icon

Ako funguje nábor ľudí a prezeranie životopisov?

11. jún 2025

Ahojte,
chcela by som sa opytat ako funguje nabor ludi. 😅
Vyhodi sa inzerat napr na profesiu a kedy zvyknete pozerat zivotopisy? Naozaj kazde jedno cv prejdete?
Ide o to, ze som poslala CV do jednej firmy pred tyzdnom kedy bol aj inzerat vyhodeny, a do dnesneho dna si ho nepozreli. Na profesii to ukazuje ci bol prezrety alebo nie. A myslim si ze som naozaj vhodny kandidat na poziciu.

Dakujem za odpoved.

sowhat
•
11. jún 2025

tyzden je malo. recruiteri maju toho vacsinou tiez dost a dostanu sa k tym CV aj po dvoch-troch tyzdnoch

tiika
•
11. jún 2025

Áno, zvykla som pozerať vždy všetky. Avšak môže sa stat, že medzi tým došlo k nejakej zmene; pozícia sa už obsadila, našiel sa top kandidát, alebo sa naopak obsadzovanie pozície odsunulo či je to v štádiu riešenia a vyber sa bude robiť dlhší čas, teda aj zbierať CV. Je teda viacero dôvodov, prečo tomu tak môže byt.

autor
•
11. jún 2025
@tiika

Áno, zvykla som pozerať vždy všetky. Avšak môže sa stat, že medzi tým došlo k nejakej zmene; pozícia sa už obsadila, našiel sa top kandidát, alebo sa naopak obsadzovanie pozície odsunulo či je to v štádiu riešenia a vyber sa bude robiť dlhší čas, teda aj zbierať CV. Je teda viacero dôvodov, prečo tomu tak môže byt.

@tiika Stale maju zverejnenu poziciu az do konca juna.
Ale dakujem, budem cakat 🙂

haraburdova
•
11. jún 2025

Ahoj, ano pozeram vsetky CV. Tie ktore ma zaujmu a vyhovuju kontaktujem behom 2-3 dni a pozyvam na pohovor. To je na pozicie kde sa mi prihlasi napriklad 40-50 uchadzacov. Take kde sa prihlasi 300 a viac, to trva taky tyzden kym ich prejdem.

denkabemommy
•
12. jún 2025

1. Rátaj, že sa ozvú do 2t, neskôr zvyčajne nie 2. Nie vždy sa na profesii aktualizuje to, či recruiter videl tvoje CV.

queen_el
•
12. jún 2025

Profesia nie vždy ukazuje dobre. Ja mám tam viac takých, že iba odoslané a už som bola aj na pohovore.