Rozkvet a kočík - Považská Bystrica
Ahojte, prisťahovali sme sa do PB len nedávno, takže sa v tomto celom Rozkvet - bludisku nevyznám, ale z môjho pozorovania som zatiaľ zistila asi len to, že tu s kočíkom asi do mesta peši veľmi "nezbehnem". Ale rada by som sa mýlila, lebo MHD moc jazdiť s kočíkom nechcem, jedine v prípade nutnosti, preto by som sa rada spýtala nejakej mamičky z Rozkvetu, či tu naozaj neexistuje žiadny relatívne bezpečný chodník/cesta, ktorým sa dostanem s kočíkom bez problémov aspoň k M-Parku? 🙈
Bývame blízko už zrušenej pošty a viem len o schodoch, čo vedú odtiaľ až dole, ale to je s kočíkom nezrealizovateľné 😒
Ďakujem za každý tip, ak vôbec nejaký bude 😀 Pekný deň 🌞
@kejtykejt Treba ísť od pošty dole po chodníku ku ceste, potom vľavo ku priechodu a tam je chodník dole ku studničke a potom ďalší až k barákom, kde sú doktorky, obchody. Potom môžeš ísť vpravo smerom do mesta okolo 5. ZŠ, alebo vľavo ku mostu smerom ku hlavnej pošte.
Možno píšem nezrozumiteľne, ale stačí sa len poprechádzať po sídlisku a vychytáš všetky cestičky.
ahoj, ja na Rozkvete už dlhšie nebývam, ale som pôvodne Rozkveťáčka 🙂 A ak bývaš pri pošte, dá sa zbehnúť k tým farebným panelákom, potom dole okolo studničky a ak sa mi dobre zdá, pod studničkou je cestička, ktorou sa dostaneš k tomu radu barákov, ako sú doktorky. tam je cestička aj pre kočíky a už zbehneš dole okolo päťky a sklenárstva.
alebo pôjdeš od vás chodníkom až k zastávke pod kaplnkou a tam zbehneš úplne v pohode dole cez lávku a priamo do mesta.
Aj ja tam bývam 😊 nepôjdeš dole po schodoch ale hore vyššie je cesta pre kočíky, bicykle okolo tej vymeničky 😊 a zbehneš až dole k 5ZŠ ...hore to už je horšie 😂
@kejtykejt ak sa ozves kľudne ukážem cestu alebo odfotím a pošlem

@kejtykejt je tam chodník, kde sa dá ísť s kočíkom, ale neviem ti to nejak bližšie vysvetliť, kedže tam nebývam, ved hocikoho vonku sa opýtaj, hádam ti poradia