Ako nájsť zamestnanie po materskej dovolenke?
Ja už nevladzem ☹️
Máte to niekto rovnako ?
Som z Východného slovenska a najbližšie väčšie mesto vziadlwne 30 km
Nemám žiadne vysokoškolské vzdelenaie iba náturu
Nájsť pravú je nemožne a keď už niečo tak ako náhle poviem ze mám škôlkara (4r) poďakuju a pošlú prečo
Prečo sa na nás mamičky ktoré mame deti pozerá ako keby sme mali nakazlivu chorobu ? 😢
Pritom by som bola vďačná aj za akúkoľvek pa j upratovacka chyžná čokoľvek
@anonym_7785f7 no a akú prácu si si našla po 11 rokoch doma ? Normálne si posielala životopis na ponuky a zavolali ťa na pohovor ?
@anonym_f4fa44 tak ako predavacka u nas,na pumpe tam som sa chlacholila,ze predavacka to neni.To uz som ozaj robit nechcela.Nakoniec ja som sa nasla vo vyrobe,pred 5tym som si sama robila na masine,nikto ma neotravoval,mala som klud a pokoj,ale za 850eur,co som nebola s takym platom spokojna,vedela som aku vyrobu chcem,podavala sustavne ziadosti aj ma zavolali na pohovor a to som bola v 3tom mesiaci tehu,ako mi to vtedy hlavu zamotalo na 24hod.,lebo hned na dalsi den mi napisali,ze dali prednost inym uchadzacom.Bez znamosti som tam nemala sancu sa dostat,nakoniec mi velmi pomohol muzov veduci,od roka maleho tam robim a aj s platom som spokojna 1660v cistom priemer,zalezi od mesiaca,niekedy mam aj cez 2000v cistom,niekedy menej od priemeru.A mam naozaj nudnu poziciu,ak robim tak extremne pomaly,a ak nerobim tak aj 3hod nic,chodim s fajciarky na dalsiu,tam sa pomotam,hentam sa pomotam.Ako frflat uz nebudem,lebo ked sa robi sa to stihat neda,tak si to nastavili tak to maju,takze ja som velmi spokojna.
@anonym_7785f7 no a akú prácu si si našla po 11 rokoch doma ? Normálne si posielala životopis na ponuky a zavolali ťa na pohovor ?
@anonym_f4fa44 aj mala som stale na profesii zivotopis aktivny pre zamestnavatelov.Na pumpe som rano skoncila,mala som nocnu a hned ten den mi aj volali,ze ci mam zaujem pracovat vo vyrobe tam mi to robilo rozdiel 6dni,to som si len zdravotku doplatila vtedy okolo 10eur.

@anonym_f4fa44 11r som bola vkuse doma s detmi,a nemala som nikdy problem s pracou,ked som aj menila pracu tak vzdy plynule v 1 som skoncila,dalsi den zacala inde.Aj pocas 5teho tehu som mala pracu na tpp,od roka pracujem prave tam,co som chcela roky,rokuce prakt.hned po skole,lebo som tam praxovala ale nemala som dobre znamosti.Az pocas tohto rodicaku som si dala znova ziadost a konecne ma zobrali,ale chvilu predtym sa muz pytal veduceho a az potom o par dni sme sa dozvedeli,ze vdaka nemu nastupujem.To iste bolo zase moj veduci dal super odporucanie na inu poziciu.Teraz som zase inde,na inej pozicii.Raz ked naberiem odvahu,chcem vyuzit aj svoj odbor ekonomicky,co ucili tiez na ich skole.Ale moj prvy ciel je ziskat opät tpp,co sa nebojim,ze by mi ho nedali,ale potom sa mozem posunut dalej.U nas je to takto normalne.