icon

Lacné veci pre bábätko v Tescu

11. aug 2023

Ahojte. Ak by niekto chcel. V tescu vzadu pri elektronike majú za lacné ceny.
Choditko 16€.

Lacné veci pre bábätko v TescuLacné veci pre bábätko v Tescu
Strana
z2
mane01
11. aug 2023

@dzulli1980 aj ja som bola na dve deti sama a to choditko, co svokra dotrepala bolo v kute akurat tak ako hracka. Raz dal muz donho syna, a ten sa rozbehol a zaprel tym do prahu dveri a prevratil sa s tym, takze za mna radsej nie. Obidve deti sa naucili stvornozkovat a potom chodit popri nabytku. Ziadne choditko im nechybalo, ani mne. Liezli ako take chrobaky… vsade sa dostali, kam chceli.

davidofff
11. aug 2023

@milanemila zbytočne takým ako ty niečo písať .....😃😃konec debaty!!😃

dusankomoj
11. aug 2023

@mane01 ide o to,aby sa deti nedostali kam chcú! Aby si neublížili,keď matka náhodou potrebuje naraz obe ruky a obe oči. Chodítko nieje na to,aby sa v ňom naučilo dieťa chodiť!

juliacenc
11. aug 2023

To je hadam kazdeho vec ci kupi choditko alebo nekupi. Kazdy ma na to iny nazor… ja napriklad nechapem ako niekto neuci dieta sediet a to este pomali rocne len lezi na chrbte lebo sedenie je nebezpecne… ale nie je to tak ze eko bio matky su proti choditkam to s eko a bio nema nic spolocne

jj298
Odpoveď bola odstránená
juliacenc
11. aug 2023

@jj298 ja nespochybnujem ci to skodi alebo nie ja pisem ze je kazdeho vec ci to choditko da alebo nie.

nikaa951
Odpoveď bola odstránená
juliacenc
Autor odpoveď zmazal
juliacenc
11. aug 2023

@jj298 a povedat, ze kazdy si moze robit co chce je fakt, nie moj nazor

bolarazjedna
11. aug 2023

@juliacenc dieťa nebude skôr sedieť preto, že " ty ho učíš" = nutis do pasívneho sedu.... To isté platí na stvornozkovanie, chodenie, netreba na to dieťa učiť, ono samé sa k tomu dostane, lebo je to fyziologický vývin! A žiadne zdravé ročne dieťa ti nebude iba ležať. A to nie je názor bio-elő matiek, ale odborníkov fyzioterapeutov a lekárov podložené výskumami.

mane01
11. aug 2023

@dusankomoj tak nas byt bol v case, ked sme mali deti prisposobeny tomu, ze tie deti mame. A tak sa mohli dostat, kam chceli. A na co du teda na choditku tie kolieska, ked ma podla vas sluzit len na odkladanie deti, kym ma mama obe ruky zaneprazdnene?

juliacenc
11. aug 2023

@bolarazjedna ak chcem davat dieta do pasivneho sedu tak chcem a budem a tebe to moze byt jedno. Ak chce niekto davat dieta do chodaka tak chce a bude a tiez ti to moze byt jedno. Tato diskusia vznikla na to, ze ak ma niekto zaujem si kupit veci v akcii tak ma moznost, nie nato aby sa tu poucovali ludia co je dobre a co zle pre vyvin. Lebo to by nebola diskusia, aby z kazdej strany neletel hejt. A ak dieta davas do pasivneho sedu, tak ano nauci sa sediet skor

simona1306
11. aug 2023

@evaachesa preboha, ved viem ako mam usposobeny dom, ked mam doma dieta ... nemame schody, dvere do inych izieb boli zavrete, mame obyvacku spojenu s kuchynou, behala iba tam .... zas len premudrela komentujuca, ktora zije somnou v dome a ma pravo ma sudit aka som nahovno mater 🙂

simona1306
11. aug 2023

@bolarazjedna samozrejme, ohradku som mala a skusala som ju, bohuzial bez pozitivneho vysledku 🙂 v ohradke nevydrzala ani dve sekundy, dokonca som pristupila k najzufalejsiemu pocinu , dala som ohradku pred telku a nepomohlo :D hovorim, nie som toho zastancom, no v tejto situacii to bolo nevyhnute a jedine riesenie. Manzel ma zlomene stavce, rebra, roztriestene rameno po operacii takze ani pri nom nemohla byt, kedze sa nemohol pohnut. A utesovala som sa iba tym, ze uz pekne chodila okolo nabytku, telicko mala pevne, a bola tam zo dna asi 20min, kym som porobila to najdolezitejsie.

simona1306
11. aug 2023

@nevenka jasne, ja som tam tiez nedala dieta, ktore neselo alebo nieco ... Proste mala mi chodila uz okolo nabytku, sedela sama skoro pol roka, stvornozkovala, liezla hore po gauci... Aj preto som ju dala so choditka, keby ju necham na zemi, vyliezla by na gauc, kde.lezal manzel, ten sa nemohol pohnut. Mal stastie pri autonehode, ale hybat sa vela nemohol, aby mu zlomene rebra neprepichli pluca, a stym stavcom to tiez nebola sranda, mozme byt radi, ze vobec chodi. Preto som to tu aj napisala, ze proste niekedy sa naozaj inak neda, aj ked vsetky matky sme uzrozumene stym, ze to dietatku skodi

nevenka
12. aug 2023

@simona1306 presne tak.

mamusa123456789
12. aug 2023

@dzulli1980 ja mam deti 3, manžel chodí do práce a ani jedno nebolo v choditku

mamusa123456789
12. aug 2023

@dusankomoj na to sú ohradky

aevisi
13. aug 2023

@iwesska ja osobne vidím v linku tohto príspevku "Považská Bystrica" 🙂 myslím, že to zužuje možnosti

aevisi
13. aug 2023

Ľudia zlatí, je to len príspevok o tom, keby niekto mal záujem.. čudujem sa, že sa vôbec nad tým rozplývate.. každý uzná podľa seba 🙂 pekný deň

zuzana212722
13. aug 2023

Ako veľmi je tu vidieť rozdiel pre tie generácie co si myslia ze mne sa nič nestalo ani môjmu dieťaťu tak choditko ok..je vidieť aj to veľa o tom ta generácia nevie..
Drbnut dieťa hocikam hlavne ze mám pokoj..bez toho aby som vedela dôsledky..

aevisi
14. aug 2023

@zuzana212722 ani nie že mám pokoj, no napr svokrovci tak chceli malému pomôcť, že sa naučí chodiť.. našťastie všetko so mnou konzultujú, tak som to okamžite zatrhla 😄

Strana
z2