icon

Piatkové večery po náročnom týždni

5. sep 2025

Len tak zo zaujímavostí ako trávite piatok po ťažkom týždni?Ja nepijem, ale práve som si naliala pohár vína.
Som úplne na nič jedno dieťa začiatok skolky, druhé školy začínam v práci.Mam pocit, že som krok od zrutenia.

Strana
z2
janinah
5. sep 2025

pláž,sprcha,hotelová večera a čakáme na program,chcela som ísť do centra,ale mužovi sa nechce

luccija
5. sep 2025
@miselka257

@sevrin veď si dala len pohár vína a keďže nepije, tipujem, že ani ten nevypije celý (vlastná skúsenosť) 😂

@miselka257 ani ja🙂ja som ako kojenec kazde 3 hodiny.
@binarypete no jasné chlap🙂ten nemá starosti len oddych.Uzivaj si dovolenku
@miselka257 aj ja raz za čas si nalejem a ani nedopijem

anonym_86185b
5. sep 2025

@anonym_autor dali sme si večeru v záhradnej reštaurácii, muž si dal kofolu, ja pivo 😉, už sme doma, káva, relax. Cez víkend nás čaká wellness, teším sa, dnes som vstávala o 4,40, aby som všetko stihla 😠.

miselka257
5. sep 2025
@luccija

@miselka257 ani ja🙂ja som ako kojenec kazde 3 hodiny.
@binarypete no jasné chlap🙂ten nemá starosti len oddych.Uzivaj si dovolenku
@miselka257 aj ja raz za čas si nalejem a ani nedopijem

@luccija tiež málo čo dopíjam, len potom mi je ľúto vyhodiť 🤔 a potom ho dávam do jedla 😂

lucia13022023
5. sep 2025
@iwesska

@lucia13022023 Realne by ma zauijimalo,co ti branilo sa najest doteraz,lebo toto velmi zdrave nie je, zacinat vecerou.

@iwesska ver mi, viem. Žijem zdravo už niekoľko rokov a toto je extrém. No žiaľ, aj taky deň (dúfam ze posledný 🤣) bol..

tykat
5. sep 2025

@anonym_autor doleteli sme prave z dovolenky, po ceste domov nakupili, teraz sme si urobili male "svedske stoly" nech nemame taky sok.
Skolsky rok ma uz netrapi (uz aj syn je konecne na VS). Vikend este vyuzijeme na oddych, popozeram co treba v zahrade, vybalime, poperieme... a od pondelka ja v praci a zbytok rodiny este oddychuje.

guiseppinka
5. sep 2025

Akurat peciem kolac, pojdem citat deckam rozpravku na dobru noc, spracem kuchynu a kusok upracem, zajtra ma prist poobede kolegyna. A tesim sa z jednej klientky, ze sa jej konecne podarilo ziskat pracu, ktora ju bude bavit, je relativne blizko a este je aj dobre zaplatena...

anonym_3790ae
5. sep 2025

Chystam sa o chvíľu spat 🙈😀 ako vazne.. nebude cas sa poriadne vyspat cez týždeň, takze takto.. cez vikend len prat a zahrada, inak vsetok bordel pocka.. varit len rychlovka, asi cestoviny 😀 potrebujeme vsetci spracovat cely tyzden, takze pekne kazdy sa bude hrat a hrabat v hline a piesku primerane veku na zahrade, chcem na terase urobit pekne jesenne sedenie, dufam, ze nebude celu jeseň liat, nech tam aj posedime 🙂

viera012345
5. sep 2025

@anonym_autor Piatkovy večer jedine vodorovne....

luccija
5. sep 2025
@miselka257

@luccija tiež málo čo dopíjam, len potom mi je ľúto vyhodiť 🤔 a potom ho dávam do jedla 😂

@tykat tiež som dnes doprala posledné veci, poupratovala neviem sa nejako dostať do normálu.Len sa motam a žiadny výsledok.
@guiseppinka to je milé vyzerá, že ťa praca baví.

buberova
5. sep 2025

Pocvičila som si, sadla za počítač a hrala hru. Teraz si idem čítať knihu. Mohla som robiť niečo rozumnejšie ale takto som to cítila a dobre mi to padlo 🙂

vilma7
5. sep 2025

Ja som po poobedňajších šichte a pôjdem spať lebo ráno o 08.00 začína ďalšia.

guiseppinka
5. sep 2025
@luccija

@tykat tiež som dnes doprala posledné veci, poupratovala neviem sa nejako dostať do normálu.Len sa motam a žiadny výsledok.
@guiseppinka to je milé vyzerá, že ťa praca baví.

@luccija ano, neskutocne☺️ sadlo mi to, robim to, co som vzdy chcela a k comu som nejako inklinovala od mala. Tesim sa z kazdeho uspechu svojich klientov a kazdy jeden ma nejakym sposobom obohati.

marca12
5. sep 2025

Pri filme. Tento tyzden som dost unavena a nic sa mi nechce.

wayway
Autor odpoveď zmazal
margotka17
5. sep 2025

@anonym_autor už len sedíme a oddychujeme, zjedli sme grilované stehná, naliali si 🍺 a vychutnávame si teplý večer vonku na teraske 🍻. Konečne 2 dní voľna 🫣🫣🫣

margotka17
5. sep 2025
@anonym_86185b

@anonym_autor dali sme si večeru v záhradnej reštaurácii, muž si dal kofolu, ja pivo 😉, už sme doma, káva, relax. Cez víkend nás čaká wellness, teším sa, dnes som vstávala o 4,40, aby som všetko stihla 😠.

@anonym_86185b 😲😲😲😲čo? Tak skoro si vstávala? Och, ako dobre, že začínam v práci až na 9.00 😍

Strana
z2