Bojím sa reakcie šéfa na moje tehotenstvo.
Milé žienky. Vec sa ma tak, že sa nám s manželom konečne po dlhsej podarilo splodiť bábätko, čo je úžasná správa.Pracujem však v zamestnaní, kde už teraz je malo zamestnancov a v mojom obore, sme len dve kvalifikované. Ja a kolegyňa. Šéf na nás dosť tlači,aké všetko stíhame chvalabohu. Už aj preto, že sne obe také poctivé a dôsledné pracovníčky. Lenže... Ja sa teraz normálne bojím oznámiť ze pôjdem na materskú. Už vidím ako bude vystrajat a kričať. Pani doktorka mi odporúča ísť na rizikové a oddychovať. Mali ste niektorá skúsenosť s so šéfom, čo šéfkou akú spomínam tu ja? Ako vám to dopadlo, prípadne čo by ste mi poradili?
@fokuska alebo nech sa otočí na päte hneď ako začne kričať. Niektorým ľuďom nevysvetlíš a načo si nechať znepríjemňovať život 😏
Ja stále nejak nechápem prečo mas byt po.rata zo sefa. Zariad sa podla zakona. A sef ti moze "fukat práškový cukor medzi licnice"....Ak mate dobre vztahy tak to vezme v pohode a ako clovek. A ak nie tak ako som uz napísala.
@montemotherone No raz by na mna zacal zamestnavatel kričať -by som mu jasne a slusne povedala ze na to nemá právo a dovidenia....O tom to presne je ludia (cest vynimkam) sa nevedia postaviť sami za seba lebo neovladaju základné veci a z cias komunizmu su stale "posrati" lebo "ved mi dali pracu"....
Ano nieco podobne som si aj ja myslela ze som nenahraditelna ale kazdy je nahraditelny . Zostala som na rizikovom a este sme nemali nahradu ale v pohode to kolegyna zvladla zaucila . Ked nieco nevie zavolaju alebo pridem vysvetlim . Dolezite je zdravie dietata nie praca

Pocuj dieta si daj na prve miesto.Sef bol aj bude a tak isto aj praca.len sa pekne vypis a sup oddychovat.