Aký je vhodný plat na skrátený úväzok v administratíve?
Ahojte,
Je tu niekto, kto pracuje na skrátený úväzok, napr. 32 hodín týždenne? Zaujímalo by ma, aký plat je vhodný pri takomto úväzku v administratíve, Bratislavský kraj, rada by som si spravila menší prieskum.
Ďakujem za každú reakciu.
Mám plat priamo úmerný odpracovaným hodinám, akosi nerozumiem otázke... 🤔. Čiže robím 5h denne oproti kolegyniam, ktoré robia 8h denne, takže dostávam 5/8 ich platu 🤷.
Ano, vychadza to cca na 80% uvazok, mna zaujimali konkretne platy v tejto oblasti, ci je napr. 1000 e v cistom realny plat alebo nie pri skratenom uvazku a pod.
Reálny plat môže byť 800 netto ale aj 1800 netto. Nepíšeš, čo ideš robiť. Administratíva je široký pojem. Môže to byť pozícia, kde človek nemusí vedieť takmer nič a môže to byť pozícia, kde denne hovoríš 2 jazykmi a musíš ovládať nie bežné softvéry. A tiež bude rozdiel BA a Veľký Krtíš, tiež bude rozdiel korporát a malá rodinná firma.
1000e v cistom nie je realny plat pri takomto uvazku v adm. Robim v tejto oblasti,aj som robila na skrateny uvazok. Pozri si platy v BA na plny uvazok a hned budes mat predstavu. 1000e v cistom je real pri plnom uvazku.

Mne vzdy umerne menili plat poctu hodin - mala som sumu fix na 40h a ratali proste percenta a spravili dodatok k zmluve... mala som vsetko od 20h (ked mala dcerka rok) , potom 30, 32, 35 a ked sla do skoly 40h klasika... vzdy mi to len preratali... tebe to vychadza 4/5 platu ako keby mas plny uväzok... kolko je to konkretne netusim, aj administrativa - administrativa moze byt nieco uplne rozlicneho v roznych firmach...