Co je menej náročné? pomocná sila v kuchyni alebo upratovačka v škôlke?
Aku pracu by ste skôr robili?Pomocnu silu v kuchyni v skolke alebo upratovacku v skolke?Co myslite ze je menej náročné?
Ja by som robila to, kde lepšie vyhovuje pracovná doba, aby sa dalo zabezpečiť dieťa.
@petronelag práveže obidve sú rovnako casovo
@petronelag práveže obidve sú rovnako casovo
@anonym_autor Tak potom, čo radšej robíte, ja by som radšej pomáhala pri varení, ale niekto radšej upratuje.
rataj, ze upratovacka v skolke, hlavne ak je to nejaka mala skolka, je take dievca pre vsetko
Škôlka bez zaváhania.
@abbey1 ved oboje je v skolke, jedno upratovacka, druhe v kuchyni.
Ja asi v kuchyni.
Tak uz podla platu
@abbey1 ved oboje je v skolke, jedno upratovacka, druhe v kuchyni.
Ja asi v kuchyni.
@martinkatinka Upratovačku. Prebehla som pohľadom, nevšimla som si pri pomocnej sile škôlku, videla som školu. 🙂
Pomocna sila v kuchyni chysta desiaty,obed,olovrant,nemysli si,ze to je lazo-plazo oproti upratovacke. Upratovacka deti aj oblieka,ked idu von. Utiera aj grcky,co sa v takej skolke casto stane...zalezi,ci si s tym v pohode. V kuchyni je zas stale strasne teplo pri tych hrncoch. Myslim,ze je to 50:50, co sa tyka narocnosti.
Pomocna sila v kuchyni chysta desiaty,obed,olovrant,nemysli si,ze to je lazo-plazo oproti upratovacke. Upratovacka deti aj oblieka,ked idu von. Utiera aj grcky,co sa v takej skolke casto stane...zalezi,ci si s tym v pohode. V kuchyni je zas stale strasne teplo pri tych hrncoch. Myslim,ze je to 50:50, co sa tyka narocnosti.
@iwesska narobis sa aj aj, ale teda kvoli tomu, co pises, ja by som radsej kuchynu...Aj ked upratovat mi nevadi, ale radsej kancelarie a podobne.
uporatovat .. pmocna sila -musi umyvat tazke hrnce,chystat veci ,ranajky etc..vynasat smetie,uprato vat kuchynu
Kucharku… k upratovaniu nemam vztah. Kuchyna ma bavi
@anonym_autor robila som v kuchyni...ale denne menu...psycho...skolka s "par" detmi moze byt aj ok. Upratovacka pomaha aj obliekat deti atd.
Ja by som radsej upratovacku. Mam rada pohyb a nie stat na jednom mieste.
Kamoska robí pomocnú v kuchyni, dosť sa naobracaju celý deň. A upratovačka ako píšu baby aj u nás v škôlke pomáha obliekať deti, chodí s nimi na WC, atd
@anonym_autor ja by som si vybrala to, čo má viac baví. Ako upratovačka až tak veľmi nebudeš s detičkami v kontakte, ale ako pomocná sila áno. Kamoška robila v školke, roznasala jedlo, delila na tanieriky a vždy mi vravela, že ako je super okolo takých maličkých detičiek. Ona si viac užívala v kuchyni, ako by upratovala.
Oboje je podľa mňa náročné. Keby som si mala vybrať medzi týmito dvomi, tak radšej upratovačku. Ja by som v tej horúcej kuchyni nevydržala ani päť minút. Ale to som ja 🤷♀️
@anonym_autor ja by som si vybrala to, čo má viac baví. Ako upratovačka až tak veľmi nebudeš s detičkami v kontakte, ale ako pomocná sila áno. Kamoška robila v školke, roznasala jedlo, delila na tanieriky a vždy mi vravela, že ako je super okolo takých maličkých detičiek. Ona si viac užívala v kuchyni, ako by upratovala.
@anonym_autor obe su náročné
Každá praca ma svoju náročnosť
Tak isto závisí aj od toho aká je veľká škôlka,koľko su deti plus ci je to škôlka ktorá ma jedáleň, alebo musíš vynášať jedlo na triedy plus chystám triedy na stravovanie.
Ja som v kuchyni, upratovačku by som asi nechcela robiť

Ja by som robila to, kde lepšie vyhovuje pracovná doba, aby sa dalo zabezpečiť dieťa.