Ako vyriešiť problém s overením na OnlyFans?
Ahojte, píšem ohladom registrácie na onlyfans. Mám problém s overením vždy keď pridám fotky občianky a dám overiť tak som odmietnutá. Pýta to odomňa Tax čo je DIČ ale to nemám... Ako sa tomu mám vyhnúť? A prosím nepýtajte sa ma, prečo si robím registráciu. Ďakujem
@xddddoxxxx zeby preto, ze ak sa tam chces predavat, tak musis aj odvadzat dane?
@falbala132 kto povedal že tam chcem uverejňovať celé moje telo a ešte nahé? Ženy si tam zarábaju fotením nôh tak prečo nie?
@xddddoxxxx nepovedal to nikto, pointa je v tom ze tam chces predavat obsah a z prijmu musis odvadzat dan.
@xddddoxxxx a pisem niekde o celom tele? pisem o tom, ze tam budes zarabat, preto potrebujes DIC
@luliu neviem ci zrovna portal pre online stetky dava realny obraz o svete dospelych a pracujucich 😃
Možno ešte skúsiť napísať na ich podporu, ak je to naozaj povinný údaj. Lebo pochybujem, že sa to nedá obísť.
@xddddoxxxx silno pochybujem ze každý to robí oficiálne a ma DIČ u nás to robí každá druhá v obci v poslednej dobe a ešte to považujú za prestíž ze sú online modelky , ale pochybujem ze všetky to robia oficiálne
A registrujú sa tam aj chlapi? Koľko zarobia mesačne za vystavovanie svojho tátoša?
@babulkomale chvalabohu tam nie ale netaja sa tým pre nich je to prestiz,že zarobia 😄😄😄
@lakebabe pre mna uplne iny svet, nikoho takeho nepoznam, resp.neviem o nikom konkretnom ze tam je.
@buberova 🤷🏻♀️ ale keď dám overenie občianskeho tak mi to stále píše že overenie bolo neúspešné a píšu ako by som občiansky preukaz mala vyfotiť a podobne... Ale ja ho fotím tak že je na ňom všetko vidieť. Písala som aj na podporu ale odpoveď mi ešte neprišla.
@sevrin nieje orezaný a robím to znova a znova a teraz zase že adresa je špatná a potom že mesto je špatné...
Musis si vybavit DIC urcite, je to podnikanie. Ak ked tam budes fotit nausnice na uskach
@xddddoxxxx tak to potom bude tym, ze to chodidlo si tam chces vystavovat, neumyte...Umyvas si tie nohy dokladne? Aj mydlovou vodou a kefou prejdes?