icon

Ako nájsť zamestnanie po materskej dovolenke?

Dnes o 10:05

Ja už nevladzem ☹️
Máte to niekto rovnako ?
Som z Východného slovenska a najbližšie väčšie mesto vziadlwne 30 km
Nemám žiadne vysokoškolské vzdelenaie iba náturu
Nájsť pravú je nemožne a keď už niečo tak ako náhle poviem ze mám škôlkara (4r) poďakuju a pošlú prečo
Prečo sa na nás mamičky ktoré mame deti pozerá ako keby sme mali nakazlivu chorobu ? 😢
Pritom by som bola vďačná aj za akúkoľvek pa j upratovacka chyžná čokoľvek

Strana
z2
martina369369
Dnes o 13:47
@anonym_96bba9

Lebo aj tvoj pisomny prejav je na urovni osobitnej skoly, nemyslim to v zlom, ale ak sa takto prezentujes, tak si pracu nenajdes ani ako chyzna. Precitaj si po sebe ak nieco odosielas do sveta.

@anonym_96bba9 čo má s tým písomný prejav na fóre. Každý kto si hľadá prácu tak predsa vypracuje životopis a motivačný list a skontroluje si to v dnešnej dobe použiješ umelú inteligenciu a ona ti to vypracuje takmer bezchybne. Ja osobne poznám kopec ľudí čo nedodržiavajú gramatiku v bežnej komunikácii lebo sa im proste nechce ale sú to zdatný odborníci v svojom odbore.

anonym_96bba9
Dnes o 13:50
@martina369369

@anonym_96bba9 čo má s tým písomný prejav na fóre. Každý kto si hľadá prácu tak predsa vypracuje životopis a motivačný list a skontroluje si to v dnešnej dobe použiješ umelú inteligenciu a ona ti to vypracuje takmer bezchybne. Ja osobne poznám kopec ľudí čo nedodržiavajú gramatiku v bežnej komunikácii lebo sa im proste nechce ale sú to zdatný odborníci v svojom odbore.

@martina369369 pani je tiez zjavne odbormikom vo svojom obore. Ak si si nevsimla tak na verejnom fore som jej napisala svoj nazor a radu rovnalo ako ty. Co ti na tom prekaza?

Strana
z2