icon

Aj vy sa tak tešíte na výplatu?

29. dec 2025

Aj vy sa tak vždy tešíte na výplatu? Si počítam koľko to vyjde každý mesiac. Oslobodím sa niekedy od toho?

anonym_5c8a8f
29. dec 2025
@anonym_828fc4

@anonym_autor nenechaj si pokazit este tu detsku radost,si mladucka,mama ti dala moznost setrit,aby si raz si mohla kupit nieco svoje.
Tu je len hrozna zavist,lebo mnohe aj s vyskou sa nepohli roky s platom ani len nad tou 1000ckou mesacne,dotoho blb chlap,a ked tu citaju ako este dieta si pekne odklada ide ich porazit od jedu.
Len si pekne odkladaj aj nadalej a tes sa z kazdeho odlozeneho eurka.Takto pomozem aj ja synovi,ked mi o 2r skonci skolu.
Tesim sa s tebou.

@anonym_828fc4 nemam pocit, ze zavist, skor snaha na poukazanie naivity autorky. Usetrit z vyplaty, ked z nej hradis len veci osobnej spotreby a stovecku mame, ktora taha celu domacnost, nie je ziadna jadrova fyzika. A naozaj nechapem vnutornu motivaciu niekoho, na napisanie takehoto prispevku. Keby viem, ze taketo nieco pise moje dieta, tak ho necham mesiac platit komplet vsetko, aby sa mu otvorili oci a vycibrila financna gramotnost.

anonym_828fc4
29. dec 2025
@anonym_5c8a8f

@anonym_828fc4 nemam pocit, ze zavist, skor snaha na poukazanie naivity autorky. Usetrit z vyplaty, ked z nej hradis len veci osobnej spotreby a stovecku mame, ktora taha celu domacnost, nie je ziadna jadrova fyzika. A naozaj nechapem vnutornu motivaciu niekoho, na napisanie takehoto prispevku. Keby viem, ze taketo nieco pise moje dieta, tak ho necham mesiac platit komplet vsetko, aby sa mu otvorili oci a vycibrila financna gramotnost.

@anonym_5c8a8f ale ved to setri,meni na blbosti ale riadne setri a mysli na svoju buducnost,co je na tom zle???Ano nema este svoju domacnost ale to neznamena,ze robi nieco zle.Tak sa chcela pochvalit,ved je to este pomaly dieta.Tak sa tesi z toho,ze chodi do prace a setri.Tak miesto hejtu ju podporte,nech si dalej pekne setri a o rok,2 bude mat na 20percent na hypo a potom si kupi svoje.Ved tu vsetci vyplakavate,ako sa neda vyzit,ako je vsetko drahe.A ked tu clovek konecne vidi pozitivnu temu tak ju zhodite pod ciernu zem.

autor
29. dec 2025
@anonym_5c8a8f

@anonym_5c8a8f čo vy nechápete na tom že moja mama neťahá celú domácnosť? 😀😀😀 áno ťahala ju, ale už ju ma splatenú, dávam jej presnú polovicu jej nákladov, viem že sa mi ľahko žije lebo to pre mňa spravili

autor
29. dec 2025

Našich nakladov* 😊vypočítala koľko nás vyjdú energie - dávam polku, vypočítala koľko minieme na nákupy v potravinách - dávam polku, ostatné si kupujem sama, tak čo ešte mi hoteluje? To už ani ničím rodičia nemôžu pomôcť aby nebol niekto príživník?

anonym_5c8a8f
29. dec 2025
@anonym_828fc4

@anonym_5c8a8f ale ved to setri,meni na blbosti ale riadne setri a mysli na svoju buducnost,co je na tom zle???Ano nema este svoju domacnost ale to neznamena,ze robi nieco zle.Tak sa chcela pochvalit,ved je to este pomaly dieta.Tak sa tesi z toho,ze chodi do prace a setri.Tak miesto hejtu ju podporte,nech si dalej pekne setri a o rok,2 bude mat na 20percent na hypo a potom si kupi svoje.Ved tu vsetci vyplakavate,ako sa neda vyzit,ako je vsetko drahe.A ked tu clovek konecne vidi pozitivnu temu tak ju zhodite pod ciernu zem.

@anonym_828fc4 nikto ju pod ciernu zem nezhadzuje, vacsina reagovala na jej naivitu. Uz keby som chcela riesit, ze dokazem usetrit tolko penazi, tak v teme, kam ich investovat. Kazdy normalny rodic, ak ma z coho, sa snazi svojmu dietatu vytvorit podmienky pre lepsi start. Opakujem, tu ide o pointu tohto prispevku, ktora mne proste uteka.

alenka58
29. dec 2025
@anonym_autor

Našich nakladov* 😊vypočítala koľko nás vyjdú energie - dávam polku, vypočítala koľko minieme na nákupy v potravinách - dávam polku, ostatné si kupujem sama, tak čo ešte mi hoteluje? To už ani ničím rodičia nemôžu pomôcť aby nebol niekto príživník?

@anonym_autor nič si z toho nerob, je správne bývať u rodičov keď si šetríš a samozrejme im to nevadí a podielaš sa na domácnosti, veľa mladých takúto možnosť nemá a niektorí by s rodičmi nebývali aj keby si mali požičiavať lebo nemajú dobré vzťahy, teš sa z toho že to u vás funguje

natalka13
29. dec 2025

Nie, nastastie nemusim sledovat pipnutie vyplaty.

nikoletta1712
29. dec 2025
@anonym_autor

@nikoletta1712 akuuu?😍

@anonym_autor Yves Saint Laurent klasiku čiernu🫢

irinkaaa
30. dec 2025
@anonym_461503

Po 20 rokoch čo som počítala každý cent, prvý krát mi je jedno kedy pípne výplata, keďže som úplne nečakane vyhrala v decembri peniaze na tipovaní. Stále sa z toho spamätávam 🎄💫

@anonym_461503 to vám závidím ja mám príjem z opatrovania pretože rada by som išla do práce ale starká mi je prednejsia tak sa zo synom uskromnim ale každé euro prepocitam aj 5krat tiež som skúsila šťastie súťaži no ani za dva roky som nevyhrala🥺

anonym_ea17bc
30. dec 2025
@anonym_461503

Po 20 rokoch čo som počítala každý cent, prvý krát mi je jedno kedy pípne výplata, keďže som úplne nečakane vyhrala v decembri peniaze na tipovaní. Stále sa z toho spamätávam 🎄💫

@anonym_461503 gratulujem tiež by mal človek toľko šťastia ja som smoliar a bohužiaľ niekto žije od výplaty k výplate a nie svojou vinou ale sa obetuje kvôli rodine ...

anonym_461503
30. dec 2025

Dievčatá ja vám to zo srdca prajem! Ja som sa celý život obetovala pre druhých, vždy som dávala potreby iných na prvé miesto a seba na to najposlednejšie. Snívala som že raz nebudem musieť pozerať na výplatný dátum, počítať eurá či si môžem kúpiť kvalitnejšie alebo len sledovať akcie a odrazu sa to stalo. Neskonečne Vám držím palce, nech sa naplnia všetky sny a túžby a verte mi jedného dňa sa to prelomí ako u mňa po 20tich rokoch. Prvý krát zažívam že idem do Nového roka s vysokým plusom na účte. Je to pre mňa obrovský zázrak a cítim brovskú pokoru 🙏🏻

anonym_828fc4
30. dec 2025
@anonym_461503

Dievčatá ja vám to zo srdca prajem! Ja som sa celý život obetovala pre druhých, vždy som dávala potreby iných na prvé miesto a seba na to najposlednejšie. Snívala som že raz nebudem musieť pozerať na výplatný dátum, počítať eurá či si môžem kúpiť kvalitnejšie alebo len sledovať akcie a odrazu sa to stalo. Neskonečne Vám držím palce, nech sa naplnia všetky sny a túžby a verte mi jedného dňa sa to prelomí ako u mňa po 20tich rokoch. Prvý krát zažívam že idem do Nového roka s vysokým plusom na účte. Je to pre mňa obrovský zázrak a cítim brovskú pokoru 🙏🏻

@anonym_461503 my mame stastie v laske,takze v hre veru nie ale tiez verime,ze raz vyhrame jackopt v lote.20r tie iste cisla,kazde zlosovanie ,,,,tak ked sa stastie unavi aj na somara sadne,,,,tak sa to hovori.Ale stacilo by keby sa to vsetko vratilo za tie roky aj to by bola pekna suma.
A grarulujem,uzivaj v zdravi.

irinkaaa
30. dec 2025
@anonym_828fc4

@anonym_461503 my mame stastie v laske,takze v hre veru nie ale tiez verime,ze raz vyhrame jackopt v lote.20r tie iste cisla,kazde zlosovanie ,,,,tak ked sa stastie unavi aj na somara sadne,,,,tak sa to hovori.Ale stacilo by keby sa to vsetko vratilo za tie roky aj to by bola pekna suma.

@anonym_828fc4 nemám šťastie ani v láske som človek ktorý pomáha a sám nato doplatí som vlastne vyhodený človek 😢

anonym_3a8b01
30. dec 2025
@anonym_461503

@anonym_461503 gartulujem 😍a co za loteriu si vyhrala a kolko? :D som len zvedava🙂

dianaaaaa
30. dec 2025

🤦🏼🤦🏼🤦🏼🤦🏼🤦🏼
🤣🤣🤣🤣🤣🤣

tom_i
30. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_b61c82 nezarábam až tak malo, tiež šetrím každý mesiac z nej odložím cca 1500 ale mám pocit že mi z toho už šibe

@anonym_autor ja 1500 ani nezarobím 😁 a vydržím do ďalšej...a to som vianočnú "večeru" robila pre dve rodiny a detto zajtrajšie pohostenie budeme robiť dvojmo

patrikx555
30. dec 2025

Ahoj. Áno ja si už niekoľko rokov tiež rátam každú jednu výplatu. Pracujem ako predajca a máme veľa rôznych príplatkov a veľakrát sa stane že mi príde menšia výplatná páska ako by mala tak sa vždy pripomeniem a opravia mi to. Takže áno odporúčam a mám veľa známych ktorých pekne oj*bavaju dokonca veľké firmy ktoré nedávajú ani len minimálku prípadne neplatia rôzne príplatky za víkendy atď. By ste sa niektorí čudovali čo všetko ľuďom neplatia len preto lebo ľudia nevedia na čo všetko majú nárok. Takže super ak si šikovná a vyznáš sa tak paráda. Ja ovládam každý jeden príplatok prípadne všetko ohľadom pracovného zákonníka čo ma teší haha ✌🏻🤍

barbie2023
30. dec 2025

Tak sa skús zamyslieť nad tým ,že ako chudobný tak aj milionár , všetci začíname a končíme rovnako. Je to úplne jedno lebo na druhý svet si nezoberies ani cent. 🤷 To ťa možno vylieči z tej chorej honby za výplatou

leskovael
30. dec 2025
@anonym_461503

@anonym_461503 nedá mi nereagovať... veľmi želám výhru ľuďom, ktorí to nemali ľahké a potom sa im takto pošťastí. Hlavne, keď si to skutočne vážia, lebo si uvedomujú o koľko im to uľahčí fungovanie. Gratulujem 🙂

luccija
30. dec 2025
@majlo1234

@anonym_461503 ty si urcote vyhrala za vsetky nase vianocne zreby. Ani 50 centov sme nwvyhrali🤣 gratulujem /)

@anonym_autor keď som mala prvé výplaty a veľa neminula tiež som rátala a tešila sa koľko mám.Nech ti tá radosť dlho vydrzi

dextersk
31. dec 2025
@pr85

Ja si ani neuvedomim, že už je tu dátum výplaty, len keď mi príde na email vyplatená paska. Skôr sa teší z každého mesiaca, ktorý pre firmu môžem odrobiť, lebo sa u nás každý rok brutálne prepúšťa.

@pr85 kaslat na penaze, hlavne ze je robota🤣

dextersk
31. dec 2025
@barbie2023

Tak sa skús zamyslieť nad tým ,že ako chudobný tak aj milionár , všetci začíname a končíme rovnako. Je to úplne jedno lebo na druhý svet si nezoberies ani cent. 🤷 To ťa možno vylieči z tej chorej honby za výplatou

@barbie2023 tak sa skus zamysliet ze si to nezoberes na druhy svet ale nehas to detom..

barbie2023
31. dec 2025
@dextersk

@barbie2023 tak sa skus zamysliet ze si to nezoberes na druhy svet ale nehas to detom..

@dextersk nemá deti

marwelsimo
31. dec 2025
@nikoletta1712

@anonym_autor Ja sa tiež teším na výplatu, lebo si chcem kúpiť novú kabelku;)…

Viac jak na novy rok..chcem konecne dokoncit chatu a na dalsieho silvestra uz na chate

margotka17
31. dec 2025

@anonym_autor ja si pamätám, ako som sa tešila na svoju prvú výplatu v živote. V duchu som si preratavala, čo si kúpim 🫣. Kúpila som si lodičky, kabelku, zaplatila obedy, prispela doma na chod domácnosti. Časť som odložila a zo zvyšku som si priebežne kupovala sladkosti aj niečo na jedlo domov, ovocie a iné glupotky 😂.

anonym_828fc4
31. dec 2025
@margotka17

@anonym_autor ja si pamätám, ako som sa tešila na svoju prvú výplatu v živote. V duchu som si preratavala, čo si kúpim 🫣. Kúpila som si lodičky, kabelku, zaplatila obedy, prispela doma na chod domácnosti. Časť som odložila a zo zvyšku som si priebežne kupovala sladkosti aj niečo na jedlo domov, ovocie a iné glupotky 😂.

@margotka17 presne tak,zaspominat si na svoju prvu vyplatu,vsetky sme boli take,ze wau moja prva ozajstna vyplata,nie z brigady ale z prace.Aj v takejto peknej teme dokazu zeny hejtovat.

margotka17
31. dec 2025
@anonym_828fc4

@margotka17 presne tak,zaspominat si na svoju prvu vyplatu,vsetky sme boli take,ze wau moja prva ozajstna vyplata,nie z brigady ale z prace.Aj v takejto peknej teme dokazu zeny hejtovat.

@anonym_828fc4 to ešte mal taký mladučký človek ružové okuliare, švet gombička 🫣🫣😂. Teraz už len s úsmevom doma spomíname. Výplatu už berieme ako bežnú súčasť života, už ani neriešime, či je už na účte 😍.

margotka17
31. dec 2025
@anonym_828fc4

@anonym_828fc4 ja som čítala, že chlapík celé roky dával tie isté čísla vrátane narodenín svojej ex manželky. No raz si vraj povedal, že vymení za iné číslo a vtedy mu padol jackpot, tak sa smial, že zrejme mu ex blokovala výhru 😂😂😂.

anonym_828fc4
31. dec 2025
@margotka17

@anonym_828fc4 to ešte mal taký mladučký človek ružové okuliare, švet gombička 🫣🫣😂. Teraz už len s úsmevom doma spomíname. Výplatu už berieme ako bežnú súčasť života, už ani neriešime, či je už na účte 😍.

@margotka17 presne tak,ved aj tuto temu zakladalo este stale dieta,ktore sa tesi z kazdej zarobenej korunky.A takto jej to chcu pokazit.Tu taku ozajstnu detsku radost.

margotka17
31. dec 2025
@anonym_828fc4

@margotka17 presne tak,ved aj tuto temu zakladalo este stale dieta,ktore sa tesi z kazdej zarobenej korunky.A takto jej to chcu pokazit.Tu taku ozajstnu detsku radost.

@anonym_828fc4 áno, ano, taký ten pocit dôležitosti, že je už dospela, dostala svoju vyplatu- peniaze a môže sa rozhodnúť, čo s nimi 👍🎊.