icon

Bojím sa reakcie šéfa na moje tehotenstvo.

vierkainka
6. dec 2019

Milé žienky. Vec sa ma tak, že sa nám s manželom konečne po dlhsej podarilo splodiť bábätko, čo je úžasná správa.Pracujem však v zamestnaní, kde už teraz je malo zamestnancov a v mojom obore, sme len dve kvalifikované. Ja a kolegyňa. Šéf na nás dosť tlači,aké všetko stíhame chvalabohu. Už aj preto, že sne obe také poctivé a dôsledné pracovníčky. Lenže... Ja sa teraz normálne bojím oznámiť ze pôjdem na materskú. Už vidím ako bude vystrajat a kričať. Pani doktorka mi odporúča ísť na rizikové a oddychovať. Mali ste niektorá skúsenosť s so šéfom, čo šéfkou akú spomínam tu ja? Ako vám to dopadlo, prípadne čo by ste mi poradili?

Strana
z2
katkabg
7. dec 2019

Pocuj dieta si daj na prve miesto.Sef bol aj bude a tak isto aj praca.len sa pekne vypis a sup oddychovat.

montemotherone
7. dec 2019

@fokuska alebo nech sa otočí na päte hneď ako začne kričať. Niektorým ľuďom nevysvetlíš a načo si nechať znepríjemňovať život 😏

evittam
7. dec 2019

Ja stále nejak nechápem prečo mas byt po.rata zo sefa. Zariad sa podla zakona. A sef ti moze "fukat práškový cukor medzi licnice"....Ak mate dobre vztahy tak to vezme v pohode a ako clovek. A ak nie tak ako som uz napísala.

evittam
7. dec 2019

@montemotherone No raz by na mna zacal zamestnavatel kričať -by som mu jasne a slusne povedala ze na to nemá právo a dovidenia....O tom to presne je ludia (cest vynimkam) sa nevedia postaviť sami za seba lebo neovladaju základné veci a z cias komunizmu su stale "posrati" lebo "ved mi dali pracu"....

z1984
7. dec 2019

Ano nieco podobne som si aj ja myslela ze som nenahraditelna ale kazdy je nahraditelny . Zostala som na rizikovom a este sme nemali nahradu ale v pohode to kolegyna zvladla zaucila . Ked nieco nevie zavolaju alebo pridem vysvetlim . Dolezite je zdravie dietata nie praca

lennaa
9. dec 2019

Presne tak @z1984. Treba si urcit priority, firma si nejako poradi, nejaky sposob najdu, hlavne ide o zdravie 🙂

Strana
z2