnes o 11:21

Názov témy: Je mi smutno, že za chviľu bude po Vianociach ...

Ahojte, svoju prácu mám rada. Robím ju rada, je super platená, mám výborného šéfa a super kolegov. Ale napriek tomu mi je už teraz smutno za Vianocami. Už teraz so smútkom pozerám na kalendár, že 7.1 musím ísť do práce. Milujem ten čas ešte dva dni pred Vianocami, keď už ľudia majú dovolenky, všetko sa ukľudňuje, už vám nezvonia telefóny, nemáte 35 neprečítaných emailov, 25 teamsových správ a meeting na meetingu. Je to pre mńa krásne obdobie. Užívam si, že môžem odložiť mobil a nemusím na neho ani pozrieť. Že si robím cez deň čo chcem, cvičím, spím, varím, pečiem, idem von, alebo len tak ležím pri filme a stromčeku s kakaom v ruke. Nechcem, aby to skončilo :/

Strana
z2
anonym_b5628c
Dnes o 15:50
@anonym_19834f

@anonym_autor ja sa neviem dockat konca..nenávidím ich

@anonym_19834f tak ich odignoruj, ja to tak robím vyše dvadsať rokov s Veľkou nocou. Nenávidím ju od detstva, tak som si ju zrušila. Nemám výzdobu, nik k nám nechodí, ani my nejdeme k nikomu, ale ideme na výlet, na túru, jeme čo chceme, neriešim vajíčka, výslužky. pečenie...

anonym_7115f3
Dnes o 16:29

@anonym_autor 😀a čo potom mám povedať ja, keď mám pohotovosť aj počas sviatkov, takže som síce doma ale telefón môže zazvoniť kedykoľvek

domkakvet
Dnes o 16:32

@anonym_autor ja by som tiez brala volno este minimalne mesiac.

veronicka1901
Dnes o 16:33

Ja som nikdy nemala prácu, kde by som bola celé Vianoce doma. Aj teraz, v pondelok už pekne napochodujem do kancelárie a pracujem aj na Silvestra. Tiež by som bola rada ešte doma s deťmi manželom, ale nedá sa. Už 2.1. bojujeme, kam s deťmi, keďže vtedy bude v práci už aj manžel. Skús si vážiť, čo máš a tešiť sa z dlhého voľna. Ver mi, že by ta to dlhodobo nenapĺňalo.

anonym_0a928b
Dnes o 16:39

Ja som rada že už je ,,po" Vianociach.
Keďže mám muža a tri deti,pre mňa teda vôbec Vianoce nie sú sviatky pokoja a kľudu,ale práve naopak ,stresu,zhonu,.........Ozaj pokoj sa u mňa začína až 25- tejto kedy už je ,,po všetkom".
Do práce sa vraciam 7-ho a už sa teda naozaj teším.
Včera a dnes som si oddýchla,uzila pokoj a kľud takže kľudne by som do práce aj od pondelka išla.

Nemám rada toto povalačstvo,nič nerobenie....
Ale ja som vrtuľa ja potrebujem byť stále v jednom kole.

oblecenie99
Dnes o 16:48

Ja sa ti nebudem vysmievať, podľa mňa si vyhoreta. Poznám to veľmi dobre. Len ja som mala a mam vždy ale že vždy najväčší blazinec v práci 23.12 a vlastne celý posledný mesiac, akoby mal prísť koniec sveta a na telefóne ešte aj na Štedrý den, ale potom sme mali dvojtyzdnovy oddych. Prave tie dva týždne som vždy brala ako najväčší benefit, lebo povaha práce je taká, že keby sme ho nemali, ja sa zbláznim. Tiež mi bolo úzko z toho, keď sa to končilo.

autor
Dnes o 17:30
@oblecenie99

Ja sa ti nebudem vysmievať, podľa mňa si vyhoreta. Poznám to veľmi dobre. Len ja som mala a mam vždy ale že vždy najväčší blazinec v práci 23.12 a vlastne celý posledný mesiac, akoby mal prísť koniec sveta a na telefóne ešte aj na Štedrý den, ale potom sme mali dvojtyzdnovy oddych. Prave tie dva týždne som vždy brala ako najväčší benefit, lebo povaha práce je taká, že keby sme ho nemali, ja sa zbláznim. Tiež mi bolo úzko z toho, keď sa to končilo.

@oblecenie99 ja svoju prácu mám naozaj veľmi rada. Som ten typ, čo naozaj maká. Ja aj keď som PN pracujem z domu, aj keď mám dovču, odpoviem 2x do dňa na emaily. Toto obdobie je super preto, lebo aj externí aj interní klienti majú voľno, nepíšu, nevolajú, nemajú požiadavky. A to je super.

pralinka25
Dnes o 18:30

nooo to je sice pekne ale... ak je tam ten pocit ze sa netesis na 7.1 a myslis na to pocas chvil pohody tak si ich vlastne ani naplno neuzivas. nauc sa zit pre pritomnost, neriesit co bude o x dni. lebo tak ti tie najlepsie chvile uniknu. 😉

Strana
z2