Piatkové večery po náročnom týždni
Len tak zo zaujímavostí ako trávite piatok po ťažkom týždni?Ja nepijem, ale práve som si naliala pohár vína.
Som úplne na nič jedno dieťa začiatok skolky, druhé školy začínam v práci.Mam pocit, že som krok od zrutenia.
@anonym_autor ja som v práci 😀 už odpočítavam na víkend 😁
nazdravie k vínku 🤗
@anonym_autor akurát mi začína nočná, takže v práci, ale tiež stresujem, lebo dieťa je na novej škole, nový kolektív, ťažko sa v puberte niektoré povahy socializujú. Prežívam to s ňou.
skoro som 10 x vonku odpadla ako je teplo, prisla som domov nasypala si lad a zaliala mineralkou
skoro som 10 x vonku odpadla ako je teplo, prisla som domov nasypala si lad a zaliala mineralkou
@zobaka ou až tak je teplo? 😮 my v robote v sakách, lebo zimu máme 🥶
@anonym_autor hecla som sa a práve som doupratovala,zvyknem v piatok aspoň 3/4 popratať, nech mám pokoj na víkend
Chcem sa venovať deťom a tiež sebe
@zobaka ou až tak je teplo? 😮 my v robote v sakách, lebo zimu máme 🥶
@miselka257 asi mate klimu ci? tu v meste je 31 a stoji vzduch, ludia s vejarmi na zastavkach stali
Doteraz som zavárala paradajky, ešte má čakajú uhorky
@miselka257 asi mate klimu ci? tu v meste je 31 a stoji vzduch, ludia s vejarmi na zastavkach stali
@zobaka áno máme, nemám proti klíme nič, ale táto sa nedá nastaviť, ide centrálne a čím je teplejšie, tým viac fúka .. 🤔 ale najlepšie je vtedy, keď je vonku z ničoho nič teplo a klíma ešte nejde, lebo však zima bola a nahreje sa celá budova, vtedy by sme sa aj z kože vyzliekli 😂
Tiež mám nejakú depku, pozerám doblba, nemám energiu hrať sa ani s deťmi...o chvíľu je aj tak pondelok😁🙈idem cvičiť alebo vysávať nech naberieme nejaké endorfíny..september je najhorší🫣
Relaxujem, v pon ma čaká operacia a víkend ešte pracujem, tak oddychujem koľko môžem 😁
Som uz 2h na zimnom stadione...deti maju trening 🫣
Idem konečne jest, moje prvé jedlo dňa.
Dieťa je týžden v škôlke, som si naivne myslela, že budem mať viac času. Hhahaha reality check - nemám 😅
@anonym_autor no ešte chlastať začni!
@anonym_autor no ešte chlastať začni!
@sevrin veď si dala len pohár vína a keďže nepije, tipujem, že ani ten nevypije celý (vlastná skúsenosť) 😂
Ja mám za sebou voľný týždeň, takže práve naopak, dnes ma dobehla práca a dorábam ešte teraz nejaké veci, lebo cez deň sa mi do toho nechcelo 😅 ale teda, ty sa drž, oddýchni a neboj, zabehnete sa 😊
Ja som sa len teraz naobedovala 😀
ja som konecne pretriedila videa s kamery pre policiu 😀 😀 mi zabasli suseda a ma poziadali poslat im videa z kamery a kedze ta je lacna cinska nahravala kazde svetlo komara ci prd co prebehol okolo ... snad aspon podakuju ..a uz mam vino na stole skocim do vane a len oddych
Prave som sa vratila z jednej detskej akcie, kde bolo asi 300 malych deti, vratane tych mojich, a som uplne presocializovana a ohucana. Naliala som si tiez pohar vina a deti dala otcovi, nech sa chvilu postara on, lebo ja si potrebujem vychutnat ticho.
Lezim na tulivaku na plazi a rozmyslam ci si dam este tretiu pinacoladu alebo pojdem spat.
Akurát je na návšteve ex a kupe syna a chystám sa pozrieť konečne na nože čo som nezapla tv uz mesiac😃
Chystam sa do prace na nocnu,a cely vikend,ale potom krasne 4dni volno.
Ja fandím na futbale synovi. Doma som nechala dceru a jej kámošky, oslavuju narodeniny. Radsej som od nich ušla 🙂 ale zasobila som ich pizzou a cheesecakom. Ale najradsej by som si lahla k TV 😁
@anonym_autor makam tak ako aj zajtra a aj pozajtra budem do 21.00h
Hľadám STN a pomáham si s gpt a pindam ako chorá vrana.
Idem konečne jest, moje prvé jedlo dňa.
Dieťa je týžden v škôlke, som si naivne myslela, že budem mať viac času. Hhahaha reality check - nemám 😅
@lucia13022023 Realne by ma zauijimalo,co ti branilo sa najest doteraz,lebo toto velmi zdrave nie je, zacinat vecerou.
Po 13 tich hodinách v práci som prišla domov a zeriem vianočku s grankom.😀Potom sprcha,hudba a sex.Zivot je fajn
@lucia13022023 Realne by ma zauijimalo,co ti branilo sa najest doteraz,lebo toto velmi zdrave nie je, zacinat vecerou.
@iwesska kamarátka bežne zabúdala jesť pri malej 😅 ja si neviem predstaviť nejesť každé 2-3 hodiny 😂

@anonym_autor ležím na terase a čakám, kým sa ugriluje mäso🙂tiež sme mali ťažší týždeň som rada, že ráno sa dobre vyspime a nebude zvoniť budík.Zaciatky sú ťažké september je považovaný za najťažší mesiac po lete nabehnúť na režim, veľa detí v kolektíve za chvíľu prvé choroby...a skracovanie dní.Mne je do plaču, keď už o 20 h je tma a ešte čo len bude.Zvladnes to čo iné zostava hlavne nech sa deťom páči🙂