icon

Ako zvládnuť výberové konania na úrade práce?

27. máj 2024

Baby, zajtra idem na úrad práce kvôli výberovému konaniu, avšak na pozíciu, ktorá absolútne nekorešponduje s prácou, ktorú si hľadám a školou, ktorú som vyštudovala. Som vyučená cukrárka, no pani úradníčka ma zaradila medzi uchádzačov o zamestnanie v obore Účtovník.
Pracovala som v cukrárni, mám 2 ročnú prax, no nepoberám to výberové konanie. O účtovníctve viem dve veľké párky, čiže nič.
Máte skúsenosť? Čo povedať?

janickacrazy
•
27. máj 2024

Veď normálne tam pôjdeš, povieš im, že o účtovníctve nič netusis a oni ťa nezoberú do práce, ale dajú ti potvrdenie pre úrad, že si tam bola. Inak by ťa mohli vyradiť z evidencie.

hipuska
•
27. máj 2024

Čo iné ako pravdu? Presne to, čo si tu napísala....

hipuska
•
Autor odpoveď zmazal
•
taynee
•
Odpoveď bola odstránená
•
autor
•
27. máj 2024

@taynee Ďakujem za tvoju odpoveď, čo-to ma prešiel strach z toho tam zajtra ísť.

estellas
•
27. máj 2024

Oni asi musia vykazovať nejakú činnosť tak posielajú ľudí na rôzne ponuky. To, že je to mimo tvojho odboru nevadí, podstatné je to že na to nemáš vzdelanie a nemôžeš to robiť. Mali by ti dať takú ponuku na ktorú môžeš nastúpiť, prácu ktorú môžeš vykonávať. Takže mi to príde ako veľmi odfláknutá práca úradníčky.
Pôjdeš na pohovor a dajú ti pečiatku že ťa neberú.

daniela2202
•
27. máj 2024

A úradníčke vyhráva?😂

mimikarol
•
28. máj 2024

Mňa raz poslali na pohovor do fabriky na pozíciu nastavovac strojov 😅 Normálne som povedala že ich nechcem oberať zbytočne o čas a som technický antitalent. Neviem či by som dáky stroj vo fabrike vedela vôbec zapnúť.