Aktivity pre deti a štátny príspevok
Baby som na rod.dovolenke chcela by som sa opytat napadlo mi zeby som vymyslela nieco pre deti v skolke a skole napr..vytvaranie nnejakych ozdob na vianoce velku noc...pecenie...nejaky ako keby kruzok...volnocasovu aktivitu pre deticky po skole a tak...a niekde som pocula ze od statu zato mozes dostat nwjake peniazky....len tak mi to napadlo som na rod.dovolenke a tak mi napada asi vsetko :Da tak sa pytam 🙂) dakujem
Myslela som nejakych par smesnych eur a nie hned zivnost na to brat co z toho clovek bude mat?vyzijes z toho alebo co? Ano zijem na sr viem ako to tu funguje....nechcen nato ani zarabat ani nic podobne len sa pytam ci nato nieje nejaky prispevok to je vsetko
@mimusa94 najlepsie treba oslovit rovno skolku a anvrhnut ze mas zaujem viest nejaky kruzok, ale ty si urcis sumu zan a to tak, ze napriklad za jednu hodinu bude dieta platit 1 eur a bude to pocas spanku deti, rodicia ktori budu mat o to zaujem,t ak prihlasia deti na tvoj kruzok a budes platena podla poctu deti, samozrejme treba vyymsliet nieco co zaujme rodicov,pretoze oni maju zaujem rozvijat svoje deti, ale ak si maju za to zaplatit tak chcu aby sa tam aj dieta nieco naucilo a malo to vyznam pre neho do zivota,
samozrejme nie kazda skolka vyjde v ustrety takymto rodicovskym napadom, cize najprv treba zacat od nich, ci maju nejaku miestnost na to a ci vobec su ochotni ti to povolit
ak máš ochotnú riaditeľku školy (škôlky) porozprávaj sa najskôr s ním (s ňou) až potom rieš starostu (starostku). Predsa len to chceš mať v škole (škôlke).Ak chceš mať niečo čo sa týka v rámci obecných aktivít oslov starostu (starostku).
A zaroven rataj s tym, ze mnoho takych cinnosti deti bezne v ramci skolky robia
no zavisi ci mas cas a chces nieco spravit pre deti alebo hladas nieco z coho vytlcies nejaky peniaz..... tak ako pisali baby predo mnou, ako sukromna osoba tazko dostanes nejake statne peniaze....
tiez mi pripada, ze skolka nie je uplne vhodne miesto na aktivity - ucitelky s detmi taketo aktivity robia - maju to v popise svojej prace - aspon skolka kde chodi moj syn je aktivit plna.
Skor ma napadlo aby si skusila najst nejaku neziskovku, ktora sa venuje detom alebo materske centrum a tam sa opytala ci o nieco take nemaju zaujem - ale upozornujem ze to je kategoria dobrovolnik maximalne s preplatenymi priamymi nakladmi, ale na zarobok to urcite nie je....
za krúžky po vyučovaní sú učitelia odmeňovaný. treba ísť za riaditeľkou a dohodnúť s ňou, ale nie je to štátny príspevok, je to z rozpočtu školy alebo zriadeľovateľa, môže to byť v napr. v rámci CVČ
@mimusa94
Dobrý deň,
hľadáme šikovnú mamičku, alebo študentku na dlhodobú brigádu výuku tanečnej- folklór pre najmenšie detičky 1,5 - 4 roky v našom detskom centre v Bratislave.
Kurzy by prebiehali 1-2 dopoludnia cez týždeň. Požadujeme skúsenosti s tancom najmä folklór a pekný vzťah k deťom.
V prípade záujmu píšte plavanieplutvicka@gmail.com
emoticon emoticon emoticon
Tešíme sa vopred, Tatiana

@mimusa94 Prispevky sa dostavaju z UPSVaR a to musis zalozit zivnost,spravit projekt,a asi musis byt predtym nezamestnana. Ja viem iba o tomto....