Všade dobre, no na Slovensku najhoršie
Nie je tak? Zobrať veci a isť čo najrychlejšie. Slovensko prinesie len depresie človeku a nie pokojní život.
Ps: Dakujem, že som sa mohol postažovať na Modrom konikovi milujem vás❤️. A negativne komentare od ludi, tí si môžu pobaliť veci a nastahovat k Ficovi. Lebo “Ja milujem Fica, to tam musite povedat,,
Kam sa chystáš odísť? Akú prácu tam plánuješ vykonávať?
Rozumiem, ze to ma byt nejaky romanticky vykrik do tmy, ale v zahranici je to inak? Zijeme v Nemecku a dala by som ti s fleku aspon 20 veci, co tu absolutne nefunguje a mna denno denne vytaca 😂 Mojimi 50% danami s odvodmi s platu zacinajuc a co2 setriacimi opatreniami konciac...
Rozumiem, ze to ma byt nejaky romanticky vykrik do tmy, ale v zahranici je to inak? Zijeme v Nemecku a dala by som ti s fleku aspon 20 veci, co tu absolutne nefunguje a mna denno denne vytaca 😂 Mojimi 50% danami s odvodmi s platu zacinajuc a co2 setriacimi opatreniami konciac...
@anjelicek26 Kolko priležitosti maš v Nemecku a kolko na Slovensku? Pekny den 😂
@anjelicek26 minimlane s 4 ci 5 detmi citis podporu na ucte.
@anjelicek26 minimlane s 4 ci 5 detmi citis podporu na ucte.
@balerina2025 prepac teda, ale kruzky deti stoja mesacne viac,, ako ta podpora od statu.
@anjelicek26 Kolko priležitosti maš v Nemecku a kolko na Slovensku? Pekny den 😂
@anonym_autor vela... kvoli studiu, kvalifikacii, 20 rokom v obore... .ako vsade...
@anonym_autor ak ti je zle, tak dovidenia. A to nemilujem Fica.
@balerina2025 prepac teda, ale kruzky deti stoja mesacne viac,, ako ta podpora od statu.
@anjelicek26 tiez som cakala tuto odpoved. ale vies si predstavit vratit na svk?
Hranice mas otvorene, cau.
@anonym_autor Želám pokojnÝ život v zahraničí 😚
Ja ostanem tu a budem sa snažiť robiť veci čo najlepšie. Verím, že takých nás bude viac...
Som uz davno prec. Ano, je mi v zahranici lepsie a neplanujem sa vratit. Napriek tomu si myslim, ze je dost vela statov, kde je to horsie, nez na Slovensku.
Samozrejme! Do piatich minút sa sem prišiel Anjeliček pochváliť, že žije v Nemecku. 🤣🤣🤣 Áno @anjelicek26 všetci už vieme, že žiješ v Nemecku. A vieš prečo? Lebo nám to tu často skoro v každej diskusii nezabudneš pripomenúť. Och bože, toto trápne detinské chvastanie. 🤣🤣🤣 A nezabudni mi napísať, že závidím.
@anonym_autor vela... kvoli studiu, kvalifikacii, 20 rokom v obore... .ako vsade...
@anjelicek26 kamoška odišla za mužom do Nemecka pred pár rokmi, on tam pracoval,má dve dcéry. Sme skoro v dennom kontakte, vraví, že tiež to tam už nie je ako bývalo, veľa veci sa pokašľalo, no na Slovensko by sa nevrátili ani za nič. Napriek všetkému tam žijú na vyššej úrovni a ten život je vo všetkom lepší..plus viac možností
@anjelicek26 Pocuj my si nevieme predstavit v com vela ludi na SK zije, DE, AT maju tiez veci, ale uprimne, minule vytocila mojho muza nejaka mensia byrokracia, ako standardne Rakusan z toho mal ujmu na 20 rokov a zazitok. Hoci to do 10 min napravili. Co by robil na SK napr na takej socialke, UP, proste tam kde je to dost o stasti a casto horor. To nas vytacaju detaily
Som uz davno prec. Ano, je mi v zahranici lepsie a neplanujem sa vratit. Napriek tomu si myslim, ze je dost vela statov, kde je to horsie, nez na Slovensku.
@diewcatqoo v Afrike 🤣🤣
Ale no tak 🙂 Este pockaj na konsolidaciu 2.0.
@anjelicek26 kamoška odišla za mužom do Nemecka pred pár rokmi, on tam pracoval,má dve dcéry. Sme skoro v dennom kontakte, vraví, že tiež to tam už nie je ako bývalo, veľa veci sa pokašľalo, no na Slovensko by sa nevrátili ani za nič. Napriek všetkému tam žijú na vyššej úrovni a ten život je vo všetkom lepší..plus viac možností
@anonym_99fcc4 ale tam nemaju priemerne platy a socialne vyhody maju vacsie. pridavok na dieta cca 220 euro. mas 4 deti, to je pekny peniaz.
@anonym_autor manžel pracuje roky v zahraničí a každý rok chce skončiť a vždy to predĺžime,tak uvidíme 😌
@anjelicek26 keby to bolo tak zle nemas to co mate.
Tak to príď sem ku nám do Grecka a s radosťou pobežíš naspäť na Slovensko ako hrdý slovák😂
@anonym_99fcc4 ale tam nemaju priemerne platy a socialne vyhody maju vacsie. pridavok na dieta cca 220 euro. mas 4 deti, to je pekny peniaz.
@anonym_d98058 tak to je ozaj pekný peniaz. Ona tam už tiež pracuje, je to šikovná baba, robí učiteľku, je to mozog na jazyky. Deti už v škole a to tam išla len za mužom, keď boli deti maličké, aby neboli bez seba. Ochutnala lepší život a vyššiu kvalitu žitia a tu by ju už nedotiahlo nič.
Samozrejme! Do piatich minút sa sem prišiel Anjeliček pochváliť, že žije v Nemecku. 🤣🤣🤣 Áno @anjelicek26 všetci už vieme, že žiješ v Nemecku. A vieš prečo? Lebo nám to tu často skoro v každej diskusii nezabudneš pripomenúť. Och bože, toto trápne detinské chvastanie. 🤣🤣🤣 A nezabudni mi napísať, že závidím.
@anonym_a9f1ad čo máš za problém ? @anjelicek26 sa vyjadrila k téme. Tvoj príspevok je úplne zbytočný, ak jej závidíš odsťahuj sa aj ty, ale na to asi nemáš odvahu, znalosť jazykov...
A ktoru krajinu by si si vybrala na zivot?
Nemyslim si, ze sa anjelicek chvali zivotom v nemecku ale poukazuje na to, ze nie vsade to je ruzove.
My mame aspon klud a bezpecie. Kazdy sa ma tak, ako si zariadi. Mozno keby si sa lepsie ucila mala by si sa lepsie.
Ja som zila na severe a vsetko fajn aj plat ale co z toho ked si prec a mentalita ludi je uplne ina…
Vela veci tu nefunguje ano, ani niesom stotoznena s touto vladou. Ale co spravis? Protesty? S vladou ci s tou ci hentou len z kaluze do blata.
@anjelicek26 A aj prezradíš v akom obore? Úprimne ma to zaujíma.
@anjelicek26 porovnávať Slovensko a Nemecko? 🤦🏼♀️ bola som tam rok pracovne a životná úroveň je tam niekde úplne inde … tu sa ani o nejakej úrovni nedá hovoriť.
@anonym_autor čakal som tu nejaké hlbšie zamyslenie, príklady dobrej praxe, nápady na zlepšenie, nie prázdne žvásty.... alebo, keď už, tak niečo konkrétne, čo autorku vytočilo....
@anjelicek26 ano, vsade na svete maju ludia pocit, ze by sa mohli mat lepsie, ale cisla nepustia. A nie je to len o zivotnej urovni, vladne celkova frustracia z toho, ze v zdravotnictve, skolstve to ide dolu vodou, kym hrstka mocnych hrabe pre seba. O zahranicno-politickom smerovani ani nehovorim, to je cista hanba.
@anonym_d98058 niektori slovaci velmi radi vidia iba aké su príjmi v zahraničí ale náklady na život v zahraničí uz nerieši nikto! 🤦🏻♀️
@anonym_a9f1ad čo máš za problém ? @anjelicek26 sa vyjadrila k téme. Tvoj príspevok je úplne zbytočný, ak jej závidíš odsťahuj sa aj ty, ale na to asi nemáš odvahu, znalosť jazykov...
@anonym_d252c4 ona sa na slovensko nevrati len ma huste reci. vie ze jej nemecko plati ine peniaze. a nech netvrdi ale ma hypiteku na paradny dom, tak malo nezarabaju zijem v rakusku tak viem ake su to zarobky a v nemecku je o este vyssie.

Súhlasím s tebou......všetko tu ide dole vodou a bude horšie. Kto môže, nech uteka,tu nikoho nečaká nič dobré.