icon

Chýbajúce cigarety v práci

katkabg
16. mar 2021

Idem sem pre radu....ani neviem naco ale muz je v zahranici...nikde nikoho a ja som taka napalena,znechutena a najme sklamata Ide o to ze rovim ako predavacka v jednom obchode v dedine(ni na Slovensku)a v nedelu sme robili inventuru a bym chyba asi 30 krabic cigariet v hrubom....cize medzi 6 kolegyn sa to rozdelilo 😡 2 tyzde predtym udajne zmizli peniaze ktore sluzia na to ked nemame drobne tak si zamiename z jedneho sacku kde su drobaky...ted tak myslim z mojim rozumom keby daktora daktora aj predala cigy a nablokovala tak by mala mala v kase to viac penazi aby jej to ukazalo na konci smeny ze teda preto ma peniaze navise....a aj tie co sme zamenili za drobne keby sa aj daktora pomylila tak by mala na vise....aaaale nie...a takto to vizera ze sa deju niake divne veci.a najhorsie ze ja a jedna kolegyna sme tam asi rok a su tam stalice co aj 10rokov tam robia a uuuudajne ze take sa tam doteraz neudialo....no lenze je tam jedna co je ritolizac veducej a citim z nej zavist a vkuse ona miesa niake haluze a dava kaleraby veducej a uz mam pocit ze ci ona nerobi toto vsetko....och ani nefajcim a este aj platim za niake cigarety 😦😧😦 za tie peniaze som dcerke mohla kupit daco...a mame tam 16 kamier nikdy by som sa neznizila na to ukradnut daco aj kaby kamera nebola....ach jo 😢😢😢😢

maud13
16. mar 2021

a čo konkrétne potrebuješ poradiť? mám pocit, že sa potrebuješ len vykecať.

deti95060810
16. mar 2021

práca predavačky je veľmi ťažká...

gabika0825
16. mar 2021

@katkabg treba to riešiť s nadriadeným tvojej vedúcej tým pádom keď si Veduca aj tá vaša kolegyňa mysli že si to urobila ty s novou kolegyňou.. keď ste to neurobili trvaj na tom že to nebudete platiť ani ty ani ona ... takto to predsa nemôže fungovať..

majulino
16. mar 2021

@gabika0825 moze si trvat na com chce. Podpisala hmotnu zodpovednosť ako kazda jedna predavacka. To by museli inventuru robit po každej smene

klarissa25
16. mar 2021

Tak predpokladám ze robis v jendote a tam sa manko deli, bohužiaľ

zdena1990
16. mar 2021

@deti95060810 robila som 15 rokov v obchode viem o čom hovoríš robila som tiež na dedine prepáč te za vyraz veľké h sme zarobili vtedy minimum a zodpovednosť jak hovado či pokladňa alebo tovar .... Keď niečo chýbalo tak plat aked sa ti nepáči môžeš ist

gabika0825
16. mar 2021

@majulino ale boli tam kamery a má sa to prešetriť.. nebude predsa platiť za niečo čo nezobrala... vy by ste to zaplatili? Keby sa ani kamery nepozreli?

zdena1990
16. mar 2021

@majulino presne v obchode je to viazané hmotnou zodpovednosťou voľakedy za socíku sa predavačka ešte aj za to do basy dostala hlavne veduca

katkabg
autor
16. mar 2021

Uz nam sthli kazde po 14,5 eur.Ale pred tyzdbom niekto najprv zlomil a potom zasil strojcek cim sa robia ceny na take miesto ked by ich nik nenasiel aaaa samoska zase bikto nic nevidel nepocul....mna to uz nebavu furt aby sa poukazovalo na mna a druhu kolegynu :((( ja mam ciste svedomie.....a este daxo mi smrdi....veduca a sefka su sestry(sefka super zena bo malo chodi a vsetko ma na starost jejsestra veduca)taka veduca zatrepala dnes ze povedala to sefke a seeefka vraj jej bolo trapne a blbe dojst nampovedat ze peniaze sa budu delit a takze nech to veduca vybavi.... tomuto sa mi nechce verit kedze sefka je razna aj sef

luccija
16. mar 2021

@katkabg prečo si nepočítajte cigarety po každej smene?ja som videla včera, že mali v obchode vytlačený hárok kde, keď som kúpila cigarety dala čiarku a po smene zrataju podobne to robia aj na pumpe
@klarissa25 ona nežije na SK tuším Bulharsko
Kľudne mohli byť zle prebrate cigarety od dodavatela

katkabg
autor
16. mar 2021

@luccija tak tak vsetko moze byt no sa mi nechce varit ze by 30 krabiciek cigariet islo len tak mimo kasu bez toho aby mala dakto plus v kase o tu cenu krabicky 😯😯😯 divne cele

katkabg
autor
16. mar 2021

@luccija ano ja si od zajtra budem zapisovat co som predala

martina1201
16. mar 2021

@katkabg keď tam máte kamery prečo ich neprekontrolujete? Predsa sa na nich musí nájsť kto čo nekalé robí?