icon

Ako dlho môžeme zvládnuť pracovať 18 hodín denne?

8. jún 2025

Ahojte. Koľko rokov vydrží človek fyzicky tazko pracovat aj 18hodin denne 6x v tyzdni?

martinmmartin
•
8. jún 2025

Niekto v pohode niekto vobec.

btus
•
8. jún 2025

no, nie veľmi dlho. Telo potrebuje regenerovať

katkaseiner
•
8. jún 2025

Ja som zvykla 16,5 hodin robit niekolko dni v tyzdni bez dna volna, ale 1-2 dni z toho boli kratsie. Dá sa to ak máš ciel ale potom sa ti oslabí organizmus ( v najlepsom pripade) a ochories... Dlhodobo by som to ale neodporucala

lion777
•
8. jún 2025

Nie je náhodou nejaký zákon, ktorý určuje koľko je vhodné pracovať a po koľkých hodinách musí byť prestávka? Alebo deň oddych? To je nemožné, pre tie peniaze to nestojí. V akom odvetví?

tiezjedna
•
8. jún 2025

to robí len blázon, ktorý si neváži sám seba

denkabemommy
•
8. jún 2025

Ja by som takto nezvládla robiť ani jeden deň. ale hlavne preto, že mám rada môj osobný život 🙂

eviq
•
8. jún 2025

Otázka nestojí, že ako dlho, ale ze prečo 🙂

janickacrazy
•
8. jún 2025

Pracovať tak dlho je šialenosť. Maximálne 12 hodín denne a aj to je zaberak. Inak prídu choroby alebo vyhorenie.

autor
•
8. jún 2025

Daný človek je automechanik takže ťažká práca. Konkrétne viem že už 6rokov vstáva o 5ej a minimálne do 22h robí. Samozrejme sú dni keď vstáva skôr a robí ešte dlhšie. Keďže vyfajčí minimálne krabicu cigariet každý deň a k lekárovi nechodí tak ma vážne zaujíma kedy dostane buď infarkt alebo kedy zaspí za volantom🙄samozrejme že mu to neprajem ale takto sa nedá žiť dlho

tiezjedna
•
8. jún 2025

s týmto spôsobom života už dosť nadsluhuje...

janickacrazy
•
8. jún 2025

Koľko má rokov?

akbara77
•
8. jún 2025

Workoholik. Nevydrží dlho

autor
•
8. jún 2025

Teraz má 40

martinmmartin
•
8. jún 2025

Ocividne ten clovek nema nic pekne k comu by sa rad vracal a na co by sa tesil.

rozculena
•
8. jún 2025

no ja by som si preverila,či ozaj je v tom čase v práci.
neexistuje,aby toľké roky takto robil a vlastne skoro ani nespal
Mmch,čo robí s tými tisíckami,čo zarobí? Veď denne odrobí dve šichty.

zuzanita1609
•
8. jún 2025

Jedno je,ak ho práca baví a napĺňa ho,proste "chlapci a ich mašinky",ale druhé je,že tie cigy a únava mu na zdraví nepridávajú. Potom je ešte stres, každodenný, ktorý je podľa mňa najhorší a najzásadnejší "klinec do truhly". Baví ho tá práca?

zmrzlinka8
•
8. jún 2025

pár rokov, potom prídu choroby.

pasomnica
•
8. jún 2025

To sa aj dá preboha???

autor
•
9. jún 2025

Už ho nebaví práca ale má dve malé deti s vraj ich zarobiť viac ako predtým keďže manželka je doma teraz. Inú ženu nemá, to už precekla😏

katkaseiner
•
9. jún 2025

Inak tych 18 hodin mi nevychadza...ja som robievala od 6 do 22,30 (samozrejme s prestavkami) a ak ich aj nezapocitam a beriem vsetjy hodiny tak je to 16,5 hodiny

autor
•
9. jún 2025
@katkaseiner

Inak tych 18 hodin mi nevychadza...ja som robievala od 6 do 22,30 (samozrejme s prestavkami) a ak ich aj nezapocitam a beriem vsetjy hodiny tak je to 16,5 hodiny

@katkaseiner to som iba tak povedala. Hlavné je že robí od skorého rána do neskorého vecera

melanta
•
9. jún 2025

Autorka, teba to trápiť nemusí. On je svojprávny. Ak mu vyhovuje takto premrhať život, je to jeho rozhodnutie. A ak to vyhovuje jeho žene, že vlastne žije bez muža a deti bez otca, a ak jej vyhovuje, že sa majú dobre na úkor muklovania jej muža, je to ich rozhodnutie. Ja by som to mužovi nedovolila a ani by som takého muža nechcela. Ale každý žije ako mu vyhovuje. Ak niekomu vyhovuje vlastne nežiť, prečo by si sa ty či niekto iný mal o to starať?

iwesska
•
9. jún 2025

Kym neskolabuje. Telo neoklames. Ono si ten oddych zoberie same. Potom nastava zvycajne dlhodoba PN aj mesiac.

yoginka231
•
10. jún 2025

Prestante s tým kolabovaním bože. Matky v pohode zvládajú 4 hodiny spánku a neustále obskakovať dieta. Lebo vám na tom záleží a má to hodnotu. Ak robíš na svojom a vieš že to má perspektívu a zmysel. Bávi ťa to. Tak v pohode vieš robiť 18 hodín denne. Mám kamarátku čo má svoje podnikanie, má svoju značku oblečenia a oná maka furt. A baví ju to a nejde sa zblázniť. Ale je pravda že nerobí pre niekoho iného, niečo čo ju nebaví za žobračenku :D