icon

Uvažujem o rozvode, ale chýba mi odvaha

16. dec 2025

Začínam v skoro 20 ročnom vzťahu uvažovať o rozvode...synovia sú ZŠ.. muž, ktorý uprednostňuje všetko iné pred nami...všetko ostatné len ja... narušená dôvera, keďže ju zničil...chýba ma odvaha..lebo občas sú aj lepšie dni (ale je ich extrémne malo)...

Strana
z3
janaspa
Včera o 10:42
@anonym_autor

@janaspa vzťah s deťmi nič moc... Deti sami povedia že oco zase nieje doma...

@anonym_autor ty mas kolko rokov? Ma ti lto pomôcť?

marca12
Včera o 10:49
@hopsas

@anonym_autor vzdy ma zaujímalo prečo sa ľudia po toľkých rokoch chcú rozvádzať... To naozaj chces zahodiť toľko rokov? Nie je už spôsob za záchranu? Mláti ťa? Pije fetuje? Pýtam sa lebo tu občas čítam aj také že rozvádzam sa lebo "neviem čo to je ale dačo to je a dačo chcem a neviem čo ale toto to nie je."

@hopsas Chlap,pre ktoreho si ty a vase deti vzduch,nie je dostatocny dovod na rozvod? Psychicke tyranie je velmi bolestive. Naco je detom utrapena mama,ked moze byt sama a stastna,pohodova?

autor
Včera o 18:11
@janaspa

@anonym_autor ty mas kolko rokov? Ma ti lto pomôcť?

@janaspa 40 .. rodičia na začiatok

anonym_d8c775
Včera o 18:30
@anonym_autor

@janaspa 40 .. rodičia na začiatok

@anonym_autor tak neváhaj, netráp sa a choď za svojím šťastím🍀

tiezjedna
Včera o 18:39
@hopsas

@anonym_autor vzdy ma zaujímalo prečo sa ľudia po toľkých rokoch chcú rozvádzať... To naozaj chces zahodiť toľko rokov? Nie je už spôsob za záchranu? Mláti ťa? Pije fetuje? Pýtam sa lebo tu občas čítam aj také že rozvádzam sa lebo "neviem čo to je ale dačo to je a dačo chcem a neviem čo ale toto to nie je."

@hopsas napísala to dosť jasne. Neviem, čo na tom nechápeš.

Strana
z3